forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Apr 30, 2026 12:48 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1177 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: dume si caterinci, orice in afara de meteo...
MesajScris: Mie Mar 22, 2023 11:45 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
eugenraduoradea scrie:
Măcar dacă ar fi frumoasă fata asta dar nu prea e. Peștișorul care se zbate pe uscat. Cei din Helsinki or fi vrut să-i dea un doctorat în protecția mediului și au încurcat borcanele.
Ce are teologia cu ce face fata asta ? Ăl de sus cu tot alaiul lui are alte probleme, e în război cu forța răului și dacă tot se plictisesc cele două forțe antagonice poate pun de un șah etern, ca discipolul diavolului din Rusia, ăsta care apără rusofonii cu rachete Kalibr, avioane, tancuri, nave marimitime de război, submarine, ce mai încoace, încolo e mesagerul păcii cu coarne și furcă. Tot era un fel de enigmă, există dracu, se pare că da, are chip uman și e frate cu Putin și toate gioarsele lui din duma de stat a Rusiei, plus aliații văzuți și nevăzuți din lumea care pare civilizată dar doar în aparență.

Zi mersi ca Putin nu e Hitler, ca dadea demult nucleara fara sa se gandeasca la consecinte :))

Nu cred ca Hitler ar fi fost asa de nesabuit in timpurile astea :)

Sus

MesajScris: Joi Mar 23, 2023 12:40 am 
Putin nu dă cu nucleara pentru că e un papagal laș și mincinos și s-ar autodistruge împreună cu poporul lui cretin. Neam prost, stă pe un munte de resurse și se comportă ca niște neanderthali idioți.

Sus

MesajScris: Joi Mar 23, 2023 1:07 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Aici nu te contrazic.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 23, 2023 11:55 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da. Importam 25% gaze, 75% petrol. Peste 30 ani noi nu mai avem gaze. Deci vreau gaze de la rusi. Vreau gaze pana in 2085. Si motorina sau GPL.

Sus

MesajScris: Dum Apr 23, 2023 7:35 am 
Dacă domnul Andrei mai e pasionat de maraton azi e pe eurosport maratonul de la Londra, cred că la ora 10 jumătate. Am văzut maratoanele de la Chicago şi Boston, la cel din urmă am văzut crema alergătorilor de maraton. Timpi bunicei, undeva la 2 ore şi 7 minute la Chicago şi 2 ore şi 6 minute la Boston. Premiile nu sunt deloc de neglijat, 150 de mii de USD locul 1, cel puţin aşa a fost la Boston. Iar la invalizi parcă era 35 de mii de USD locul 1 şi 50 de mii de USD dacă dobora recordul şi un elveţian chiar a reuşit chestia asta, la Boston.

Sus

MesajScris: Dum Apr 23, 2023 9:54 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Premiile sunt inca foarte mici la maraton, pai la snooker castigatorul campionatului mondial ia vreo 700.000 de dolari.
Nu o sa urmaresc, mi s-a stricat tv-ul de vreo 2 luni si in mod incredibil, nu i-am simtit lipsa.

Sus

MesajScris: Dum Apr 23, 2023 10:24 am 
Să ştii că şi eu am unele zile din astea, de exemplu aseară, sâmbătă, nu am avut la ce să mă uit la televizor aşa că am ascultat mixajele lui DanT pe digi fm şi nu e prima sâmbătă de acest gen.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 1177 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 75, 76, 77, 78, 79

Ora este UTC + 2 [ DST ]