Neaceasca85 scrie:
N-as zice.

Gabbes81 are cont si pe Softpedia, m-a adaugat la lista lui de prieteni acum 2 saptamani. M-au adaugat acolo cred ca vreo 10 insi pana acum, inclusiv un homosexual.

Numai eu nu adaug pe nimeni.

Homosexual declarat ? E ceva pentru Romania

. Ca daca luam altfel problema , la o incidenta de 7% , desi ne vine greu sa credeam , cu totii avem homosexuali in listele noastre

. De exemplu , in lista mea de mess am 212 perosane de sex masculin si 173 feminin ..... asta ar insemna ca statistic ar trebui sa am 15 homosexuali si 6 lesbiene ( sigur nedeclarati ) ..... pentru ca acesta este realul procent recunoscut stiintific . Faceti-va si voi o socoteala de genu

. Homosexualitatea exista la nivel global , aproximativ la acelasi nivel procentual , indiferent de gradul de acceptare si conform ultimelor cercetari stiintifice cea mai importanta cauza a ei este tocmai "overpopulation" . Si asta se intampla pur si simplu la tot regnul de mamifere , nu doar la om . Pana la urma s-ar parea ca marele pericol vazut de religii pentru omenire nu este nimic altceva decat un sistem intern de control al demografiei . Deci nu este normal , dar este natural

. Astea-s noile mele viziuni profund ateiste referitoare la subiect . Mintea mea e mai schimbatoare decat vremea

. Acum 1-2 ani nu aveam chiar aceeasi parere ( mai ales ca ma delectam citind articole despre al 3-lea Reich ) . Acuma , interactionand cu ateii , mi-am schimbat total perceptia si da, cred ca am ajuns la concluzia corecta pe care nu mi-o mai schimb

.