Da, a fost ceva bun de tot care am impresia ca m-a cam ocolit pe la NV-N, (sau grosul a fost la vest de oras cumtoate trasnetele intr-acolo au fost. La ora 4 spre 4 jumate au urmat alte reprize de ploaie torentiala, dar tot asa in suturi, fulgerele luminau spre NV in nor destul de urat.
E cel mai bun oraj de anul asta, au cazut si cateva semnale tari in goarna, dar nu toti satelitii din pacate ca doar am fost raschetat, sigur la N de Slatina sau pe undeva au fost mai multi mm.
Un alt indiciu e ca am avut un singur trasnet apropiat si ala la mocaneasca de la ora 3, la furtuna cea mare nici unul, toate indepartate.
Au picat Amos 4 vest 2-3 minute cu tot cu HBO, Digi 1 vest absolut tot 5 minute, Astra 5 est 5 minute, Astra cu canalele PRO de la 31 est 3 minute dar au fost ratati 13 est Hotbird, 16 est cu TVR si Antene cat si 45 est Prima si KISS TV, neatins.
Acum sunt mai multumit si zic ca sezonul nu mai e foarte prost ci doar prost.
Vreau macar una ca pe 19 iulie 2009, sa pice toate semnalele deodata macar 5 minute si sa vad ceata de la torentiala.

Asta de azi dimineata repet, a fost faina dar nu m-a luat in plin. Era sa o ratez ca la 4 m-am culcat, nu dormisem prea bine noaptea precedenta asa ca nu am mai avut timp sa ma uit pe radar, pe la 3 si 50 am stins PC-ul. Oricum fain de tot ca a venit acum cand sunt pe picior de plecare.