S-a mai discutat, iceage poate spune, cica au fost 2 viscole, primul ar fi avut descarcari electrice la Bucuresti, wow, ce mi s-ar zburli pielea pe mine sa dea un trasnet intr-un viscol puternic. Poate ca 36 cm au fost dar vantul a avut peste 100 km/h as zice.
A fost incredibil, huruiala puternica noaptea auzita din casa, zapada bagata peste tot, stalpi de beton rupti si de lemn smulsi cu bolovani cu tot din pamant la Spineni, o saptamana fara curent, imi amintesc perfect cum bunica se inchina inainte de somn, difuzorul comunal canta si era veioza aprinsa, am tras un part si s-a stins tot,

apoi dimineata mamaie freca butonul veiozei cu parere de rau ca nu mai vine lumina.
Lumea povestea impresionata cum au facut flama liniile electrice, aveam 5 ani si atunci am inceput sa fiu obsedat de vreme si curent electric, mai ales ce freaky era acolo cand se lua lumina la fulgere fie zi, fie noapte, am ramas vesnic marcat, mai ales ca mereu inainte de intrerupere becul lumina roz si sacadat iar fiecare aparat facea in felul lui.
Dar au fost si furtuni una si una, pacat ca nu se poate face transfer USB din creier ca am imagini si sunete perfecte.

Am avut inspiratia sa intreb pe maica-mea dupa acel viscol unic daca la oras au avut curent si mi-a zis ca da, insa in 1993-1995-'96 chiar si in 2001 se lua curentul in Slatina in reprize de 30-60 minute la viscole, ba o zona, ba alta, 10.02.2010 prima data cand nu s-a mai luat, anii '90 m-au impresionat cu viscolele lor.