Salut !
Iceage
idea ta de a crea un topic unde putem posta petitii catre autoritati, si linkuri cu acest scop, mi se pare excelenta !
Si eu m-am gandit la asaceva, insa nu am spus acest lucru, deoarece m-am gandit ca trebuie intai sa cerem si parerea lui Vimp.
Dar, atata timp cat noi nu cerem nimic absurd si cerem dreptul pentru un trai mai sanatos, consider ca nu trebuie sa se supere nimeni si sa ni se alature cat mai multi sustinatori
Iceage, vreau sa-mi spui daca pe linkul postat de tine pot scrie despre problema spatiilor verzi din sectorul 4, deoarece chiar azi dimineata au inceput sa ingusteze spatiile verzi din jurul blocurilor din careul nostru ! Asaceva este o aberatie, deoarece s-a amenajat o parcare auto si nu inteleg de ce trebuie sa distruga si gradinile de langa blocuri, care si asa sunt inghesuite.
Nu mai zic de zgomotul infernal si de praful facut de utilajele lucratorilor. In fiecare dimineata ma trezezc in zgomot de pickamer, de bubuituri si alte zgomote de acest gen. Din aceasta cauza ma simt foarte obosita, ma doare capul, nu am pofta de mancare si am probleme mari de concentrare. Si asa cred ca se simt majoritatea, deoarece santierul tine in zona noastra de cel putin 3-4 saptamani
Pouarea, zgomotul, praful si stresul, sunt extrem de daunatoare, chiar si penru cei care aparent se simt bine si sunt resemnati cu aceasta situatie.
Astept in continuare si parerile celorlalti