Ecologist din ala prost. Da, zicea de centrale de bloc obligatorii la blocurile noi. In Bucuresti orice bloc facut dupa 1989 are centrale de apartament, cele de dinainte de 1989 se chinuie cu termoficarea dar nu renunta la ea decat cu forta, prin desfiintare, care mai dureaza, Nicusor nu are oo sa faca asa ceva, cum a avut Pucheanu la Galati.
Anyway, cine zice ca gazele naturale polueaza e cel mai mare cretin. Cred in poluare cu alte chestii rele, inclusiv oxizii de azot (asa zisele noxe, termenul vine de la NoX, formula chimica a lor).
Sunt bune masurile contra poluarii, dar nu cu CO2, sa restrictionezi CO2-ul este ceva mai dur decat comunismul si nazismul la un loc. Focul a scos umanitatea din rahat, e o prostie sa renunti la foc, arderea care produce doar CO2 si apa e cea mai curata ardere posibila si daca nu esti de acord nici macar cu gazul, esti un dobitoc.
Din pacate avem blestemul de a avea asemenea dobitoci in UE, 8 state cer interzicere centrale pe gaz. M-am si gandit in 2022 cand am luat actuala centrala pentru acasa, gandindu-ma ca tine 14 ani precum cea veche, daca este ultima sau nu.
_________________ 2011-2012-2013 cei mai frumosi ani, vremurile de aur. RIP Romanian Weather 1991-2019. Muzeul Lampilor. Uniunea Europeana a devenit ciuma, s-a transformat in URSS. Gelux zis Gigelux.
|