forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Iun 11, 2026 12:25 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 617 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii pe aeroporturi
MesajScris: Dum Oct 30, 2011 10:39 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Cred ca cea mai mare distanta e la Tg-Mures.20km intre statie si aeroport.Si diferentele sunt pe masura.Cam 2 grade e diferenta medie in minus la aeroport fata de statie, totul datorat amplasarii statiei in mijloc de oras, la 3m de drumul care scoate tirurile din oras spre Cluj.

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 10:50 am 
sorifin scrie:
Cred ca cea mai mare distanta e la Tg-Mures.20km intre statie si aeroport.Si diferentele sunt pe masura.Cam 2 grade e diferenta medie in minus la aeroport fata de statie, totul datorat amplasarii statiei in mijloc de oras, la 3m de drumul care scoate tirurile din oras spre Cluj.

Pai da, ca treci de 2 localitati pana ajungi la aeroport, Cristesti si Ungheni si e un trafic pe acolo, la anumite ore, mai ales.
Daca stai in centru trebuie sa pleci din timp sa ajungi la aeroport, faci jumate de ora de buna daca nu mai bine.
Apropo, ziceai ca statia ANM e la iesire, spre Cristesti, unde, in zona Metro ?!

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 11:13 am 
Am identificat-o, e pe strada Libertatii la nr 120, chiar langa aerodrom si nu departe de o statie de TIR-uri.
Statie meteo ANM Tg Mures 304 m, statie meteo aeroport Recea 287 m.
Distanta in linie dreapta intre cele 2 statii aproximativ 16-17 km.

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 11:57 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Exact, e chiar in curtea aerodromului, gardul statiei e desparit de drum de 3m de iarba.Sunt blocuri in zona, constructii de tot felul, spalatorii auto, servisuri de tiruri, e foarte obturata vederea.Exista un plan de ani buni pt mutarea statiei, insa nu s-a realizat si nici nu cred ca se va realiza curand.Pana la aeroport, din centrul orasului faci o ora buna pe timp de zi.Traficul e extrem de aglomerat la iesirea spre Cluj.

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 12:49 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugenraduoradea scrie:
Distanta in linie dreapta intre cele 2 statii aproximativ 16-17 km.

nici poveste !!! maxim 11 km sunt , nu 17 !!!

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 1:10 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Pe indicatorul de la aeroport spre Tg-Mures scrie 19km.Din cartier de la mine pana la aeroport sunt fix 20km.Statia e la 2-3km sud de mine in linie dreapta.Deci distanta intre cele 2 statii este de aproximativ 17-18km, crede-ma pe cuvant.

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 1:16 pm 
Aeroportul din Tautii Magherus a cam dat-o in primire, cel putin statia meteo... :mrgreen:
Imagine

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 4:03 pm 
Vad ca se prelungeste avaria Baia Mare, statia meteo aeroportuara e moarta in cotet.
Comparativ, la 14:30 iata temperaturile la cateva statii ANM: Oradea 14, Arad 15, Cluj 12, Satu Mare 14, Baia Mare 13 si Tg Mures 12 grade.
Imagine

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 7:41 pm 
A inviat statia aero de la Baia Mare.
Imagine

Sus

MesajScris: Dum Oct 30, 2011 10:17 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

sorifin scrie:
Pe indicatorul de la aeroport spre Tg-Mures scrie 19km.Din cartier de la mine pana la aeroport sunt fix 20km.Statia e la 2-3km sud de mine in linie dreapta.Deci distanta intre cele 2 statii este de aproximativ 17-18km, crede-ma pe cuvant.

pe bune, am masurat in google earth de la anm pana la pista si maxim 11km ies...nu pe drum !!! ca nu ne intereseaza pe drum...ci in linie dreapta !!!

Sus

MesajScris: Lun Oct 31, 2011 12:07 am 
doodoo scrie:
sorifin scrie:

pe bune, am masurat in google earth de la anm pana la pista si maxim 11km ies...nu pe drum !!! ca nu ne intereseaza pe drum...ci in linie dreapta !!!

Ai dreptate doodoo, asa e, am masurat si eu, in linie dreapta sunt 11 km, poate o fi ceva mai mult intre cele 2 statii, vreo 500 de metri sau 1 km in plus, cel mult.
Oricum aeroportul e departe de oras, tinand cont de faptul ca statia meteo ANM e aproape de marginea orasului, mai rar treci prin 2 localitati ca sa ajungi la aeroport, nu stiu daca mai e in afara Constantei ceva similar.

Sus

MesajScris: Lun Oct 31, 2011 1:11 am 
Imagine

Sus

MesajScris: Lun Oct 31, 2011 8:33 am 
Imagine

Sus

MesajScris: Lun Oct 31, 2011 4:16 pm 
Imagine

Sus

MesajScris: Lun Oct 31, 2011 9:10 pm 
Imagine

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 617 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 42  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]