Vincentiu_1981 scrie:
Lasa ca prindem si noi o racire acum, deci e bine. Marti dimineata s-ar putea sa avem vreo -10 grade la Baneasa dupa cum spuneam, deci prognoza se pastreaza foarte bine.
Partea cea mai buna este ca norul de joasa altitudine si cu mocirla devin istorie, pentru ca avem in fata o perioada foarte buna cu vant de vest si cu destul Soare pe cer, ca sa avem productie de curent electric din fotovoltaice!
E greu spre imposibil sa se formeze vreun blocaj care sa aduca iarna adevara in tara noastra, pentru ca energia acumulata de oceane din incalzirea asta globala este uriasa si asta se vede prin dinamismul atmosferei din sezonul rece.
Ar trebui ca toata lumea sa se apuce de facut investitii importante in panourile astea fotovoltaice, pentru ca sa ne asiguram independenta cat mai mare a consumului de energie electrica si astfel sa scadem necesarul de achizitie a energiei electrice, iar preturile sa nu mai creasca asa intr-o veselie. Plus ca acum cu noul climat se va putea obtine mai multa energie electrica si pe timp de iarna.
Oricum, zapezile dispar accentuat, iar ceata si cu norii de joasa altitudine pierd si ei teren masiv in fata schimbarilor care se produc.
Tovarase, nu-mi dovedesti decat ca esti doar un troll. Si eu ar trebui sa tac pentru ca regula spune don't feed the trolls. Mai stiu eu vreo 2-3 pe Softpedia care cu asta se ocupa, trollingul.
Daca vantul de vest iarna care este paguba totala inseamna perioada buna, eu sunt Papa Francisc. Inseamna cele mai rele perioade ever. Mai multa energie? Dimpotriva, sistemul meteo are energia joasa rau de tot daca nu mai scoate nimic dupa 2018 sau chiar mai devreme. Pentru ca 2014 a fost ultimul meu viscol adevarat.
Nu e OK nici stratusul de joasa altitudine cu mocirla si burnita, dar decat infectia aia de vant de vest cu soare, mai bine stratusi ca arata cat de cat a iarna, nu a bataie de joc pe fata care ma face sa cred ca o fac unii ce ar putea manipula vremea. Ca nu e exclus deloc asa ceva. E prea de tot.
Ideal ar fi iarna sa fie ciclon dupa ciclon, cu de toate, vant, ploi, ploi inghetate si viscole cu zapezi mari, intre cicloni stratusi si ceata, macar iarna sa nu fie soare ca e destul vara si e normal sa fie soare vara.
Cat despre mizeriile de FV, sa ti le bagi undeva cum ti-ai bagat si gugustiucii aia. Trolling pur, nimic altceva.
Sunt foarte foarte suparat pe vreme si voi fi mereu, voi injura non stop chiar Romania isasi drept o mizerie de tara daca nu isi revine, cata vreme nu isi revine treaba asta, 10-20 de ani ma veti citi injurand pe aici, recunosc ca profit de conditiile de moderare mai relaxate decat Softpedia unde trebuie sa ai grija, mai mare pe unele arii, mai mica pe altele.
Am ajuns sa ma gandesc ca pe perioada iernii ar trebui sa ma mut in Australia, macar am fenomene, de vara. Sigur ca e imposibil dar ca idee asa trebuie, decat la jegurile astea de ierni ale anilor 2020.