forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 3:53 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Re:
MesajScris: Dum Ian 20, 2013 7:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

CrazyFrog scrie:
Neaceasca85 scrie:
CrazyFrog scrie:
Ce fain e sa stai la casa :lol:

Confirm. :lol:

Cu diferenta ca 70 % din timp mi-l petrec la Timsoara, fara parinti :lol: .

That kicks booty :lol: :twisted:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Dum Ian 20, 2013 7:58 pm 
Doar ca merge greu de tot...acest cont...poate ma ajuta vreun Admin sau moderator?
As vrea sa ramana acest cont.Nu o fac pentru a ma ascunde!
Vreau doar sa o includ pe colega si prietena mea Roxy, desi tot eu postez.
Ea va fi oricum mereu langa mine, si la bine si la rau.
speram ...bine.

Sus

MesajScris: Dum Ian 20, 2013 8:03 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Dragasani, asadar olteanca de-a mea :)))

Sus

MesajScris: Dum Ian 20, 2013 8:41 pm 
Da, iti place de ea?
Orcum, vom fi scumpe la vorba!
Esti un privilegiat!

Sus

MesajScris: Dum Ian 20, 2013 11:45 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ro&roxy scrie:
Da, iti place de ea?
Esti un privilegiat!

Numai daca o vad in plan real pot sa ma pronunt cu adevarat si cum asta nu se va intampla, intrebarea ramane fara raspuns :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 3:48 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell scrie:
That kicks booty :lol: :twisted:

In cazul meu didn't kick booty, TV-ul meu, PC-ul meu, boxele de la TV, ramaneau la Slatina, la Bucale foloseam un TV de 37 cm si boxele de la PC, mai slabe, se auzea si doar pe stanga ca TV-ul era mono.

La bloc merita sa stai singur indiferent ca e apartament sau garsoniera, de la 4 camere in sus poate e mai bine. :lol:

Dar pentru nimic nu m-as muta de aici, chiar singur undeva, sunt destule intervale de singuratate la etajul casei, iar ziua chiar in intreaga casa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 3:50 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

supercell scrie:
Numai daca o vad in plan real pot sa ma pronunt cu adevarat si cum asta nu se va intampla, intrebarea ramane fara raspuns :mrgreen:

Perfect, asa sa faci, in plan real, de mai multe ori(5-10 recomandat :lol: ), in mai multe vestimentatii, pozele sunt inselatoare oricat de relevante ar fi. The measurement of those inches has to be done by eye to body. :twisted: :lol:

Roberta nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa-ti incluzi "surioara" in username-ul de pe forum desi numai tu vei posta.

Eu dupa ce am facut istorie de pe un cont in veci nu mai deschid altul ca-mi pare rau, si de rang si de toate cele, sunt o fire statornica ce nu prea ii plac schimbarile. :lol:

Ultima oară modificat de Neaceasca85 pe Lun Ian 21, 2013 3:54 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Ian 21, 2013 3:54 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca...tu esti un fenomen...
Mie imi sunt de ajuns 2 secunde sa scanez din cap pana in picioare o femeie si sa-mi fac o impresie corecta despre ea, in orice vestimentatie...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 3:55 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Hai mah macar 2-3 minute ce naiba. Dar sunt destule vestimentatii inselatoare, mai ales la ce studiez eu. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:02 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Deja la 2-3 minute te incadrezi la categoria voyeur...
Tu o sa ajungi un mosulica pervers, ursuz, fara femeie sau copii...te-ai obisnuit prea mult sa-i dai in cap...o sa stai sa hranesti porumbeii, pe bune...succes...
Am stat in gazda acum vreo 5 ani la un astfel de batranel...urat caracter, urat poate sa ajunga un om fara "jumatate"...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:11 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ma indoiesc ca voi fi vreodata asa, nu am stress cu chestia asta. Am cunoscut un batranel fara nevasta si copii, avea peste 70 de ani si locuia in cartierul meu. Caracterul era super OK, era pasionat si de vreme, mi-a relatat de la 5.08.2006. :twisted:

Mi-a zis ca nu mai era virgin, nu m-am putut abtine sa nu-l intreb, doar ca n-a vrut sa se insoare ca avea impresia ca isi pune un paravan. Nu fuma si nu mi-a mirosit a alcool, isi gatea si isi spala singur.

Dar o nenorocita de asistenta cand i-a facut o spalatura la ureche i-a spart din greseala timpanul si era semi-surd, apoi la spital in iulie 2012 a aflat ca are ciroza uscata in faza terminala si va muri curand, eh, aici e aici, n-a suportat vestea si s-a sinucis dandu-se cu capul de pereti. :roll:

Dar stai linistit ca si cu jumatate, daca este necorespunzatoare, ajungi mult mai rau. Toti betivii pe care ii stiu au neveste.

Sus

MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:35 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Acum nu-mi vorbi de lepre care traiesc in saracie, fara carte si au un caracter de rahat, aia normal ca o sa ajunga niste betivi care o sa-si bata nevestele.
Daca ti-e frica ca o sa ajungi virgin la 70 de ani, atunci ii bai.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 21, 2013 4:41 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu-mi este frica. Chestia e ca mi-a fost dat sa cunosc/aud destule cazuri, pe SP am unul(2 chiar, si sunt tipi foarte destepti), la facultate unul, in Slatina unul de 32 de ani care culmea e politist, altul de 34 de ani din Draganesti dar stabilit in Bucuresti, asta e var de-al unei vanzatoare care si asa are 5 barbati in neam neinsurati ca nu au avut noroc la chestia asta, pe unul l-a parasit nevasta in pragul nuntii.

Si nici ea nu a avut noroc, a divortat, acum e cu altul cu care ba se desparte, ba se impaca.

Hint: virginii tarzii au mai mult sange in creier decat in bilutze. :lol: Asa era consolat unul care sa vaieta la 28 de ani, prin 2007 eu am gugalit niste chestii din astea, virgin+XX-varsta. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Ian 21, 2013 6:40 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E trist mah Neaceasca. Dar ma amuza asta..."nu a avut noroc" :))

Sus

MesajScris: Lun Ian 21, 2013 8:14 am 
supercell scrie:
Ro&roxy scrie:
Da, iti place de ea?
Esti un privilegiat!

Uite, acum s-a trezit si ai intristat-o!
Raule!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]