Numai furtunile de vara ma fac sa renunt la somn, pe asa ceva n-ai cum sa dormi.

Viscolul din 10 februarie 2010 s-a brodit perfect pentru ca a cam incetat fix la 4 AM cand trag pe dreapta.
Am urmarit acum inregistrarea de pe camerele de supraveghere, se vede ca depunerea de strat a inceput de la ora 0:30-pe usa afara luminat de becul cu vapori de sodiu la una din cele 2 intrari.
Parca si la 7 AM tot mai viscolea, deci sa se fi oprit la ora 8? Nu se mai vede afara cand este foarte lumina, noaptea si la furtuni da. Nici o variatie de tensiune, deci poate ca maxim 3 localitati fara curent, nu 62 ca in 2010.
Pentru perioada la care ne aflam da, e ceva mai deosebit, dar in sine a fost un viscol normal si nu puternic, dar mai bun ca ala din decembrie 2012, s-a format si o troiana frumusica langa casa.
Oricum chiar si la viscol puternic dupa 4 AM dormeam, i really hate sleep deprivation, when i don't sleep i hate everything. Si asa tata la lucru mi-a zis ca am fost cam mormoloc.
La ora 15 a reinceput o ninsoare marunta care continua si acum, deci inca o seara hibernala interesanta pentru data la care ne aflam si mai ales cand ma gandesc ca duminica putem avea 23 de grade, e super.

Update: cu 20 de minute inainte de a iesi la plimbarea de oras ninge afara cu vizibilitate redusa, holly shit, daca ar tine-o asa pana macar la 6 dimineata.