forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 6:37 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 107 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Ştiri
MesajScris: Mie Noi 14, 2012 2:17 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Tin sa precizez ca nu sunt fan-ul niciunui partid, cu atat mai putin al USL-ului, PDD-ului sau ARD-ului,

Deci e clar, Eugen si-a declarat publica simpatia fata de PDL. :)

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 6:24 pm 
PDD se scrie PP-DD!!
In rest poti sa tii cu cine vrei. Acum se pun borduri.Nu se fac spitale.
Poti s-o iei ca stire, daca trebuie aduc poze cu stivele de borduri ce au impanzit Bucurestiul. Se schimba la greu...

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 6:42 pm 
Andrei87 scrie:
eugenraduoradea scrie:
Tin sa precizez ca nu sunt fan-ul niciunui partid, cu atat mai putin al USL-ului, PDD-ului sau ARD-ului,

Deci e clar, Eugen si-a declarat publica simpatia fata de PDL. :)

De unde ai dedus tu asta, crezi ca fraierii astia de la PDL nu sunt la fel de escroci ca USL-asii, aceiasi plamada de neam prost, cu aceleasi apucaturi.
Politicieni=escroci=demagogi=fripturisti=oameni de nimic.
Pe cine sa aleg ca toti sunt hoti si escroci ?!
Nu merita niciunul, niciun vot, oameni de nimic care au un singur scop, prosperitatea personala, aia cu pentru popor e lozinca de aburit fraierii si prostimea.
PP-DD, asta parca e picat de pe luna credulilor, saraci cu duhul, amatori de telenovele de genul gasiti-o pe Elodia.
Un neica nimeni, un tiganel din Caracal, mare presedinte de partid, cu o televiziune de dusi cu sorcova.
Daca ar fi dupa mine i-as pune pe toti, indiferent de partid, la sapat santuri, ca pe ultimii ocnasi.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 6:52 pm 
Nu Eugen, noi suntem responsabili cu totii.
Alege pe cine vrei, nu asta e problema.
Dar sa-mi spui apoi daca stii macar pe cine ai ales.
Vei spune: am votat cu x.
Gresit.
Cine te reprezinta in Parlament?
X.
Atunci du-te la X si spune-i ce vrei sa faca si tine-te de capul lui.
EU ASA VOI FACE.
Si iti voi spune si tie, si tuturor ce am reusit in final, dupa 4 ani. Concret.
Crede-ma ca am incercat asta si in trecut, dar am fost prea mica.
Nici acum nu sunt prea mare, dar e un inceput in toate.
Chiar daca sustin PP-DD, daca in parlament ma reprezinta USL ii voi cere sa faca ceva.
Asta nu inseamna ca trec la USL, dar voi incerca sa imi reprezinte interesele comunitatii.
Scoli, spitale, nu borduri si borduri. M-am saturat de borduri.

Ultima oară modificat de Roberta pe Lun Noi 19, 2012 7:25 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 7:23 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
De unde ai dedus tu asta?

Din faptul ca pe ei nu i-ai insiruit.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:00 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Roberta scrie:
Gresit.
X.
EU ASA VOI FACE.
Chiar daca sustin PP-DD, daca in parlament ma reprezinta USL ii voi cere sa faca ceva.
Asta nu inseamna ca trec la USL, dar voi incerca sa imi reprezinte interesele comunitatii.

Asta nu se va intampla in veci vecilor cu aceasta simulare a democratiei din Romania.Doar o schimbare radicala, gen trecere de la monarhie la comunism, sau de la balacareala asta la monarhie, in care se va schimba complet Constitutia, forma de guvernamant si politicienii.Adica pe niciunul din cei care se regasesc acum in Parlament sau care candideaza nu-i vei mai vedea intr-o functie publica.Asta inseamna o schimbare.Nu trecere de la PC la FSN, de la FSN la PDSR, de la PDSR la CDR, de la CDR la PSD, de la PSD la PD, de la PD la USL, la ARD, la PP-DD, la partide ale neamului, ale norodului, la noi drepte, noi stangi, garzi de fier care taie si spanzura, deocamdata la figurat, altii au facut-o de-a binelea.Sunt aceeasi oameni parveniti, aceleasi nimicuri, oameni pe care istoria ii va arunca la cosul de gunoi al ei.Eu din cauza asta nici nu mai merg la vot.Am spus-o, mi-am exercitat acest drept de fiecare data, dar acum n-o voi mai face.Nu merita votul meu niciunul dintre sutele de candidati.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:24 pm 
sorifin scrie:
Roberta scrie:
Gresit.
X.
EU ASA VOI FACE.

Asta nu se va intampla in veci vecilor cu aceasta simulare a democratiei din Romania.Doar o schimbare radicala, gen trecere de la monarhie la comunism, sau de la balacareala asta la monarhie, in care se va schimba complet Constitutia, forma de guvernamant si politicienii.Adica pe niciunul din cei care se regasesc acum in Parlament sau care candideaza nu-i vei mai vedea intr-o functie publica.Asta inseamna o schimbare.Nu trecere de la PC la FSN, de la FSN la PDSR, de la PDSR la CDR, de la CDR la PSD, de la PSD la PD, de la PD la USL, la ARD, la PP-DD, la partide ale neamului, ale norodului, la noi drepte, noi stangi, garzi de fier care taie si spanzura, deocamdata la figurat, altii au facut-o de-a binelea.Sunt aceeasi oameni parveniti, aceleasi nimicuri, oameni pe care istoria ii va arunca la cosul de gunoi al ei.Eu din cauza asta nici nu mai merg la vot.Am spus-o, mi-am exercitat acest drept de fiecare data, dar acum n-o voi mai face.Nu merita votul meu niciunul dintre sutele de candidati.

E dreptul tau, il respectam, dar sa stii ca si cei care nu voteaza sunt reprezentati in parlament. Deci implicit ai dreptul sa il tragi pe individ de turul pantalonilor: "Bai bade, no hai!" Sau cum spuneti voi pe acolo...

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:46 pm 
Tu chiar crezi ca te mai baga cineva in seama dupa ce se vad cu sacii in caruta ?!
Aiurea, sunt prea preocupati sa schimbe, sa-si aroge, sa adapteze legi care sa le apere interesele.
Ei sunt universul, plebea e buna doar sa puna stampila, pana pune stampila sunt servitori, fac, dreg si culeg, dupa sunt baroni si sefi, ii doare in basca de promisiuni si de gloata.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:52 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Eu nu sunt reprezentat de nimeni in Parlament si nici n-am presedinte.Am votat sa plece, pt mine nu mai exista presedinte.La fel nu va mai exista Parlament, decat institutia in sine, pt ca nu voi mai vota pe nimeni, deci nu voi avea niciun reprezentant.E bine macar ca se pun borduri, poate se mai trezesc cativa bucuresteni din somnul cel de moarte.In aproape toate capitalele europene sunt proteste zilnice sau saptamanale impotriva austeritatii si nu cu 100-200 de oameni, ci zeci de mii, iar in capitala celei mai sarace tari se doarme.E bine...

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:55 pm 
Ei, Eugen, pe mine ma baga in seama, sa stii. Pai de ce sunt membra de partid??
Asa degeaba? Nu e chiar asa.
Deja am legaturi cu partidul, stiu ce trebuie facut. Nu mai sunt chiar asa de fraiera.
Am tolba cu sageti ascutite gata, doar sa ii impung.
Pai daca tu ai fi reprezentantul MEU in parlament, s-a zis cu tine, mai ales daca esti din partid cu mine, ca iti vin la birou cu documente ale propriului partid, nu ale lui x..ulescu Roberta. Daca pricepi...

Si nu ai decat sa nu ma primesti in birou...

Sorifin, iti inteleg frustrarea, dar nu eu sunt de vina. Generatiile anterioare, care s-au complacut in asta. Eu incerc sa schimb, atat cat pot. Daca ar fi mai multi ca mine...

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Noi ne multumim cu putin, asa am fost invatati si spalati pe creier inca din comunism. Boala asta s-a transmis si tinerilor din ziua de azi. Nu stim ce inseamna o calitate a vietii si nu stim ca munca noastra trebuie recompensata cu mult mai mult decat este in momentul de fata. Eu stiu, si din aceasta cauza nu ma vor apuca 30 de ani in tara decat daca se intampla vreo minune, dar majoritatea restului populatiei...

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 9:59 pm 
Ei, ei...aici intrati in gura mea, dar inca m-am mai abtinut si ma mai abtin, ca sa nu ziceti ca fac campanie...Mai e un picut.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 10:17 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Andrei87 scrie:
Noi ne multumim cu putin, asa am fost invatati si spalati pe creier inca din comunism. Boala asta s-a transmis si tinerilor din ziua de azi. Nu stim ce inseamna o calitate a vietii si nu stim ca munca noastra trebuie recompensata cu mult mai mult decat este in momentul de fata. Eu stiu, si din aceasta cauza nu ma vor apuca 30 de ani in tara decat daca se intampla vreo minune, dar majoritatea restului populatiei...

Acelasi gand si din partea mea.La anul dupa nunta, cu tot patriotismul din suflet si cu gandul de reintoarcere, voi pleca impreuna cu sotia pe alte meleaguri.Aici din pacate nu se poate face nimic.Imi pare rau sa spun asta, eu chiar imi iubesc tara si-o spun oriunde si oricand fara sa-mi fie rusine sau sa mi se para ceva deplasat in aceste timpuri. Si eu cand aveam 19-20 de ani visam frumos, dar realitatea e alta.Si te trezesti atunci cand vrei sa te insori/mariti, ca n-ai cum sa-ti faci o casa pe bani cinstiti, nu-ti poti permite sa cresti nici macar 1 copil in conditii decente, iar munca ta va fi doar pt supravietuire.Am facut si eu si inca fac parte dintr-un partid, PNL, eu il consider cel mai important partid istoric al Romaniei.Ma regasesc in doctrina lui si o perioada destul de buna de timp am avut legaturi destul de stranse cu conducerea locala a partidului.Am vazut si cu ce se mananca politica.Mi-e sila de cum se negociaza, de cum se fac contractele, de cum se trece de la un partid la altul.Absolut toti sunt niste nesimtiti fara scrupule si nimanui nu-i pasa de altceva decat de propria persoana.Restul sunt....cai verzi pe pereti.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 10:32 pm 
Interesul personal primeaza, Roberta esti tanara si ai ambitie insa risti sa te bati cu morile de vant, o Donna Quijote moderna.
Suntem o natie dezbinata din toate punctele de vedere. Neam calcat in picioare de toate veniturile si de la fiecare neam prost ce a trecut pe aici am luat numai ce era mai prost.
Din punctul meu de vedere natia noastra poate sa-si puna cruce si sa declare faliment, nu avem nimic, neam de traista.

Sus

MesajScris: Lun Noi 19, 2012 11:28 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

http://www.petitieonline.ro/petitie/dez ... 30144.html

Desi m-ar surprinde sa se tina cont de ceva in tara asta, consider ca totusi s-ar merita semnarea acestei petitii :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 107 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]