forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 1:11 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Bucuresti
MesajScris: Lun Noi 02, 2009 10:26 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

clujeni prin transfer..:))..daca e pe bune..doar doodoo e clujean get-beget....in timp ce la noi..toti 4 suntem mureseni..:))

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2009 10:34 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Clujean get-beget inseamna sa te fi nascut aici sau rudele tale sa provina de aici? :P Ca eu m-am nascut la malul marii, dar ma trag din maramureseni si banateni...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 02, 2009 11:23 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hai sa zicem ca daca te-ai nascut acolo. Asa ca tu nu esti clujean. :lol: Huidu de exemplu are parinti craioveni, dar s-a nascut in Bucuresti pentru ca parintii i s-au mutat acolo inainte de venirea lui pe lume. Si cu toate astea el tine cu Universitatea Craiova si considera Craiova un fel de oras de suflet, mai ales ca bunicii ii sunt acolo.

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2009 1:08 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Clujean get-beget inseamna sa te fi nascut aici sau rudele tale sa provina de aici? :P Ca eu m-am nascut la malul marii, dar ma trag din maramureseni si banateni...

inseamna in mare masura sa te fi nascut acolo..dar si parintii..bunicii ..sa-ti fie de acol..chiar daca nu chiar din oras sa zicem..mai demult putini erau la orase..marea majoritate la sate erau..eu de exemplu ma consider prima generatie din familie nascut in mures..desii parintii mei sunt din judetul asta..sunt nascuti in 2 sate de langa mures..unu la 14km..si unul la 28...:D..dar acuma..intrebare pt tine..:))..cum saracie provii din parinti maramureseni si banateni...te-ai nascut in dobrogea..si locuiesti in mare parte a timpului in ardeal..:))..ciudata combinatia..adica..ciudat cum ai ajuns in constanta..:))

Sus

MesajScris: Lun Noi 02, 2009 2:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Soarta. :D :lol: Am si radacini dobrogene, din partea mamei...

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2009 11:37 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

In Bucuresti fulguieste viscolit acum! :) Daca nu m-as fi uitat pe prognoza as fi zis ca vine viscolul, dar se pare ca nu prea e asa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 03, 2009 12:53 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si ce legatura are asta cu Intalnirile? :lol:

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2009 1:05 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Se mai intampla. :) Si eu am scris azi din greseala la statistici ce vroiam sa scriu la "starea vremii - discutii generale" dar m-am corectat.

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2009 1:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am postat de pe un telefon prost cu ecran mic si am incurcat threadurile. Imi cer scuze.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 03, 2009 1:28 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aha, deci tu de la scarbiciu postezi de pe telefon. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Noi 03, 2009 2:40 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

ehh...scuze...si eu am postat politica..(din vina lui doodoo) in statistici..:)))..doar il stim pe neaceasca si ce carcotas e...:)))

Sus

MesajScris: Mie Noi 04, 2009 11:18 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ma intereseaza daca la Bucuresti o sa se mai organizeze pana la urma intalnirea aceea de la jumatatea sau poate de la sfarsitul lunii noimebrie cu Catalyn, Mike, Gogulica, Iceage sau, in fine, cine va putea sau va dori sa vina. Mi-ar fi placut, asa ca fapt divers, daca intrevederea ar avea loc pe 14 noiembrie, cand este ziua mea de nastere, insa nu as avea nimic impotriva sa mi-o serbez in alta zi. Oricum, important ar fi sa reusim sa ne intalnim mai multi intr-o buna zi, nu neaparat ziua mea sau pentru oricare alta ocazie speciala :oops: :P
As fi curioasa cam ce locatii de intalnire v-ar conveni. Eu as opta pentru intersectia bulevardului Brancoveanu cu soseaua Oltenitei sau undeva in parcul Tineretulului, dar daca va fi cazul, vom cauta si alte locatii, dupa cum o sa doriti si voi :)

Sus

MesajScris: Vin Noi 13, 2009 5:07 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Din pacate eu nu mai ajung la Bucuresti :( . Facultatea nu mai doreste sa ne deconteze cheltuielile de transport si cazare :evil: . Tot voi veni in capitala cu o alta ocazie mai nobila :mrgreen: . Ma simt un pic rusinat ca am deschis acest topic :oops: .

PS : Evident ca nu am de gand sa fac o investitie de 200-300 RON ca sa vad cum e cerul senin sau ceata la Bucuresti !

Sus

MesajScris: Dum Noi 15, 2009 10:16 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CaTaLyN scrie:
Din pacate eu nu mai ajung la Bucuresti :( . Facultatea nu mai doreste sa ne deconteze cheltuielile de transport si cazare :evil: . Tot voi veni in capitala cu o alta ocazie mai nobila :mrgreen: . Ma simt un pic rusinat ca am deschis acest topic :oops: .

PS : Evident ca nu am de gand sa fac o investitie de 200-300 RON ca sa vad cum e cerul senin sau ceata la Bucuresti !

Stai linistit, Catalyn, nu e nici o suparare ca nu poti veni dupa 20 noiembrie. O sa reusim noi pana la urma sa ne vedem :) :) :) Sa speram ca vremea va tine cu noi si ne vom putea bucura de un viscol spectaculos.

Sus

MesajScris: Lun Noi 30, 2009 9:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pe 27 noiembrie m-am intalnit cu Catalyn si Ylarion la statia de metrou Universitate dupa care am mers sa ne plimbam prin parcul Tineretului. Ne-am simtit bine si ne-am inteles excelent, dar pacat ca nu au fost nori interesanti, doar cirrostratus banali si nici alte fenomene meteorologice interesante de care sa ne putem bucura toti trei. Catalyn avea la el un termometru si a masurat temperatura la ore diferite. Dupa-amiaza, aproape de asfintit, erau 14 grade C, iar mai tarziu ,a scazut la 11-12 grade C.
Am facut si cateva poze langa caruselul Extreme Spinner, care nu era pus in functiune, dar intr-un fel mai bine, ca poate ne hotaram sa ne dam toti trei si nu vreau sa ma gandesc la situatiile nedorite care ar fi putut aparea. Adica,mai ales eu as fi riscat sa ma simt rau, insa oricum era hotararea mea daca ma dadeam sau nu, asa ca nu ar fi fost nici un motiv de neintelegere.
Ma bucur ca am reusit sa ne vedem si sper sa fie cat mai dese astfel de intalniri la Bucuresti, intre membrii forumului.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 51 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]