forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Oct 09, 2024 6:55 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Perdele de protectie
MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 3:49 am 
Neconectat
Incepator
Incepator

Pro-eco romania sa chinuit sa planteze diferite specii de copaci si flori sa orneze parcurile si centrele de orase sau zonele foarte populare cu fel si fel de plante iesire in relief, insa in romania orice se planteaza ajunge in foc. Ganditi aspectul real al imaginii dezolante din romania, sa pui padure de puieti si sa ramai decat cu aproape un sfert din ea. Sa gasesti butucii la 20cm maxim si urme de rumegus cum au fost debitati de oligofrenii care scot bani din asa ceva. Degeaba plantam, traim in o tara prost crescuta unde ccti rad in loc sa puta!

Sus

MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 9:05 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Pentru ca suntem o ciuma de popor...

Sus

MesajScris: Sâm Feb 23, 2013 10:28 pm 
Pentru ca avem o mentalitate de loseri cretini, balcanism idiot iar politia e cu numele, nu uitati romanul nu stie decat de par, cu vorba buna nu faci nimic, e copacar din fire.
Iar generatia de acum, nu am cuvinte sa ma exprim.
Pana si parintii lor sunt niste dobitoci, care chiar daca au un dram de minte, nu se preocupa de soarta odraslelor si nici nu se omoara sa le dea un exemplu pozitiv.

Sus

MesajScris: Dum Feb 24, 2013 12:50 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da, dracul e chiar mai negru decat pare...

Sus

MesajScris: Sâm Mar 30, 2013 12:35 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am tratament de luat altfel participam la o actiune de plantare copaci. Sigur sunt programate actiuni si probabil ca vremea rece va favoriza prelungirea perioadei de plantari.Sunt inca slaba fizic.Se vede in poza de la topicul meu.Ce rau imi pare ca nu pot participa...Raman cu consolarea ca am infipt in pamant la bunica in livada un brat de nuiele de plop, cred ca peste 100 de nuiele am infipt in week-endul de la 1 martie. Se facuse intuneric cand am terminat, am trast cu o sfoara linie dreapta si am tot infipt, era solul imbibat cu apa si s-au prins deja.
In toamna vor fi alte preocupari si tot asa...nu reusesc sa fac asta desi imi doresc enorm sa o fac.Poate ma adun spre sfarsitul perioadei, la ultima actiune din aceasta primavara.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 35 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC + 2 [ DST ]