In continuare foarte multumit de serviciile RCS & RDS aici. Pe netul fix prind 910-920 mbps maxim, iar pe 4 G pe strazi minim 20 mbps si maxim 43-63 mbps, cu un singur varf de 83 avut in preajma unei antene. 53 mbps 4 G la mine in camera.
La tara imi merge 3 G-ul cu 5-12 mbps, chiar si la Miesti unde nu exista nici un fel de comunicatie fixa pe stalpi, in acel sat ai doar net mobil si TV satelit.
Arhisuficient pentru net mobil, am luat un Huawei Mate 10 Pro, super baterie, bestial acel super charge cu 5 Amperi pe secundar.
Pe Wi-Fi cam 100-115 mbps, dar nu inteleg de ce Huawei Mate 10 Pro nu vede reteaua de 5 Ghz la routerele mele Asus, ca sa prinda 300 mbps sau mai mult, in schimb o vede pe a vecinului.
Am VoLTE si Vo-Wi-Fi. In Romania doar Digi si Orange au. Numai ca doar la Digi ai Vo-Wi-Fi si in strainatate si poti vorbi ca acasa, fara taxe de roaming.
7 zile pe an la turci nu ma deranjeaza roamingul scump. Si e scump la toti ca Turcia nu e in UE.

Si pentru mine roaming egal voce si SMS, am grija ca netul sa fie taiat si la mine cu Digi si la maica-mea pe Orange, vrei net in strainatate, Wi-Fi taica.
Ei zic nelimitat dar in josul ecranului sau al pliantului e mentiunea ca dupa 50 GB viteza se reduce la 128 kbps, deci ai trafic nelimitat la 128 kbps.
Telekom ofera net mobil cica nelimitat, dar limiteaza Youtube la 1,5 mbps, adica 480p, pentru mine e mai rau asta decat 50 GB si apoi 128 kbps, nu am reusit sa consum decat 39 GB luna trecuta cand chiar m-am straduit sa fac cat mai mult.
Cand erau doar 5 GB la Digi.Mobil da, era o problema, dar 50 GB imi sunt mai mult decat suficienti.