forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 30, 2024 12:07 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]




Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Termeni şi condiţii de utilizare a site-ul
MesajScris: Mar Apr 18, 2006 10:46 am 
Neconectat
Incepator
Incepator
Avatar utilizator

Membru din: Sâm Apr 15, 2006 1:00 pm
Mesaje: 10
1. Prezentul text se constitue ca un act de convenţie între echipa Meteorologie.Ro și UTILIZATOR, definit ca fiind acea persoana care accesează, prin orice mijloc, siteul şi informațiile din conţinut. UTILIZATORUL este obligat să îşi însuşească termenii şi condiţiile impuse prin acest text fără drept de refuz preferenţial al vreunui articol. Necunoasterea acestor termeni şi condiţii nu poate fi invocat ca motiv în cazul nerespectării lor.
2. În acest site toți utilizatorii sunt obligați să aibe o conduită care să nu încalce legile naționale și internationale aplicabile pe teritoriul tarii noastre.
3. Echipa de administrare a site-ului îşi rezervă dreptul de a trimite către toţi utilizatorii înregistraţi mesaje email de informare atunci când apar modificări importante : lansarea sau închiderea unor secţiuni noi în site, acordarea sau retragerea unor facilităţi către membri, etc. Aceste mesaje vor avea un caracter sporadic şi nu pot fi considerate mesaje spam sau abuzive.
4. Proprietarii și administratorii acestui site nu sunt responsabili de materialele publicate de utilizatori pe acest site. Fiecare este responsabil de ceeea ce publică.
5. Proprietarii si administratorii acestui site îşi rezerva dreptul de a modifica orice conţinut sau aspect postat în acest site, idiferent de sursa continutului si de natura sa, fără notificări prealabile.
6. Materialele (comentarii, mesaje, fotografii, filme, etc) postate de utilizatori pe acest site pot fi folosite de proprietarii şi administratorii sitului in orice context, fără restricţii din partea autorilor sau a utilizatorilor care au postat materialul.
7. Materialele publicate sub semnatura raman proprietatea autorilor. Odată ce un utilizator pubică pe acest site orice material (text, imagine, film etc), acest material va fi administrat (inclusiv moderat) de către proprietari sau administratori fără nici o restrictie din partea autorilor. Pentru materialele ce intra sub incidenţa drepturilor de autor conform legislaţiei în vigoare, moderarea acestor materiale va fi justificată de către administratori, precizându-se partea moderată si natura modificărilor aduse. Autorii sau utilizatorii care postează asemenea materiale au obligaţia de a informa/sesiza echipa de administrare privind modificări ce încalca drepturiule de autor. Autorul poate retrage materialul de pe site doar în condiţiile în care retragerea materialului intra în concordanţă cu legislaţia în vigoare sau cu hotărâri judecatoreşti.
8. Toate mesajele postate în secţiunea Forum intra în mod nemijlocit în proprietatea deţinătorilor acestui site. Excepţie fac situaţiile în care mesajele publicate sunt extrase din materiale deja publicate sub semnatură cu drept de autor recunoscut. Acest lucru este necesar pentru păstrarea consecventă a conţinutului în Forum atunci când un utilizator doreşte să se retragă de pe acest portal.
9. Conţinutul prezentului text poate fi modificat de către echipa Meteorologie.ro fără nici o notificare prealabilă către UTILIZATOR. UTILIZATORUL are obligaţia de a se informa în permanenţă cu privire la conţinutul acestui text.


Sus
 Profil  
 
 Subiectul mesajului: Re: Termeni şi condiţii de utilizare a site-ul
MesajScris: Vin Iul 16, 2010 12:35 pm 
Neconectat
Site Admin
Site Admin
Avatar utilizator

Membru din: Dum Apr 16, 2006 1:00 pm
Mesaje: 2333
Localitate: Bacau
Actualizare

1. Definiţii
UTILIZATOR : orice persoană care accesează site-ul
UTILIZATOR ÎNREGISTRAT : orice UTILIZATOR ce are un cont înregistrat în oricare dintre secţiunile site-ului
VIZITATOR : orice persoană ce accesează site-ul şi care, fie nu s-a autentificat, fie nu are cont înregistrat în nici una dintre secţiunile site-ului
MATERIAL : termen ce defineşte orice parte din conţinutul site-ului, indiferent de forma de prezentare (text, video, audio, imagine, document, etc)


2. Caracterul portalului Meteorlogie.ro
2.1. Scop
2.1.1. Constituirea unui punct de informare pentru persoanele ce doresc să se informeze în domeniul meteorlogiei dar şi a domeniiilor conexe. Acest lucru se va face prin colaborarea dintre proprietarii, administratorii si utilizatorii site-ului cât şi prin participarea altor persoane ce pot trimite materiale spre publicare pe site.
2.1.2. Construirea unui site care să ofere suport pentru cei care doresc să realizeze diverse proiecte în domeniul.

2.2. Destinaţie
Site-ul se adresează atat meteorologilor profesionişti sau amatori cât şi persoanelor ce doresc să alfe informaţii cu caracter mai puţin generalist legate de domeniul meteorologiei sau a domeniilor conexe.

2.3. Caracter comercial
Site-ul nu are caracter comercial, accesul la conţinut şi la facilităţi fiind gratuit.

3. Termeni şi condiţii de utilizare
3.1. Prezentul text se constitue ca un act de convenţie între echipa Meteorologie.Ro şi UTILIZATOR. UTILIZATORUL este obligat să îşi însuşească termenii şi condiţiile impuse prin acest text fără drept de refuz preferenţial al vreunui articol. Necunoasterea acestor termeni şi condiţii nu poate fi invocat ca motiv în cazul nerespectării lor.
3.2. În acest site toţi utilizatorii sunt obligaţi să aibe o conduită care să nu încalce legile naţionale şi internationale aplicabile pe teritoriul tarii noastre.
3.3. Echipa de administrare a site-ului îşi rezervă dreptul de a trimite către toţi utilizatorii înregistraţi mesaje email de informare atunci când apar modificări importante : lansarea sau închiderea unor secţiuni noi în site, acordarea sau retragerea unor facilităţi către membri, etc. Aceste mesaje vor avea un caracter sporadic şi nu pot fi considerate mesaje spam sau abuzive.
3.4. Proprietarii şi administratorii acestui site nu sunt responsabili de materialele publicate de utilizatori pe acest site. Fiecare este responsabil de ceeea ce publică.
3.5. Proprietarii si administratorii acestui site îşi rezerva dreptul de a modifica orice conţinut sau aspect postat din acest site, idiferent de sursa continutului si de natura sa, fără notificări prealabile.
3.6. Materialele (comentarii, mesaje, fotografii, filme, etc) postate de utilizatori pe acest site pot fi folosite de proprietarii şi administratorii sitului in orice context, fără restricţii din partea autorilor sau a utilizatorilor care au postat materialul.
3.7. Materialele cu drept de autor, altele decât mesajele text din cadrul forumului, raman proprietatea autorilor. Odată ce un utilizator pubică pe acest site orice material (text, imagine, film etc), acest material va fi administrat (inclusiv moderat) de către proprietari sau administratori fără nici o restrictie din partea autorilor. Pentru materialele ce intra sub incidenţa drepturilor de autor conform legislaţiei în vigoare, moderarea acestor materiale va fi justificată de către administratori, precizându-se partea moderată si natura modificărilor aduse. Autorii sau utilizatorii care postează asemenea materiale au obligaţia de a informa/sesiza echipa de administrare privind modificări ce încalca drepturiule de autor. Autorul poate retrage materialul de pe site doar în condiţiile în care retragerea materialului intra în concordanţă cu legislaţia în vigoare sau cu hotărâri judecatoreşti.
3.8. Toate mesajele postate în secţiunea Forum intra în mod nemijlocit în proprietatea deţinătorilor acestui site. Excepţie fac situaţiile în care mesajele publicate sunt extrase din materiale deja publicate sub semnatură cu drept de autor recunoscut. Acest lucru este necesar pentru păstrarea consecventă a conţinutului în Forum atunci când un utilizator înregistrat doreşte să se retragă de pe acest portal.
3.9. Conţinutul prezentului text poate fi modificat de către echipa Meteorologie.ro fără nici o notificare prealabilă către UTILIZATOR. UTILIZATORUL are obligaţia de a se informa în permanenţă cu privire la conţinutul acestui text.

4. Confidenţialitate
Proprietarii, administratorii şi utilizatorii site-ului înteleg ca datele personale de înregistrate au caracter confidenţial şi se obligă să nu facă cunoscute aceste informaţii către alte persoane, decât cu acordul expres a proprietarului informaţiilor în cauză.
La cererea utilizatorilor sau după consideraţiile propriatarilor, administratorilor sau moderatorilor site-ului, la o parte din secţiunile site-ului se poate restricţiona accesul pentru anumite persoane.
Această clauză nu are efect în cazuri de forţă majoră : hotărâri judecătoreşti, atacuri de tip "hacking" asupra siteului şi oricare alte situaţii ţin de competenţa persoanelor în cauză.

5. Conduită
Activitatea pe site nu trebuie să intre în contrast cu legislaţia în vigoare.
Se interzice comportamentul agresiv, defăimarea unor persoane sau instituţii, limbajul vulgar.

6. Sancţiuni
Proprietarii, administratorii şi moderatorii site-ului pot aplica diverse sancţiuni administrative utilizatorilor ce nu respectă termenii şi condiţiile de utilizare. Aceste sancţiuni se referă la blocarea accesului la site, inclusiv la retragerea calităţii de UTILIZATOR ÎNREGISTRAT. Aceste sancţiuni se pot aplica fără notificări către UTILIZATORUL sancţionat.

_________________
Starea vremii pe intelesul tuturor


Sus
 Profil  
 
Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2 mesaje ] 

Ora este UTC + 2 [ DST ]


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum

Căutare după:
Mergi la:  
cron
Termeni şi condiţii
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Translation/Traducere: phpBB România
phpBB SEO