forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 14, 2026 5:35 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Mie Ian 16, 2013 11:52 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Esti pe medie se pare. :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Ian 17, 2013 5:10 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

I will always be living with my parents no matter what. :mrgreen: 4 camere la etaj; una la parter; alte 2 dormitoare si alta bucatarie la demisol, 3-4 grupuri sanitare, e pacat sa nu raman macar eu aici, iar cu RDS-ul m-am luptat tot in perspectiva long range. :lol: Totusi cazul de langa mine, ginerele in casa socrilor mici e cel mai tare.

La apartament chiar e foarte naspa si mi se pare aiurea sa ramana tinerii cu parintii dar daca n-au posibilitate...la mine 4 persoane in 3 camere si 1 singura baie/un singur WC sucked a lot, abia am asteptat sa se termine de construit casa. Din 1998 a fost mai OK ca a plecat fratele la facultate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2013 5:30 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

18 ianuarie 2013 a fost o zi de toamna cu ploaie mocaneasca si vant de est. Cel mai puternic vant a fost la ora 10, cand au cazut in Bucuresti copacii si stalpii aia, aici au fost vreo 2-3 rafale ce cred ca au depasit 80 la ora, in rest sigur nu a trecut de 60. Am dormit de la 5 la 14 dar mare parte din ora 10 am fost treaz de la acel vant.

Seara a urmat ploaie abundenta dar fara vant, cel mai mult a plouat la ora 20 cand ma plimb eu si cu tot cu umbrela m-a udat pe geaca, tricou si blugi de la genunchi in jos. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Ian 19, 2013 9:23 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

72 km/h rafala maxima la tine, inregistrata ieri intre 04:30 si 07:30, dar tu nu aveai de unde sa stii pentru ca numai matinal nu esti. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Ian 19, 2013 9:53 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sa fi fost ninsoare, Neaceasca era in extaz :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2013 3:03 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dupa 4:30 abia incepuse sa bata vantul, inseamna ca am dormit bustean de tocmai rafala maxima nu m-a trezit. Am auzit cam pe la 6 usa de la baie facand intr-un fel anume, cred ca atunci a fost.

Am dormit bine 2 nopti ca acum sa dorm prost, doar 5 ore, :evil: la 10 up ca deh, veneau nasii pentru botez, tocmai ce am plecat de la masa cu ei acuma, urmeaza biserica la ora 15 si cheful lui peste de la 20 la 4 dimineata, macar e ultima chestie de acest gen ca doar fratele nu mai face si al 3-lea copil. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Ian 19, 2013 3:04 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell scrie:
Sa fi fost ninsoare, Neaceasca era in extaz :lol:

Imi fugea imediat somnul daca era epic blizzard. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Ian 20, 2013 6:27 pm 
Mi-ar fi greu singura in camera, dar sa ma ratacesc pe coridoare...sau sa...
Am o colega de clasa...singurea intr-o viloaie...si e urata cu draci...si ce increzuta e...of, of!
Poate sa stea, ca se sperie dracul de ea, noaptea!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 20, 2013 7:17 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si nici nu cred ca ai prefera sa stai cu usa incuiata (chiar si cand sunt singur) cum fac eu? :lol: Am baia in camera ca la hotel, pe hol ies cand vin la PC (unde usa nu se incuie, e defecta) sau cand cobor la bucatarie sau ies afara.

Restaurantul in care am facut botezul celui de-al doilea copil al fratelui plus motzul baiatului in 2012 e super OK ca are un separeu cu acvariu pentru fishterapy :lol: , 2 televizoare si geamuri pe care te uiti la vremea de afara sau cauti wireless-uri cu telefonul for fun (eu). :lol:

Un geam se deschide prin glisare si astfel racoresc tot restaurantul, aseara am inchis caloriferul de langa masa mea ca ma omora cu caldura, centrala data in blana, 25 de grade cred. Miram-as daca vara dau AC-ul la fel de in blana, au 4 aparate pe care le-au vopsit cu culoarea peretelui sa se camufleze, ce idioti. :lol:

Si un invitat vine la mine acolo si se uita disperat pe geam "Sper ca nu face zapada de 1 metru acum sa nu mai pot ajunge la Perieti ca imi mor caprele si gainile de foame, e zapada mare la Mehedinti si poate vine si aici". :lol:

Sus

MesajScris: Dum Ian 20, 2013 8:59 pm 
Sa stii ca nu de frica nu as sta singura.
Acea liniste ma ingrozeste...sa nu schimbi o vorba toata ziua....
Desi apreciez si linistea, e buna, dar ca orice lucru ce e in exces, nu e bun.
Acum am gasit acest echilibru.
Ce bine e!!
Ma simt minunat, ne simtim minunat.

Ah, si smintitul ala o cauta prin Dragasani...a dat de dracul!
Poate gaseste vreo fantana...si sunt adanci fantanile acolo, Dragasaniul fiind mai sus, pe un fel de terasa, apoi "cade" relieful spre albia Oltului.
Sunt adanci, baiete, cauta una degraba...(nu gagica, fantana!...tot ..... e)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:29 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ah, deci din Dragasani e si surioara ta si ex boyfriend-ul. In ce fel a fugit de el, la Bucuresti. :lol:

Prefer liniste acasa si vorbe schimbate la telefon sau in vizite prin alte parti, cu parintii vorbesc putin dar cu cei apropiati mie vorbesc cu orele chiar.

Dar nu sa stea cineva non-stop pe capul meu. Parintii mei oricum doar la masa si la somn sunt impreuna, la TV se uita in camere separate, singuri.

Incuiatul usii l-am imprumutat de la fratele, din clasa a 6-a fac asa, iar cumnata incuie usa la baie chiar daca e doar cu sotul in apartament.

Mama are obiceiul de a intra pur si simplu, asa usa incuiata obliga pe oricine ca mai intai sa bata si sa ai un ragaz de a te pregati de intrarea persoanei in camera.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:38 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Mama are obiceiul de a intra pur si simplu

Nasol moment, cred si eu ca ti-e frica...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:43 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Incuind usa scapi de acea frica. Ea crede ca la noi e ca si cum ar intra peste tata, el nu se incuie in camera.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 8:19 am 
Andrei87 scrie:
Neaceasca85 scrie:
Mama are obiceiul de a intra pur si simplu

Nasol moment, cred si eu ca ti-e frica...

Am locuit cu fratele.
Nu incuiam usa.
aveam doar un semn al nostru..."nu deranja"
Dar nu ma sfiam daca ma surprindea goala....
Si trebuia sa stie si el cum e o femeie, nu?
Sau eu....sa stiu si eu....ca intram apoi si eu... si ce?

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:22 pm 
Neaceasca85 scrie:
Ah, deci din Dragasani e si surioara ta si ex boyfriend-ul. In ce fel a fugit de el, la Bucuresti. :lol:

Prefer liniste acasa si vorbe schimbate la telefon sau in vizite prin alte parti, cu parintii vorbesc putin dar cu cei apropiati mie vorbesc cu orele chiar.

Dar nu sa stea cineva non-stop pe capul meu. Parintii mei oricum doar la masa si la somn sunt impreuna, la TV se uita in camere separate, singuri.

Incuiatul usii l-am imprumutat de la fratele, din clasa a 6-a fac asa, iar cumnata incuie usa la baie chiar daca e doar cu sotul in apartament.

Mama are obiceiul de a intra pur si simplu, asa usa incuiata obliga pe oricine ca mai intai sa bata si sa ai un ragaz de a te pregati de intrarea persoanei in camera.

In ce fel a fugit de el??
Pai simplu.
Ramasese insarcinata si am aflat eu, de la Lavinia.
Am dorit sa faca copilul, il adoptam eu!
Plateam la greu!
S-a decis intrruprea de urgenta!
A venit la mine, am aranjat transferul,boy-friend-ul..pa!
Boy-friend-ul a fost de vina! Prins la borcanul cu miere!
Cu 'mana" pana la ....
Nu pun poza aici...hmmm...
Si acum o cauta pe acasa....adios, boy!!!
Roxy is my girl-friend!

Ce spui tu e singuratate pura!
In doi, in opt...tot aia e!
Mai incuiam si usa?
Ce imi facea fratele?
Sa fim seriosi...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]