Neaceasca85 scrie:
Poate fi si in martie, mereu martie e mai frumos decat toate 3 lunile de iarna.
Ce rost are zapada in martie cand ziua este lunga in draci, si bate soarele tot timpul ?!?

Aia mai este iarna ?!? Ca ninge 3 ore, si peste alte trei ore nici nu mai vezi vreo urma de zapada pe sol ?!?
Martie 2026 cred ca va fi clar caniculara cu peste 27-29 grade C la umbra in toate regiunile , iar februarie cred ca o va intrece si pe faimoasa luna februarie 2016 cand au fost 25-26 C la umbra pe la Patarlagele si o medie lunara de peste +8 grade C la Zimnicea.
Si se va intampla asta din cauza ca nu avem nici acum gheata la Polul Nord la nord de Scandinavia si la nord de Rusia Europeana , deci de unde aer rece in sudul Romaniei, daca nici acum dupa solstitiu, cu insolatia minima si cu vortex polar ultra-slabit este primavara in toata regula, iti dai seama ce o sa inceapa peste fix o luna, poate chiar mai devreme, ce mama de calduri o sa vina peste noi....
Asa ca nu are rost sa te mai amagesti de pomana cu luna februarie, si cu martie nici atat. Ca o sa fii dezamagit grav de tot. Si oricum atunci ziua este lunga, este fix pix ca vine vreo lapovita intr-una din alea 31 de zile....
Este clar ca este iarna Transilvaniei , cu 35 la Tarnaveni si 33 la Alba Iulia. Sudul n-a mai vazut viscol de vreo 8 ani intregi (de prin februarie 2018), si nici nu cred ca va mai vedea vreunul.