forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Vin Mai 01, 2026 3:02 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Timisoara, 19.03.2009
MesajScris: Sâm Mar 28, 2009 11:34 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Pe 19 martie, avand ceva treaba prin Timisoara, am mers cu CrazyFrog la o berica. Si nu e greu de imaginat discutia ce a urmat cand doi pasionati de furtuni ajung la aceeasi masa :D .
Trebuie mai multe reuniuni, sa ne mai cunoastem, mai ales ca la vara urmeaza chase 8) .

Sus

Subiectul mesajului: Bucuresti
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 12:19 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ma bucura faptul ca din cand in cand membrii acestui forum se intalnesc si se cunosc mai bine. Cred ca este o experienta deosebita si foarte placuta intalnirea intre persoane care au aceleasi hobby-uri. Si cum pasiunea pentru nori, meteorologie si fenomene extreme este ceva rar intalnit, bucuria de a te alatura celor pasionati cu adevarat, este una cu adevarat extraordinara si de neuitat.
Nu scriu asa doar ca sa fac senzatie. Ani de zile nu am stiut daca mai e cineva caruia sa-i paca asa de mult furtunile, si sa le urmareasca asa cum fac eu din copiarie. Si atunci, si acum, toti se mira cand aud ce pasiune am, si adesea ma simt umilita sau luata in ras, ori de nebuna, de unii care nu pot sa ma inteleaga. ( Din pacate am tot spus acest lucru).
Tocmai de aceea, m-as bucura enorm, ar fi o mandrie sa stiu ca putem forma un grup de tineri pasionati de stiinta si de fenomenele meteo extreme si sa nu mai spuna nimeni eu sau ceilalti ca mine suntem ciudati, nesanatosi sau mai stiu eu cum din cauza ca ne plac furtunile.
Din pacate, problemele de sanatate nu-mi vor permite curand sa pot parcurge distante mari pentru a urmarii fenomenele meteo deosebite, lucru pe care il regret amarnic, insa tocmai de aceea, vreau ca intr-o buna zi sa se poata face stormchasing si pe langa Bucuresti- in zonele periferice sa zicem, ca sa pot participa si eu macar de 2-3 ori in viata, la asaceva. Imi plac asa de mult furtunile si norii spectaculosi incat nu o sa am pace in veci daca nu o sa fac un drum special sa pot vedea asaceva.
Imi cer scuze daca mesajul trebuia postat in alt topic,dar am scris acest lucru deoarece am fost placut impresionata sa aflu ca Stef si Liviu s-au intalnit la Timisoara. S-o tinem tot asa, ca asa o sa fie bine :D :D :D

Sus

Subiectul mesajului: Re: Bucuresti
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 2:36 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ema-ema scrie:
Nu scriu asa doar ca sa fac senzatie. Ani de zile nu am stiut daca mai e cineva caruia sa-i paca asa de mult furtunile, si sa le urmareasca asa cum fac eu din copiarie. Si atunci, si acum, toti se mira cand aud ce pasiune am, si adesea ma simt umilita sau luata in ras, ori de nebuna, de unii care nu pot sa ma inteleaga. ( Din pacate am tot spus acest lucru).

Un om absolut normal, cu o pasiune legata de fenomenele din atmosfera inferioara, nu are de ce sa fie considerat "nebun".

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 4:06 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

In Romania daca nu ai pasiuni de manelist, golan, derbedeu, fitzos si cocalar esti considerat nebun. :mrgreen: Daca pasiunile tale nu au o justificare financiara (sa iasa banu) sau sunt ceva mai diferite fata de ale majoritatii iarasi esti considerat nebun, dus cu pluta sau ca nu stii pe ce lume traiesti. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Timisoara, 19.03.2009
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 4:53 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Las' ca nu mai e mult pana 'se inverseaza valorile'. :mrgreen:(aici sunt cu MB)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 29, 2009 4:58 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vrei sa zici ca valorile se inverseaza in favoarea noastra? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Dum Mar 29, 2009 4:59 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Asa cum ar fi normal....

Sus

MesajScris: Dum Mar 29, 2009 6:24 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Inca suntem in perioada de tranzitie :lol: .

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]