forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 13, 2026 1:56 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 340  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 06, 2010 5:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

A inceput ninsoarea acum o jumatate de ora.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 2:37 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ninsoare cu vant, demult nu am mai avut asa ceva. De la ora 19 bate vantul puternic cu rafale de 60 la ora estimez, (cred ca de la 60 in sus trosnesc burlanele la casa :lol: )si ninge marunt si des. Apogeul a fost pana la ora 2 noaptea cand si ninsoarea si vantul au mai slabit, dar au revenit in forta la orele diminetii, iar la 12,45 cand m-am trezit iar era ninsoare abundenta cu vant puternic, acum ninsoarea a mai slabit dar vantul tot mai da rafale tari.

Am impresia ca pana acum am avut vant mult mai tare ca Bucurestiul, din ce citesc, acolo nu prea a suflat tare. :twisted: Dar ma astept sa fie de acum incolo, desi acum Capitala e la limita portocaliului. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Starea vremii in Slatina
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 2:49 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

In Bucuresti poate, ca sunt multe blocuri, dar la marginea lui cu siguranta bate mai tare ca la Slatina

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 2:51 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai in orice camp deschis bate mai tare ca in Slatina. :lol: Simteam pe masina ieri spre Dragasani rafalele din campurile deschise. M-a ofticat rau faza din decembrie 2003 cand in Slatina nici gram de vant dar in Capitala a batut foarte tare. :mrgreen:

Acum e din sector Estic, dar nu am multe blocuri nici pe Est nici pe Vest. Pe Est e o portiune mica de oras cu blocuri de 4 etaje si spre Vest e camp cu case.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 8:34 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dupa ce a slabit nitel dupa-amiaza viscolul a luat-o iar pe ulei incepand cu orele serii. La ora 18 cand urmaream stirile cu privire la problemele din tara am avut din nou rafale puternice de vant. Acum vantul este moderat dar continua sa ninga.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Feb 07, 2010 10:59 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am iesit in oras la ora 20,30 si a mai nins pana la 21,25 cand s-a oprit, mai "cerne" niste fulgi foarte mici.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Feb 08, 2010 5:57 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Iar ninge. :P Marunt dar sigur. Si bate si vantul nitel. Cumva retrogradeaza ciclonul si pe Oltenia? :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 09, 2010 1:31 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ninsoarea inceputa aseara s-a oprit in jur de ora 22.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 7:41 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La ora 14 cand am iesit de la birou vantul batea moderat si ningea slab din altostraus cu soare vizibil. Apoi la ora 16 cerul s-a acoperit si vantul s-a intetit. In prezent am nimbostratus si stratocumulus si vantul sufla ca turbatul, ca in timpul viscolului din weekend. Deocamdata ninsoare slaba din ce pot vedea.

Sus

MesajScris: Mie Feb 10, 2010 7:50 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Neaceasca, tine-te bine de acum incolo, pentru ca intensitatea maxima va fi dupa miezul noptii. Prin zona ta (estul Olteniei, vestul Munteniei) viteza vantului poate depasi 15 m/s, iar rafala 23m/s.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 10, 2010 11:09 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vreme severa :mrgreen: incepand cu orele 19. Ninsoare viscolita pana la ora 21, apoi mazariche viscolita, cum este si in acest moment. Vantul sufla taaare, cred ca a atins 70-75 la ora.

La ora 20,40 am avut 2 variatii serioase de tensiune, urmate de caderea curentului la silozul din Caracal, la Priseaca, Slatioara si Plesoiu, dupa statiile radio si spusele unor clienti de la magazin. :P In oras nu a cazut nici o zona, de asemenea, un restaurant stradal din zona Scornicesti inca are curent.

UPDATE: la 22 si 15 s-a transformat in ninsoare apoasa cu fulgi mari. Este un snowstorm adevarat. :P Curentul ramane cazut in locatiile mentionate mai sus.

Sus

MesajScris: Mie Feb 10, 2010 11:55 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Da . Viscol adevarat la Slatina si Craiova .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 11, 2010 3:25 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

A nins abundent pana la ora 0. De la 22,33 pana la 22,37 am mers pe jos de la birou acasa printr-un viscol fantastic. Ma oftic putin pentru ca de la ora 0 numai cu mazariche ii trage in timp ce in AG si DB este iad alb. :evil: Vantul insa este meserie de puternic.

Conform Antena 3 la ora 0 erau 4 localitati fara curent in Olt. Nu a mai revenit alimentarea la Priseaca si Caracal siloz iar la Popasul Prometeu din zona Scornicesti aflat pe DN 65 nu a picat deloc (din popasul ala emite Minisat Scornicesti 101,6 FM; Priseaca e cu alt Minisat si silozul cu KISS FM Caracal, tot ce fac e sa ma joc cu un mp3 player cu radio ca sa stiu :lol: )

PS: poate ca tot o chestie dificila, ninsoare umeda inghetata cum ii spune iceage e si la mine, numai ca vizibilitatea este buna si zornaie in geam si in peretii casei ca granulele de gheata.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 11, 2010 2:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La ora 3 era doar ploaie si vantul a continuat sa sufle tare pana la orele diminetii. Acum este aer cetos /ceata si ploaie foarte slaba, burnita. Zapada se topeste usor.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Feb 12, 2010 2:56 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

62 de localitati fara curent in judetul Olt in urma viscolului din 10-11 februarie, detine recordul dintre toate judetele afectate de acest viscol.

http://www.editie.ro/new/mod.php?mod=st ... -de-viscol

Interesant ca nu apare Priseaca sau Scornicesti. Bine, spun satele componente Scornicestiului. :lol:

La Plesoiu a revenit curentul ieri dupa amiaza la ora 16 iar la Piatra Olt cica s-a intrerupt la ora 19 si a venit la ora 3 dimineata in seara viscolului, iar ieri toata ziua a avut nenumarate intreruperi, ca apoi aseara la ora 22 sa cada din nou fara sa mai revina. Oricum, mi-a placut foarte mult ca in Slatina nu a cazut nici o zona. Asta inseamna ca daca am fi avut un 05.08.2006 reloaded toate zonele ar fi avut lumina. :twisted:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 5098 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 340  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]