forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Oct 09, 2024 10:18 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: ĂŽn comuna nemĂľeanÄ‚Å
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 9:32 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

"[b]ĂŽn comuna nemĂľeanÄ‚Å

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 12:22 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Un hoĂľ de lemne spunea râzând: "O tufÄ‚Å

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 1:06 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

steaua, te contrazic : toate institutiile statului, alea enumerate de tine, si muuuuulte altele, Romsilva, etc exista si sunt prezente in viata noastra. Ele exista acolo pentru ele si nu pentru noi. Iar hotii care conduc sunt acolo si vegheaza ca nici un hot de-al lor sa nu pateasca ceva, Doamne fereste.
Atata timp cat la noi lumea vorbeste "la un pahar" si nu se iese in strada, nu se va face nimic. Asa cum vedem la vestici asa trebuie sa facem si noi : la inceput pasnic, avertizand, apoi din ce in ce mai violent, mergand pana la linsarea in public a celor ce tradeaza interesele acestui neam. Oricat urasc violenta sunt convins ca alta solutie nu exista.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 2:29 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

...Daca asta e singura varianta...oricum e greu de schimbat mentalitatea romanilor, degeaba sunt doua din 10 persoane carora le pasa si de mediu, daca ar fi existat o majoritate ca in vest cum spui tu era altceva, pana una alta se mai schimba vreo doi-trei presedinti, doua-trei guverne vom mai avea 2,3 randuri de inundatii si poate se vor trezii pana la urma.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Oct 26, 2008 4:09 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

mentalitatea noastra este : nu fac asta pentru ca sunt singur, fur pentru ca daca nu fur eu fura altul, nu ma bag ca nu e treaba mea, etc. Nu avem spirit de societate, adica negam una din carecteristicile ce ne definesc...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 27, 2008 11:54 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

corect vimp..asta e mentalitatea noastra si nu de ieri de azi..si nu doar cu mediu..cu absolut orice.vedeti si la vot..nu ma duc pt k oricum eu am doar un vot..si nu conteaza..si k exemplu..de ce conteaza fiecare vot..primarul de azi din sighisoara a fost ales in vara castigand la un singur vot diferenta de viceprimar..dupa 3 numaratori....deci..conteaza..dar..noi romanii..asa am fost mereu chiar dak arde casa vecinului..si a mea nu arde..nu ma intereseaza..e f bine k a mea nu are nimic..suntem departe de ceea ce inseamna civilizatie..si problemele actuale ale omenirii..in timp ce la noi se mai circula cu caruta de drum european..autostrazi nu avem..altii..fac mitinguri..de care cei mai multi dintre noi rad..stoparea poluarii,reducerea emisiilor de gaze..reimpaduriri..etc..astia suntem.si cand se iau altii de noi..si ne spun exact cum suntem..ne ofticam..si ne credem cel mai jignit popor..de fapt..e realitate...doar k nu o acceptam..eu fiind din tg mures..presupun k stiti dispunerea etnica a orasului..44% maghiari 53% romani 3% rromi,am f multi prieteni maghiari..nu am nimic cu ei..k natie..ci doar cu conducatorii..care la fel k si ai nostri.sunt niste visatori..ce vreau sa va spun.e k..sunt mult diferiti de noi..desi locuim impreuna..modul cum se ajuta intre ei,cum le pasa de celelalt de langa ei..e ceva necunoscut pt noi romanii..sa inchei..intradevar initiativa realitatea..si partenerii lor.e de laudat..insa..cat succes va avea..ma gandesc la celelalte campanii..e bine totusi.k exista si asa ceva.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 27, 2008 7:57 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

sorifin scrie:
sa inchei..intradevar initiativa realitatea..si partenerii lor.e de laudat..insa..cat succes va avea..ma gandesc la celelalte campanii..e bine totusi.k exista si asa ceva.

Sincer nu imi "calculez" atitudinea mea fata de aceasta campanie luand in calcul posibilitatea unei reusite sau nerusite. Consider ca e de bine si daca pot sa particip - particip.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]