Andrei87 scrie:
Mike1960 scrie:
Posibil sa fi fost o greseala cu golful dar s-a gandit la oameni ca sa beneficieze de aer curat nu BOT in BOT cu altii prin pub-uri, mall-uri, ...
Pretul de inchiriere a vilei respective = 25.000 / saptamana. Ieftin ? Nu lire turcesti
Nu se compara de loc cu pretul unui abonament / luna la golf. Nici macar ai in UK.
https://goandgolf.co.uk/blog/how-much-d ... play-golf/Daca vrei sa folosesti o crosa ( echipament ) buna atunci si pretul.
Eu nu sunt printre cei care il blameaza pe Iohannis ca a mers la golf. Chiar si presedinte, poate sa faca ceea ce il pasioneaza cata vreme isi indeplineste atributiile de serviciu. Dar el a facut asta? Nu prea cred. La fel ca si marinarul, se pisa pe Constitutie si isi foloseste influenta prezidentiala pentru a face campanie electorala. Cu Basescu si Iohannis vom fi avut 20 de ani in care Romania a facut un pas in fata si doi pasi inapoi. Si nu, nu peeseedee e principalul vinovat pt asta.
P.S. Niste ore de golf nu costa mai mult decat iti cer niste samsari instructori de ski pe partiile din Predeal sau Poiana.
Al naibii psd, ăsta nu e niciodată vinovat de nimic, un gunoi de partid care are ca lozincă să furăm legal, să ne batem joc de oameni mulţumindu-le când îi furăm, aceşti bolşevici burghezi ordinari împreună cu gunoaiele lor de fraţi de la pnl, alt partid de căcat. În marea asta de slavi corcitura asta de neam pare cea mai prăpădită, cea mai needucată, cea mai habotnică şi cea mai reticentă când e vorba de schimbări şi progres. Din păcate toţi sunt o apă şi un pământ, adică la fel şi reprezintă perfect această naţie retrogradă şi troglodită, neam de doi lei. Suntem buni doar de gură, nişte papagali de rahat care trăiesc, se hrănesc şi îşi duc viaţa la groapa de gunoi şi în lături pe care le servesc zilnic de la tot ce înseamnă media. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar jumătate de pas înainte, de 30 de ani facem paşi doar înapoi că nu ne duce capul, nu degeaba e vorba dă-i românului mintea de pe urmă, noi nu avem minte deloc, cei care au avut o brumă de minte si-au luat tălpăşiţa, aşa că am rămas cu bătrâni idioţi care tânjesc după vremurile de altădată, cu nişte maturi care trăiesc în alt univers şi cu tineri care trăiesc într-o lume virtuală.