forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Sâm Feb 08, 2025 3:46 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 108 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Pt.admini
MesajScris: Joi Mar 09, 2023 11:04 pm 
Pot fi sters de pe acest forum !
Am mai schimbat o data userul pentru a nu mai fi deranjat dar asta este prea mult.
Sorry dar din punctul meu de vedere = CACAT. Pacat de Vimp si efortul sau facut atatia ani.
Nici o data nu am lins pe nimeni precum altii :idea:
= EXTREME NEGATIVE =
Ba pleaca, ba se intoarce, ba pleaca a doua oara, ba se intoarce a doua oara .......
PS. Prefer sa simt temperaturile normale pentru oameni normali in diferite locuri ale globului nu in vagauni.
Urmeaza iunie OSLO + fiorduri :wink:
PS2 recunosc ca sunt prost si invidios pe munca altora, eu fiind mai batranior asa si cu o viata banala....acum ca am devoalat adevarul despre mine, va pup.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Mar 10, 2023 11:55 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Chiar daca a parasit forumul, ii urez lui Mihai succes si sanatate si tot ce isi doreste, acolo, in UK.

Imi place ca pe acest forum ora exacta se da de la Cluj, nu de la Bucuresti ca pe restul. Si vimp e din Bacau. :)

Nu pot muta oamenii de unde s-au nascut, insa pe perioada de iarna, la prognoze, exista un dezavantaj net al balantei dezechilibrate prin faptul ca sunt multi Bucuresteni si astfel un ciclon zapados viscolos cu traiectorie favorabila Munteniei va aduce mai mult entuziasm pe forum fata de unul oltenesc de care am eu nevoie.

Aici e nevoie de supercell, sa fim macar 2 olteni. Viscol la Slatina inseamna strat mare de zapada la Bumbesti in Gorj, that's the hint, un ciclon sudificat sau sud-estificat poate aduce strat mare la Slatina, dar fara viscol, insa in subcarpati stratul scade drastic.

2020's deceniu prost meteorologic. Nimic nu se mai intampla pe cerul Slatinei din umilul judet Olt. Unde sa ma mut, ce sa mai fac? GFS, ECMWF, Estofex, ANM, chestii inutile, nu ma mai uit pe prognoze pentru ca sunt oarbe, nimic nu mai vad in ele. Trist dar adevarat. Situatie disperata. Saracie, nu financiara, dar saracie.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Mar 11, 2023 5:36 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Andrei intrat in postul de admin incearca readucerea unor vechi membri.

A reusit cu supercell, a postat si Crazy Frog, numai ca pe 27 februarie gogulica se suparase si a plecat, dar cam stim ca el posteaza doar iarna in general, vara doar daca e vreo furtuna mai acatarii.

Promit sa nu mai caut iarna in prognoze pentru ca nu are rost, deci mare parte din suparare e pe ultimele 5 ierni, suparare indreptatita. :|

2020's deceniu prost meteorologic. Nimic nu se mai intampla pe cerul Slatinei din umilul judet Olt. Unde sa ma mut, ce sa mai fac? GFS, ECMWF, Estofex, ANM, chestii inutile, nu ma mai uit pe prognoze pentru ca sunt oarbe, nimic nu mai vad in ele. Trist dar adevarat. Situatie disperata. Saracie, nu financiara, dar saracie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 108 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Ora este UTC + 2 [ DST ]