E bine ca sunt constient totusi de calitatea proasta a muzicii, dar de fel nu ma deranjeaza daca versurile nu spun nimic sau daca lipsesc, conteaza sa sune bine, uite acum una cu versuri de calitate in ton cu topicul:
http://www.youtube.com/watch?v=SPAmqFegxO4Din 2009 ar fi asta, Gabriel Marian Diaconu, fost viceprimarel la Slatina intre 2004 si 2006, a candidat ca independent la alegerile locale din iunie 2012, si a avut o campanie foarte agresiva, 2 camionete se plimbau prin oras si playau in bucla melodia asta.
Numai ca vineri seara a fost saltat din confortul casei sale si bagat la disconfortul detentiei penitenciare, el si cu Minel Prina, actual viceprimar si viitor primar din februarie 2013, au fost gasiti cu niste licitatii atribuite preferential unor firme, initial Judecatoria Slatina a dat Minel Prina-achitare si Gabitzu Diaconu- inchisoare cu suspendare; procurorii bagat-au recurs si a iesit:
- Minel Prina inchisoare cu suspendare, are totusi dreptul la functii publice
- Gabitzu Diaconu 4 ani de inchisoare cu suspend...aaaaa..EXECUTARE
Ai mei cred ca Valcov s-a dus senator pentru a se acoperi sub imunitatea parlamentara ca i-au gasit si lui nod penal in papura, iar colegul sau de candidatura si viitor deputat, Emil Motz, ar fi fiul unei judecatoare de la Curtea de Apel pe langa care ar fi intervenit ca sa-si salveze prietenul Prina.

Cred ca asa cum pentru studenti exista Sfantul 5, pentru cineva aflat intr-un proces penal exista Sfanta Suspendare.

E ca la BAC, ai cu executare bagi recurs, daca ai cu suspendare nu baga recurs ca poate judecatorul nu a dormit bine noaptea (sau altcineva nu si-a facut datoria

) si te trezesti cu executare. La BAC bagi contestatie daca ai 4 sau o nota sub 5, ai 5 nu bagi ca te pica sub 5.