Mai exista cronica aia?
Mircea Badea spune si multe adevaruri, cele mai multe dintre ele fiind totusi depictabile de logica bunului simt a fiecaruia. Eu zic ca nu trebuie sa ne comportam ca niste pocaiti/ipocriti si sa zicem ca viata e frumoasa ("nu exista bagabont sa se comporte ca o adventista"

). Cel putin in Romania chiar daca te minti si incerci sa-ti faci viata frumoasa, tot nu-ti reuseste, asa ca...
Motivul pentru care nu prea ma mai uit la Badea e ca manaca rahat pe banda rulanta, isi da cu parerea pe subiecte care il depasesc si evident e intr-o eroare totala pe marginea acelor subiecte. Plus ca nu mai e asa funny ca acum cativa ani, e lingaul Motanului pana la urma... Nu zic, Basescu si toate gunoaiele de la putere trebuie demascate, dar asa, 5 minute, ca stim si noi cum sta treaba, nu toata emisiunea...
Ca o paranteza, trebuie sa recunosc ca imi place foarte mult de Radu Tudor, pe care nu il inghiteam la inceput...s-a afirmat o data cu celebra rapire a jurnalistilor si la vremea respectiva mi se parea ca vorbeste baliverne, dar cred ca avea dreptate tot timpul...