forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 13, 2026 6:45 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Mie Aug 04, 2010 6:57 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Totusi, pe un deal in zona Gradiste, dar destul de aproape de raul Olt.
Zici ca si statia ANM tot in acea zona este situata?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 04, 2010 7:42 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ceva mai incolo, langa Strehareti, dar tot cam aceeasi zona, orasul de jos. Am vazut ceva instrumente si pe dealul Gradiste, dar si in curtea APM OLT, ambele locatii tot in zona de jos. Sigur intre ANM si APM nu pot fi diferente, dar intre zona orasului de sus si a celui de jos da.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Aug 05, 2010 1:48 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

OLT TV, cu o minciunica la sfarsit "raiul pe pamant, s-a racorit" oh da, o iluzie :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=J3iEaRNk ... re=related

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 07, 2010 1:37 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

La ora 19 cerul s-a acoperit cu un altostratus mammatus asemanator cu cel din Bucuresti de pe 2 iunie 2009, si am crezut ca va fi ceva decent, dar de unde, de la ora 22 tot vin mereu aversutze slabutze insotite de trasnete care cad numai in departare, vad pe radar ca sistemul este fix, nu se deplaseaza vest est, dar tot vin dinspre sud alte si alte ploicele, un trenulet infinit, pacat ca nu e cu furtuni puternice. :mrgreen:

Caciulata pare sa si-o fi furat-o rau, de ore intregi tot e galben sau negru pe valea Oltului.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 07, 2010 1:44 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce insorita este ziua de astazi, are aspectul unei zile de dupa furtuna. :mrgreen:

Ca un mic remember, mi-am dat seama ca furtuna din 16 iunie era sa ma prinda pe strada pentru ca eu in timpul traseului prin oras comiteam greseala de a ma uita numai in SV, habar n-aveam ca aceasta venea din NV, iar de la magazin vizibilitatea spre NV este 0. Oricum tot a venit din senin, un vecin uda rosiile si s-a trezit cu prapadul peste el chiar daca avea vizibilitate spre NV. :lol:

Aseara mi-am scurtat plimbarea degeaba. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 08, 2010 6:09 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La ora 5 azi dimineata au fost fulgere in partea de est cu tunete ce m-au trezit. Acum o celula trece iarasi pe acolo si tuna frecvent, trezindu-ma inca o data dintr-un pui de somn de data asta. :lol: Sa vedem ce se intampla, pe radar pare ca ocoleste. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 08, 2010 6:32 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Grosul- cu galben spre portocaliu a trecut departe de oras, o alta bucata mai mica a trecut pe langa Slatina, fiind suparata rau, cu trasnete violente cam unul pe minut, aceasta din urma a lovit Priseaca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 06, 2010 12:53 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

4 august 2010- alaltaieri am gasit contul si video-ul asta:

http://www.youtube.com/watch?v=15vVa7zbkCM

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 19, 2010 10:00 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La ora 19 cer acoperit si cadere de stropi. Incepand cu ora 20 s-au tot vazut fulgere in departare. La ora 20:50 vantul s-a intensificat iar la 21:00 a dat cateva trasnete, urmate de o mocaneasca si apoi de o aversa moderata cu stropi mari ce a tinut 3 minute si m-a facut fleasca, eu fiind in oras. :lol: Luna era perfect vizibila imediat dupa ploaie, si a continuat sa fulgere frecvent in nord si nord est, dupa radar mai la nord spre Dragasani a dat ploaie puternica, cu negru.

Interesant cum au fost oraje si la mine si prin Ardeal cam la aceleasi ore. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Sep 20, 2010 1:18 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

In comuna Brebeni aflata imediat la sud de Slatina nu a dat nimic. La ora 23:40 a mai dat in Slatina o repriza de ploaie asemanatoare cu cea de la ora 21, fara fulgere de data asta.

Ploaie la Bucuresti pe la 23 si 20- Badea in emisiunea lui zice "A inceput sa tune? Poate ne tuneaza." :lol: Apoi se auzea ploaia in studio, pentru ca acolo se aude si tot ce misca pe sos Buc-Ploiesti, motociclete, politie, salvari etc.

Sus

MesajScris: Dum Sep 26, 2010 5:12 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Din nou fulgere la Slatina pt a 3-a oara in septembrie :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 26, 2010 6:02 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ce fulgere nene, asa ceva n-am mai vazut in septembrie aici, 8O 8O furtuna de vara in toata regula. Dupa radar si dupa radio Minisat Caracalul si Priseaca au incasat-o zdravan. Cred ca norul asta a explodat deasupra Slatinei si a lovit bine Priseaca, Caracalul si-a primit portia la 17:00; Slatina intre 17:05 si 17:20.

La ora 17 ceva Cb nu prea fiorosi, dar era sensibil de cald afara, incepe sa picure si sa fulgere rar, apoi o da pe aversa moderata urmata de 3-4 minute de torentiala adevarata de tip "fum", nimic nu se mai vedea, era totul in ceata, insotita de vant din vest. Cand s-a domolit torentiala au inceput fulgere frecvente intre nori+trasnete care au tinut-o incontinuu 20 de minute. Ultimele minute din torentiala au avut vantul invers, din est.

De cazut sateliti au cazut doar cei de la 13; 16; 45 si 62 de grade est; cei de la 4; 1 grade vest si 5 grade est au fost total neatinsi de acest nor. Mai intai au cazut doar doi (cand picura), 13 Est (Hotbird, adica VH1, Eurosport 2, Mezzo si TV5 Monde) si 16 Est (Antenele, TVR-urile si carbogazoasele), 45 est si 62 est (Kiss TV si Kiss FM). Mai intai au picat 3-4 minute 13-le si 16-le, au revenit, s-a pus torentiala si au cazut 45-ul si 62-ul, care au revenit cand s-a oprit torentiala. In timpul perdelei de ploaie a mers perfect si National FM, o petarda de antenutza mica, si Prima TV Slatina(un jeg de Digi TV). Minisatul de la Priseaca a stat cazut 20 de minute, deci acolo timp de 10 minute nu s-a mai vazut nimic pe cablu.

Dupa radar vad ca si Valcea si Caciulata au avut ceva tare, acum se pregateste Pitestiul. Un MCS adevarat. 17:05 Slatina; 17:40 Caciulata.

Sus

MesajScris: Dum Sep 26, 2010 9:07 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

sau nu iti mai aduci aminte...:D.Septembrie are multe caracteristici ale unei luni de vara si eu in mures am vazut de multe ori furtuni serioase in septembrie,mai rar chiar si in noiembrie.Deci daca se intampla la mures e clar ca si in sud.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Sep 26, 2010 9:57 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu vorbesc de lunile septembrie din 2001 incoace, de atunci am o statistica personala. :lol: Daca era la inceput de septembrie mai ziceam, dar pe 26 septembrie e ceva clar ca rar.

Sus

MesajScris: Lun Sep 27, 2010 7:26 am 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

aa...atunci e ok.dar totusi,in octombrie n-ai avut nimic din 2001 incoace??

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]