Daca tot m-am facut curios , am gasit pe saitul Antena 3 , inregistrarea ultimei emisiuni a lui Badea si desigur am vizionat-o . Lasand la o parte atitudinea dezinvolta si evident puerila a realizatorului , pe mine chiar m-a impresionat prestatia lui Mircea Badea , in special datorita ideilor exprimate . La sfarsit parca ar fi fost pe aceeasi lungime de unda cu mine

. Si eu ma numar printre votantii lui Crin Antonescu din primul tur , care acum sunt pusi intr-o situatie ingrata . Si totusi n-as dori sa raman acasa pe 6 decembrie

. Daca la mine Traian Basescu este exclus , nici cealalalta solutie nu ma incanta in mod deosebit dar asta e .....

. Oricum l-as vota cu mare incredere pe oricare dintre Godzilla , Ciupacabra , Predator , Yeti , Dracula , Lucifer , Bigfoot , King Kong , Gorath , Matango ( etc. etc. , pentru ca nu-mi mai vine in minte alt nume pe moment ) , in az ca va concura impotriva lui Basescu in cel de-al doiulea tur !
Offtopic :Pe mine ma enerveaza la culme si natura campaniei electorale duse de liderii si membrii PDL ! Sper exemplu , astazi , pe serverele mele de Counter-Strike am dat ban la cel putin 50 de insi care ii faceau reclama lui Traian Basescu si nu era unul si acelasi deoarece clasele lor de IP-ui erau diferite

. Incredibil unde a ajuns aceasta campanie ! Cu totii erau roboti , nu stiau nici sa se miste si se vedea clar ca intrasera doar pentru a transmite mesajul basescian ..... Ma tot intreb cat de idiot si disperat trebuie sa fi , ca sa ceri voturi adresandu-te la un public a carui medie de varsta este cam pe la 16 ani neavand nici macar drept de vot

!