forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Oct 09, 2024 10:13 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Campania "Cod Verde"
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 12:49 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

"Grupul Realitatea-CaĂľavencu, singurul grup de media integrat românesc Âşi care promoveazÄ‚Å

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 7:58 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Foarte buna ideea ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 10:09 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Cand vine vorba despre un proiect eco sunt 100% sustinator al celor care l-au lansat. Felicit trustul Realitatea-Catavencu! Am inteles ca vor colabora in acest proiect si cu primariile si consiliile judetene si locale. Sper sa fie un succes!

Sus

Subiectul mesajului: mesaj
MesajScris: Dum Oct 19, 2008 9:34 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Si eu sunt de acord cu aceasta campanie, la care sper sa participam si noi, asa cum se va putea.
Orice campanie care are ca scop protejarea mediului si impiedicari defrisarilor haotice.
Stie cineva unde pot trimite fotografii legate de acest subiect? Inca nu detin dovezi cu copaci taiati aiurea, dar am poze cu locuri si strazi care sunt adevarate focare de infectie.

Sus

Subiectul mesajului: Impadurire
MesajScris: Mie Oct 22, 2008 4:04 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Joi, pe 30 octombrie campania are in "agenda" operatiuni de impadurire a unor dealuri in zona orasului Comanesti. Din pacate la mine este zi de lucru, ar fi fost o buna ocazie pentru o iesire in natura.
Ar fi fost o buna ocazie sa vad cu ochii mei mare minune, sa vad ca se face ce nu s-a mai facut demult in tara asta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 22, 2008 4:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

E imbucurator ca se mai petrece si asa ceva!
Daca a fost in timpul saptamanii cred ca n-au avut prea multi voluntari, dar e un bun inceput pentru organizatorii campaniei.
Cu o mediatizare buna si cu desfasurarea de astfel de actiuni cat mai des sigur o sa apara si mai multi sustinatori in curand!

Sus

Subiectul mesajului: din pacate
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 10:08 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

din pacate exista o hiba a acestor campanii de impaduriri, nu se loveste in cauza care duce la despaduriri : lipsa legilor, lipsa normelor de aplicare a legilor dar mai ales neaplicarea lor de catre cei care trebuie.
Ar fi de dorit ca aceste campanii sa "loveasca" si in institutiile statului, autoritati locale, ROMSILVA si sa incerce sa impuna promulgarea si aplicarea unor legi dure, aplicarii unor pedepse pe masura celor ce nu respecta legile tarii si cele UE...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 15, 2008 1:25 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si astazi IREALITATEA TV a fost verde. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 15, 2008 9:57 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Sa speram ca aceste activitati de la ei nu se vor limita doar la perioada asta de campanii electorale. O sa tragem concluzii ceva mai incolo.
Acum au si site dedicat : http://www.codverde.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 15, 2008 1:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

http://www.realitatea.net/campania-sa-p ... 90246.html

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Noi 15, 2008 1:48 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

EXTRAORDINAR!!! Ma uit si nu pot sa cred. Campaniile astea si publicitatea sunt ca pe vremea lui ceasca atunci cand se umflau cifrele cu recoltele obtinute la hectar. Pai cele 500tone de deseuri le obtineau numai daca intr-o zi se apucau sa curete lacul de la Bicaz. In continuare raurile, lacurile, paraiele, santurile, marginile de drum, de padure sunt pline de bidoane din plastic si alte deseuri.
La fel ca si in cazul campaniiilor de impadurire, si campania asta a apelor Romane pleaca de la o strategie gresita: se actioneaza asupra efectului si nu asupra cauzei. In vreme ce ei fac campanii, padurile se taie, raurile se infunda de deseuri. Trebui actionat in directia aplicarii legilor si, implicit a unor pedepse maximale. Noi romanii (si nu numai romanii), din pacate, nu putem fi educati altfel.
Atata timp cat cele de mai sus nu se aplica, campaniile astea nu sunt altceva decat bani cheltuiti pe imagine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Noi 16, 2008 12:44 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

foarte corect

din pacate raurile si lacurile in romania sunt adevarate gropi de gunoi...si nu se face nimik in sensul asta...pana nu se umbla la cauza totul e degeaba...pacat ca isi baga si aici politicul coada........... :(

Sus

MesajScris: Dum Noi 16, 2008 6:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Vimp sunt perfect de acord cu tine. Pestele de la cap se impute, iar daca nu se actioneaza cu promptitudine si severitate asupra cauzei poluarii si defrisarilor masive, nu se va rezolva nimic. Am trimis la Realitatea Martor Ocular cateva dovezi ca nu se face absolut nimic pentru ca Bucurestiul sa arate cat decat decent si ca se pune accent pe fel de fel de constructii abuzive, in loc de spatii verzi si locuri sigure de joaca pentru copii. Avem afise electorale mari cat casa si cat blocu'. insa faptele sunt inca invizibile, dar i n afara de mine, vad ca nimeni n u se plange de aceasta situatie sinistra.
http://www.realitatea.net/foto_532096_c ... -gradinita
http://www.realitatea.net/foto_535026_o ... ctie_39218

Aici am surprins doar o frantura din "afectiunile" cronice ale acestei " capitale europene", care ar trebui tratate in regim de urgenta ! E putin spus un oras infect, dezgustator si bolnav precum un trup acaparat de tumori ( miile si milioanele de masini), ca mai este si nesigur- cainii miadanezi pe care nimeni nu vrea sa-i adune ! In prezent suntem o gropa uriasa de gunoi imodobita de politicieni cu afise care mai de care mai mari si mai mincinoase !
Eu vreau fapte concrete nu vorbe in vant.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 17, 2008 2:22 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Fapte concrete nu vei vedea niciodata, ei vor doar sa ia cat mai multi bani. Ca o gluma asa, eu cred ca mizeria si poluarea din Bucuresti alunga si furtunile. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Noi 18, 2008 11:23 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asa este, nici eu nu ma astept la ceva concret in acest sens. :cry:
Suntem o tara si o natiune fara speranta, pacat ca " raul" reuseste sa ne infranga.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]