Cumva si 1993 dupa 1992? Sau 1947 dupa 1946? Oricum, din cauza ca pensiunea de la Olanesti are AC in fiecare camera la cele 3 stele ale ei, chiar 2 aparate la camera dubla, nu ai nici o scuza sa nu ai la Bumbesti.
Chiar as mai merge acolo, dar primavara/toamna sau vara cand nu e nici canicula deosebita si nici furtuni de ratat, sa fie furtuna doar acolo si la Slatina/Bucale nu, ar fi de vis.
Sunt fanul pensiunii lui Chiorete, e categoric mai fain decat la nea Paler de la Sambata, parfum superb in receptie, o pisica care creaza dependenta in receptie/restaurant, ma lua rasul cand se uita la mine(am lasat-o sa-mi linga mana de pizza inainte sa ma spal

), sursa de camere idem cu a mea plasata la intrare pe perete super tare, net de la AKTA comic rau ca nu are peering direct cu RDS ci via Mediasat, baie in culori relaxante, AC-uri "de firma" Sanyo, muzica de ultima ora in restaurant pusa din laptop deci fara reclame, am mancat singur o pizza acolo la ora 11 duminica, a fost mirific.
Pozitionare in panta, canalizare in panta, Politia langa, la 1:30 noaptea urmaream niste Garcea care isi omorau timpul afara.
Dar statiunea Olanesti e un jeg ordinar, mizerie si caini cu zecile. De asta tata cred ca nu va mai merge, si nici eu nu m-as plimba singur pe acele strazi.
Atingand putin topicul, sunt pesimist cum imi sta in fire sa fiu la lucrurile care imi plac si zic ca martie se va incheia fara nici un fulger sau tunet la Slut Tina.

Cum s-ar traduce Bumbesti in engleza? Bomb Land.