Nici nu as fi putut comite aceasta greseala, cursele sunt Caciulata-Valcea; Valcea-Dragasani si Dragasani-Slatina, complicat, ia timp.
Caciulata a fost lozul castigator la tura din aceasta seara:
- la 19:30 s-a innorat si a venit o prima repriza modesta din NV
- la 20:10 s-a intunecat si batea vantul, dinspre SV a venit o frumusete cu 7-8 minute de ploaie torentiala, vant moderat si fulgere rosii doar C-C, C-G-uri indepartate, cuminte rau fata de aia din 2007 cu close strikes
Am mancat o pizza mica intre cele 2 reprize, tot faceam ture restaurant-receptie-intrare pana a venit comanda, sa nu ratez la masa partea frumoasa, cum a fost in 2007. Receptionerul avea NEI-ul pe Kiss TV, tot aruncam ochi la el ca Prima si Kiss dau tonul la No Signal, in prima repriza doar ele au cazut 1 minut, Dolce a tras balbe, la a doua imediat am fugit pe scari (sa nu mi se ia curentul in lift

) si am prins 5-7 minute de No Signal total, de care la Slatina nu mai pot avea.
Plictisindu-ma de zappat mereu cele 26 de programe (o fi NEI-ul vechi dar schimba repede, nu ca astea noi

) am vrut sa simt pe balcon cat de torentiala e ploaia la momentele de varf, nu se mai vedea nimic mai incolo de hotel Cozia, manastirea si muntii nici atat, iar spre sud perdeaua de ploaie era usor verzuie.
Vijelie nu, grindina nu, o furtuna buna de tip normal, cine stie ce a dat supercelula de la sud de Valcea. Cand au inceput sa revina semnalele incepeau sa se vada vilele de mai sus si muntii, dar pe 30 mai semnalele au cazut 2 minute inainte de perdeaua de ploaie si au revenit cand aceasta s-a pus, dar era mai rara decat acum.
Cu Slatina sper ca doar maine dupa-amiaza sa mai am emotii, nu stiu daca la ora 0 cand e vorticitatea aia mai poate fi ceva.