Aoleu vimp, vai de mama noastra cu hostingul asta al tau si cu RDS care, desi au bagat Dynamic DNS, IP-ul ramane static chiar daca am deconectat routerul 2 ore.
Inainte deconectam chiar si 3 secunde si gata avea alt IP.

vimp, un firewall al hostingului tau s-a tampit la ora 19, cand mai aveam doar topicul de Timisoara de citit, spune asa:
Conexiunea Dvs la acest server a fost blocata de firewall.
adresa de IP blocata este 86.126.170.253
Numele serverului este server8.romania-webhosting.com
Am incercat acum sa obtin alt IP deconectand 2 ore routerul si ciucius, abonamentele FL 500 si FL 1.000 au doar cateva IP-uri, IP semi-static, am scos LAN de la router si am bagat stick-ul de Digi Rama care merge extrem de rau, 20 de secunde de la conectare apoi paaa, Unable to Connect.
Joi nu am avut timp sa intru aici ca seara m-am frecat cu upgrade-ul de RAM, de vineri de la ora 19 practic sunt banat pe IP, chestie ce nu mi s-a intamplat nici pe Softpedia. Mai pot intra de la magazin, deci maine intre orele 11 si 14.
Am dat un mail lui vimp la ora 19 cu aceasta eroare dar nu stiu daca mai are adresa aia
vimp@vimpsoftware.com.
Edit 11:22- vimp, cand o sa intri? Acum sunt la magazin, forumul asta merge doar aici. Te rog ca dupa ce rezolvi sa stergi IP-ul de aici.
Voi incerca cu disconnect si reconnect rapid, noaptea e normal ca IP-ul sa ramana liber.