Trebuie sa recunosc, e super tare sa am un 2012 reloaded si mai abitir chiar. Dar a fost mult mai multa ninsoare linistita decat viscolita, macar 2 zile de viscol sa fi avut, durata acestuia a fost doar cu 6 ore mai mare decat in ianuarie 2008, 16 ore de viscol si vreo 35-40 de ore dupa viscol cu ninsoare linistita. In 1995 sau 1996 imi amintesc ca viscolul a inceput noaptea, a durat toata ziua urmatoare, noaptea si pana dimineata din a doua zi. Oare cu cat e mai intens cu atat e mai scurt?
Cele 16 ore sunt impartite jumi-juma 8 h frezing rain si 8 h ninsoare spulberata, din acestea 8 scad cele 5 ore de somn ale mele si raman cu 3.

Insa chiar as vrea ca toate viscolele sa aibe freezing rain la inceput.
Ninsoarea s-a oprit la ora 0 azi noapte dar a mai nins un pic dimineata pe la 6-8, oprindu-se total la 9. Acum cerul s-a inorat din nou.
Nu am citit Prognozele, dar ma astept ca urmatorul episod de miercuri sa nu aibe viscol deloc.
Sambata si duminica nu au circulat decat taxiurile prin oras si am mers pe carosabil. Abia azi dimineata cei de la primarie au facut curatenie si s-au apucat de carat zapada din oras, nici tomberoanele de gunoi subterane nu au mai fost golite pana azi.

Pe trotuare sunt doar niste poteci inguste si nu au loc 2 oameni in sensuri opuse, plimbarea mea dureaza cu 10 minute mai mult din cauza asta.
46 cm stratul de zapada astazi, 48 Dragasani, oare a mai fost vreodata atat dintr-o singura ninsoare?