forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Iun 10, 2026 11:31 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Mar Dec 11, 2012 9:52 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Jud. Sibiu vad ca a fost pe 4 la prezenta, dar de la coada. :P Un dezinteres mai mare ca in acest an nu am vazut. Pe buna dreptate. Nici eu nu m-am dus, nici cunoscuti de-ai mei nu au votat. Faza cu vremea e o poveste. N-au fost -30 de grade si nici strat de o jumatate de metru sa zica ca n-au putut iesi din casa.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 11:01 am 
Cei ce nu s-au dus au dat un vot de blam intregii clase politice, nici eu nu m-am dus, din cauza mea nici ai mei, ca nu i-am dus cu masina la sectie. :)
A fost o oarecare suparare, ca soacra-mea e ostas fidel al bolsevicilor.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 11:48 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Totusi, care a fost prezenta la vot la nivel national?

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 1:41 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

41,76%.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 2:24 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Mai mare decat m-am asteptat.

Sus

MesajScris: Mar Dec 11, 2012 2:48 pm 
Pai e mai mare ca s-a dus toata oltenimea buluc, plus moldovenimea ca si aia are un grad de pregatire ca aia din Bucuresti, isteata ca Badea.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 11, 2012 7:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Deci ardelenii si bucurestenii cea mai redusa prezenta, oltenii si moldovenii cea mai ridicata? La Zarzare in Constanta cum a fost?

Gradul de prostie din Romania se poate verifica prin muzica si cultura, succesul vomitabil al manelelor, manelizarea muzicii comerciale, muzica bune care nu mai e promovata si din cauza radiourilor si a televiziunilor corupte unde artistul trebuie sa dea spaga, sa cotizeze pentru difuzare.

Guess Who-Onoare, ma mir ca a intrat asa ceva pe Kiss TV (a intrat abia acum si Casablanca, nu s-au inteles bine cu Media Pro sa le dea clipul), daca a dat banul nu conteaza ca piesa nu este popcorn. :)

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 4:05 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

steaua scrie:
41,76%.

oho...prea multi chiar.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mie Dec 12, 2012 4:07 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Gradul de prostie din Romania se poate verifica prin muzica si cultura

asta nu te flateaza :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 12, 2012 5:04 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

E bine ca sunt constient totusi de calitatea proasta a muzicii, dar de fel nu ma deranjeaza daca versurile nu spun nimic sau daca lipsesc, conteaza sa sune bine, uite acum una cu versuri de calitate in ton cu topicul:

http://www.youtube.com/watch?v=SPAmqFegxO4

Din 2009 ar fi asta, Gabriel Marian Diaconu, fost viceprimarel la Slatina intre 2004 si 2006, a candidat ca independent la alegerile locale din iunie 2012, si a avut o campanie foarte agresiva, 2 camionete se plimbau prin oras si playau in bucla melodia asta.

Numai ca vineri seara a fost saltat din confortul casei sale si bagat la disconfortul detentiei penitenciare, el si cu Minel Prina, actual viceprimar si viitor primar din februarie 2013, au fost gasiti cu niste licitatii atribuite preferential unor firme, initial Judecatoria Slatina a dat Minel Prina-achitare si Gabitzu Diaconu- inchisoare cu suspendare; procurorii bagat-au recurs si a iesit:

- Minel Prina inchisoare cu suspendare, are totusi dreptul la functii publice
- Gabitzu Diaconu 4 ani de inchisoare cu suspend...aaaaa..EXECUTARE :twisted:

Ai mei cred ca Valcov s-a dus senator pentru a se acoperi sub imunitatea parlamentara ca i-au gasit si lui nod penal in papura, iar colegul sau de candidatura si viitor deputat, Emil Motz, ar fi fiul unei judecatoare de la Curtea de Apel pe langa care ar fi intervenit ca sa-si salveze prietenul Prina. :twisted:

Cred ca asa cum pentru studenti exista Sfantul 5, pentru cineva aflat intr-un proces penal exista Sfanta Suspendare. :lol: E ca la BAC, ai cu executare bagi recurs, daca ai cu suspendare nu baga recurs ca poate judecatorul nu a dormit bine noaptea (sau altcineva nu si-a facut datoria :lol: ) si te trezesti cu executare. La BAC bagi contestatie daca ai 4 sau o nota sub 5, ai 5 nu bagi ca te pica sub 5. :twisted:

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 7:27 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

oare am spus ca m-am intalnit cu boc pe aci pe la noi in zona, discuta probleme cetatenesti :)

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 10:16 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Trebuia sa il intrebi daca mai face fitness :lol:

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 10:53 am 
Neconectat
Site Admin
Site Admin

Eu cred ca au fost mai putini. Restul s-a completat din formulare "albe" ramase de la cei care n-au fost. Asa cred.

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 11:32 am 
Cu siguranta, cateva procente sunt scoase din burta, normal, pentru bolsevici.
O sa fie distractie, deja se cam mananca intre ei, si-au bagat neamurile, iubitele, tot ce vrei, au umflat parlamentul, cand toata lumea traieste de pe o zi, pe alta, numai exemple demne de urmat.
Liberalii sunt niste tradatori prin definitie, de aia incearca PSD-ul sa si-i apropie pe unguri si pe UNPR-isti, sa-i reintegreze.
Nici PC-istii lui Voiculescu nu sunt de incredere, schimba barca cat ai zice peste, au mai facut-o iar Felix e unu cu doua fete.
Cat despre raposatu PD, odihneasca-se in pace cu toate panaramele reprezentative.
Despre morti numai de bine iar aici e vorba de Basescu.
Cam asa se prefigureaza toata sandramaua de parlament.
Legi proaste, constitutie idioata, facuta de un PSD-ist notoriu si actualizata cu largul concurs al tuturor.
Avea dreptate ieri seara Popescu, Badea 2, si daca puneau o matura pe afis o vota prostimea si pe aia, asa ura si-a atras prostovanul asta de marinar.
Cam asta e tabloul jalnic al unei natiuni, sub orice critica.
Acum nu mai vine Crin sa se dea mare cu cei 4-5 milioane de votanti pro USL, sau cati or fi fost ?!
Cand erau aia 7 jumate iti scotea ochii in permanenta.
Oricum nu ne asteapta nimic bun, nici legi bune, nici constitutie mai desteapta, cat despre traiul de zi cu zi, ai de cred, sa mearga sa se roage la al de sus.

Sus

MesajScris: Mie Dec 12, 2012 7:27 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Nu stiu al cui este " Hotnews " dar ......

http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... nuarie.htm

Asa sa fie :?:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]