forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Feb 18, 2026 11:22 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Reguli forum

Vă rugăm, ca în ciuda destinaţiei acestei secţiuni, să aveţi o atitudine civilizată şi de bun simţ, să folosiţi un limbaj "cizelat" :D

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 66  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Balamuc offtopic
MesajScris: Vin Apr 05, 2013 4:54 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am citit ca un om parcurge in medie in timpul vietii echivalentul distantei pana la Luna, fiindca veni vorba...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 05, 2013 7:04 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vreo 50+20 de minute. Prima data in 2010 carcelul a venit dupa prima plimbare care a durat 1 ora jumate dintr-un foc, acum intre primele 50 si ultimele 20 de minute e o pauza de 90 de minute, ies din casa la ora 20, fac o tura, trag la magazin la 21, se inchide la 22:30; iar ies, ajung la 23:20 la Badea. :)

Am baia in camera foarte aproape de pat, acolo e si de baut apa si de usurare. Nu trebuie sa ma tarasc prea mult. Pot vedea la TV si controla cu telecomenzile de pe WC. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Apr 05, 2013 7:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am vazut un documentar (fara misto) unul imobilizat avea cip in cap si schimba canalele cu puterea mintii. Poate parea aiurea...Dar cum naiba vezi...si nu te vede nimeni din cei de la televizor?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vezi ca a aparut "maicuta cosmica" la tv! Asta te vede sigur, sigur!! :oops:
Uite aici, eu am ras de m-am strambat!
Bine, ea are spiritul ei, nu se complica ea cu pamanteni, chiar povesteste asta!

http://www.220.ro/emisiuni-tv/Maicuta-Cosmica-La-60-Vrea-Sa-Salveze-Lumea/hJZHepXbxs/

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 4:15 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
Vezi ca a aparut "maicuta cosmica" la tv! Asta te vede sigur, sigur!! :oops:
http://www.220.ro/emisiuni-tv/Maicuta-Cosmica-La-60-Vrea-Sa-Salveze-Lumea/hJZHepXbxs/

Asteia i-ar prinde bine un consult psihiatric.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 4:22 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

I-a zis in emisiune si a vrut sa plece din platou.
Nu mai are ce sa-i faca nimeni, la ce vorbe a spus. E inteligenta, e ca o vedeta de televiziune, dar care e indreptata complet in directia cealalta. Nu a gresit prea mult cel ce a spus: "intre geniu si nebunie e cale foarte scurta". Dar e un moment fara intoarcere...odata depasit...la varsta ei si la ce a spus...
E pretul ce-l platim ca si omenire pentru geniile noastre adevarate. Mi-a parut rau de ea. Pacat.
Nu am urmarit toata emisiunea, si sigur nu a "varsat" tot din ea.
In sinea mea incercam sa-mi spun ca doar vrea sa ne amuze...ca un actor de comedie bun. Dar realizam ca e convinsa de ceea ce spune...

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 5:08 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
I-a zis in emisiune si a vrut sa plece din platou.
Nu mai are ce sa-i faca nimeni, la ce vorbe a spus. E inteligenta, e ca o vedeta de televiziune, dar care e indreptata complet in directia cealalta. Nu a gresit prea mult cel ce a spus: "intre geniu si nebunie e cale foarte scurta". Dar e un moment fara intoarcere...odata depasit...la varsta ei si la ce a spus...
E pretul ce-l platim ca si omenire pentru geniile noastre adevarate. Mi-a parut rau de ea. Pacat.
Nu am urmarit toata emisiunea, si sigur nu a "varsat" tot din ea.
In sinea mea incercam sa-mi spun ca doar vrea sa ne amuze...ca un actor de comedie bun. Dar realizam ca e convinsa de ceea ce spune...

Si tampitii astia din mass-media isi bat joc de ea pentru a face audienta in loc sa sune la psihiatrie.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Sâm Apr 06, 2013 5:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Trebuia sa se autosesizeze Colegiul Medicilor. Mai au scuza sa spuna ca nu au stiut???

Sus

MesajScris: Joi Apr 18, 2013 3:32 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Rant warning :P Au trebuit sa vanda ai mei casa de la Chimindia. Nu ca ne-ar afecta prea mult, ei sunt in Franta, eu in Cluj si nu intentionam nici unul sa ne intoarcem la Deva dar totusi era si casa aia ceva, poate intr-un concediu mai treceam pe-acolo. Au ramas in urma cu ratele la o banca si azi aflu ca a aparut o noua lege care le da bancilor dreptul sa iti ia casa daca le esti dator. Si uite asa, n oameni s-au trezit cu locuinta ipotecata involuntar. Ai mei au zis ca mai bine o vand decat sa le-o ia banca. Nici macar o luna nu aveau intarziere la rata, dar i-au sunat ca ori platesc urgent, ori le iau in primire casa.
Sunt ultra-subiectiv, dar asa o ura am prins pe banci...hotie fara limite si perfect legala. Responsabile mana-n mana cu guvernele pentru criza financiara... Bai si macar de ar face presa scandal, dar legile cu adevarat sensibile sunt trecute asa silentios ca nici nu auzi de ele. Si efectiv n-ai ce sa le faci. Daca-i dai in judecata, te costa enorm si risti sa pierzi oricum la coruptia de aici.
edit: ce-i drept, si ai mei au boala cu creditele. In loc sa stea cuminti la locul lor si sa economiseasca ori sa se limiteze la cat mai putine credite, ei se arunca in ele. Au avut si o perioada in care incercau sa acopere un credit cu altul...cel mai urat exemplu de "din lac in putz". Poate faza cu casa ii potoleste intr-un final.

Sus

MesajScris: Joi Apr 18, 2013 3:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ai perfecta dreptate, cum poti iubi o banca?
Poate doar angajatii...

Sus

MesajScris: Joi Apr 18, 2013 3:51 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Roberta 93 scrie:
Ai perfecta dreptate, cum poti iubi o banca?
Poate doar angajatii...

Daca as fi angajat la o banca, probabil as "iubi"-o si eu :lol: . Vorba aia, never trust a man to do something if his salary depends on not doing it. Sau invers. Oricum , isi castiga si ei banii, dar tot nu pot simpatiza cu sistemul bancar. La o adica si ultimul hot are familie de hranit, dar asta nu-nseamna ca nu opui rezistenta cand incearca sa te jefuiasca.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 18, 2013 7:43 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Si aici imi place cum zice Badea: nu exista nici o diferenta intre banci si camatari, bancile sunt niste camatari legali. Si e chiar mai bine la camatari ca acolo iti spune ce si cum si stii la ce sa te astepti, pe cand la banca nu. :lol:

Aoleu stefule, te muti la Cluuuj ca si Andrei, clar lasi un oras mai furtunos ca Deva pe unul mai putin furtunos.

Sus

MesajScris: Joi Apr 18, 2013 8:27 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Era casa parinteasca? Mi-ar fi greu sa patesc asa ceva, ar fi lovitura finala pentru mine. Nu voi avea astfel de problema, din fericire.
Totusi, daca ne gandim cum unii copii ai strazii au ajuns oameni realizati...no comment!
Cinste lor!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 19, 2013 3:06 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Nu e, aveau un apartament in Deva cu o pozitie frumoasa la furtuni, si spre un deal cu un releu tinta pentru trasnete. Apoi s-au mutat la tara la Chimindia, si acum in La France.

Alor mei le-a parut rau ca au vandut in 2000 apartamentul de la blocul ultracentral, cu atatea amintiri in el din 1985 incoace si caruia i se gasea acum utilitatea sa stea fratele. Dar nu aveam bani pentru a termina casa, si asa am stat pana in 2002 fara lustre, cu becuri ca la tara. :lol:

Greu a fost si intre 2003 si 2005 cand un credit luat pentru magazin avea pusa casa gaj, nu suportam ideea. Acum doar apartamentul magazinului mai e ipotecat la CEC Bank unde plateste o rata de 200 de lei lunar.

Copii ai strazii-oameni realizati? Se poate si invers, din magnat in boschetar, intr-o secunda poti pierde totul, intr-o secunda poti castiga ceva care te scapa de munca. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Apr 19, 2013 2:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sigur e mai usor drumul in jos!
Dar au fost copii ai strazii care s-au tinut de scoala, si a fost mult pana s-au cazat la un camin, undeva.
Si au tras cu dintii, mi se pare fantastic! Au stiut sa se agate de orice oportunitate de a urca.

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Mar Apr 23, 2013 11:19 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Acum doar apartamentul magazinului mai e ipotecat la CEC Bank unde plateste o rata de 200 de lei lunar.

omg, aveti rabdare sa tot platiti lunar mah ? un rahatel de 200 de lei ? la valoare voastra nu puteti achita in avans ??? :mrgreen: sau de fapt va place sa sponsorizati banca platind aiurea dobanzi...asa da :)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 982 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 66  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]