forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Apr 28, 2026 7:29 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Stire de tot rahatul. Ce sa intelegi ?
MesajScris: Vin Oct 15, 2021 12:18 pm 
Ziaristii :
" Lovituri pe bandă rulantă pentru români. Mii de locuri de muncă vor fi desființate, în plină criză. Ce manevră pregătesc deputații "
........
" Abatoarele ar avea de câştigat şi s-ar crea mii de locuri de muncă..... Aşa s-ar crea şi peste 4.000 de locuri de muncă în abatoare în care s-ar respecta chiar şi solicitările de tranşare conform normelor religioase cerute de unele ţări musulmane, importatori foarte importanţi. "
https://evz.ro/lovituri-pe-banda-rulant ... tatii.html

Sus

Subiectul mesajului: Re: Stiri si informatii diverse
MesajScris: Sâm Oct 16, 2021 11:01 am 
Andrei87 scrie:
Mike1960 scrie:
Posibil sa fi fost o greseala cu golful dar s-a gandit la oameni ca sa beneficieze de aer curat nu BOT in BOT cu altii prin pub-uri, mall-uri, ...
Pretul de inchiriere a vilei respective = 25.000 / saptamana. Ieftin ? Nu lire turcesti :D
Nu se compara de loc cu pretul unui abonament / luna la golf. Nici macar ai in UK.
https://goandgolf.co.uk/blog/how-much-d ... play-golf/
Daca vrei sa folosesti o crosa ( echipament ) buna atunci si pretul.

Eu nu sunt printre cei care il blameaza pe Iohannis ca a mers la golf. Chiar si presedinte, poate sa faca ceea ce il pasioneaza cata vreme isi indeplineste atributiile de serviciu. Dar el a facut asta? Nu prea cred. La fel ca si marinarul, se pisa pe Constitutie si isi foloseste influenta prezidentiala pentru a face campanie electorala. Cu Basescu si Iohannis vom fi avut 20 de ani in care Romania a facut un pas in fata si doi pasi inapoi. Si nu, nu peeseedee e principalul vinovat pt asta.

P.S. Niste ore de golf nu costa mai mult decat iti cer niste samsari instructori de ski pe partiile din Predeal sau Poiana.

Al naibii psd, ăsta nu e niciodată vinovat de nimic, un gunoi de partid care are ca lozincă să furăm legal, să ne batem joc de oameni mulţumindu-le când îi furăm, aceşti bolşevici burghezi ordinari împreună cu gunoaiele lor de fraţi de la pnl, alt partid de căcat. În marea asta de slavi corcitura asta de neam pare cea mai prăpădită, cea mai needucată, cea mai habotnică şi cea mai reticentă când e vorba de schimbări şi progres. Din păcate toţi sunt o apă şi un pământ, adică la fel şi reprezintă perfect această naţie retrogradă şi troglodită, neam de doi lei. Suntem buni doar de gură, nişte papagali de rahat care trăiesc, se hrănesc şi îşi duc viaţa la groapa de gunoi şi în lături pe care le servesc zilnic de la tot ce înseamnă media. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar jumătate de pas înainte, de 30 de ani facem paşi doar înapoi că nu ne duce capul, nu degeaba e vorba dă-i românului mintea de pe urmă, noi nu avem minte deloc, cei care au avut o brumă de minte si-au luat tălpăşiţa, aşa că am rămas cu bătrâni idioţi care tânjesc după vremurile de altădată, cu nişte maturi care trăiesc în alt univers şi cu tineri care trăiesc într-o lume virtuală.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Stire de tot rahatul. Ce sa intelegi ?
MesajScris: Sâm Oct 16, 2021 11:33 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mike1960 scrie:
Ziaristii :
" Lovituri pe bandă rulantă pentru români. Mii de locuri de muncă vor fi desființate, în plină criză. Ce manevră pregătesc deputații "
........
" Abatoarele ar avea de câştigat şi s-ar crea mii de locuri de muncă..... Aşa s-ar crea şi peste 4.000 de locuri de muncă în abatoare în care s-ar respecta chiar şi solicitările de tranşare conform normelor religioase cerute de unele ţări musulmane, importatori foarte importanţi. "
https://evz.ro/lovituri-pe-banda-rulant ... tatii.html

EVZ e o publicatie de can-can, basista inainte, acum s-a schimbat conducerea si e pesedista, cu editori principali Mirel Curea (tip ok) si Dan Andronic (antipatic).
Nu as lua de buna nicio publicatie majora la momentul actual, fie ea online sau tiparita. Mai sunt cateva oarecum independente, dar cu expunere redusa.

Sus

MesajScris: Sâm Oct 16, 2021 11:49 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Andrei87 scrie:
Mike1960 scrie:
Posibil sa fi fost o greseala cu golful dar s-a gandit la oameni ca sa beneficieze de aer curat nu BOT in BOT cu altii prin pub-uri, mall-uri, ...
Pretul de inchiriere a vilei respective = 25.000 / saptamana. Ieftin ? Nu lire turcesti :D
Nu se compara de loc cu pretul unui abonament / luna la golf. Nici macar ai in UK.
https://goandgolf.co.uk/blog/how-much-d ... play-golf/
Daca vrei sa folosesti o crosa ( echipament ) buna atunci si pretul.

Eu nu sunt printre cei care il blameaza pe Iohannis ca a mers la golf. Chiar si presedinte, poate sa faca ceea ce il pasioneaza cata vreme isi indeplineste atributiile de serviciu. Dar el a facut asta? Nu prea cred. La fel ca si marinarul, se pisa pe Constitutie si isi foloseste influenta prezidentiala pentru a face campanie electorala. Cu Basescu si Iohannis vom fi avut 20 de ani in care Romania a facut un pas in fata si doi pasi inapoi. Si nu, nu peeseedee e principalul vinovat pt asta.

P.S. Niste ore de golf nu costa mai mult decat iti cer niste samsari instructori de ski pe partiile din Predeal sau Poiana.

Al naibii psd, ăsta nu e niciodată vinovat de nimic, un gunoi de partid care are ca lozincă să furăm legal, să ne batem joc de oameni mulţumindu-le când îi furăm, aceşti bolşevici burghezi ordinari împreună cu gunoaiele lor de fraţi de la pnl, alt partid de căcat. În marea asta de slavi corcitura asta de neam pare cea mai prăpădită, cea mai needucată, cea mai habotnică şi cea mai reticentă când e vorba de schimbări şi progres. Din păcate toţi sunt o apă şi un pământ, adică la fel şi reprezintă perfect această naţie retrogradă şi troglodită, neam de doi lei. Suntem buni doar de gură, nişte papagali de rahat care trăiesc, se hrănesc şi îşi duc viaţa la groapa de gunoi şi în lături pe care le servesc zilnic de la tot ce înseamnă media. Noi nu suntem în stare să facem nici măcar jumătate de pas înainte, de 30 de ani facem paşi doar înapoi că nu ne duce capul, nu degeaba e vorba dă-i românului mintea de pe urmă, noi nu avem minte deloc, cei care au avut o brumă de minte si-au luat tălpăşiţa, aşa că am rămas cu bătrâni idioţi care tânjesc după vremurile de altădată, cu nişte maturi care trăiesc în alt univers şi cu tineri care trăiesc într-o lume virtuală.

Hai nu fii ipocrit, ca l-ai votat pe Iohannis cu doua maini. Fratilor, alegeti-va o optiune politica, daca vreti, si stick to it. Sa o dai acum ca PNL sunt de cacat iar USR grozavi e penibil, mai ales pentru cineva cu (teoretic) o experienta de viata consistenta.
Ciolos a iesit acum presedinte la USR. Barna cand a fost intrebat cum l-ar descrie pe Ciolos intr-un cuvant, a zis "sistem". Daca nici ala nu e prost si sincer, apai nu stiu cine ar fi.

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 9:05 am 
Iohannis s-a implicat prea mult în politica PNL şi nu ştiu dacă a făcut bine. Cîţu nu e pion rău dar nu pentru o societate ca a noastră. Era interesant de văzut ce ar fi realizat cu viziunea sa economică formată în SUA. În momentul ăsta Cîţu este un obstacol pentru penelişti. Fără amalgamul ăsta ciudat de USR nu are nicio şansă, nici măcar ca guvern minoritar. Să vedem cât de încântaţi vor fi peneliştii din echipa câştigătoare când nu vor mai fi la guvernare şi vor ajunge ei în opoziţie ca partid fără nicio şansă de-a reveni la butoane. Cred că fac un joc autodistructiv, rar poţi să vezi un partid care se vrea pe tuşă cu orice preţ. Au înmuiat tonul faţă de USR dar nu vor să renunţe la Cîţu, sunt într-un şah din care singura mutare e şah mat pentru ei. Poate le vine mintea de pe urmă deşi e greu de crezut.

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 9:16 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Din punctul meu de vedere primul partid care ar trebui distrus acum e USR. PNL dupa, daca nu se distruge singur.
"Citu nu e pion rau" :D

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 3:23 pm 
Marţi, 19 octombrie 2021, 13:29
Din totalul de 574 de pacienți decedați, 528 erau nevaccinați și 46 vaccinați.
:!:

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 4:22 pm 
Neconectat
Norisor
Norisor

am sa verific si pe GOV.. Imagine

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 4:37 pm 
https://coronavirus.data.gov.uk/details/deaths
Si Hampshire unde locuiesc eu.

Fişiere ataşate:
Hampshire.jpg
Hampshire.jpg [ 48.74 KiB | Vizualizat de 1160 ori ]
uk.jpg
uk.jpg [ 43.08 KiB | Vizualizat de 1161 ori ]

Ultima oară modificat de Mike1960 pe Mar Oct 19, 2021 4:47 pm, modificat de 2 ori în total.
Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 4:41 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Acolo sunt cateva cauze:
1. Statistica: pe masura ce cresc numarul vaccinatilor este normal ca aici sa fie cei mai multi morti, dar in acelasi timp numarul mortilor vaccinati este mai mic decat daca nu ar fi existat vaccinul. Prin Regat sunt cam 70% vaccinati.
2. Tulpini noi: virusul sufera mutatii dupa un timp, vaccinul nu mai este atat de eficient.
3. Protectia oferita de vaccin este destul de limitata: pe la 6 luni. Adica cei care si-au facut a doua doza prin martie nu mai sunt protejati.

Sus

MesajScris: Mar Oct 19, 2021 4:42 pm 
"
- Premierul interimar Florin Cîțu, anunț despre formarea unui guvern liberal. "Bunăstarea se vede la toți românii"
- Felicitări PSD și PNL, ați făcut treabă bună. Am pus și noi umărul nițel însă fără Câțu și Ciolacu nu reușeam un World Best. Și AUR a performat însă de asta îi plătim gras, e firesc.
P.S. Propun să vă salutați între voi cu "Trăiască România Șoșoloacă !"
- Probabil ca vom castiga cupa antivaccinistilor si propagandei tampite, doar intr-un stat esuat ca Romania se putea intampla asta. Ieri am fost la o clinica medicala privata pe Fratii Buzesti si asteptand la Receptie auzeam cum mai toti care venisera sa se testeze ieseau si confirmau ca sunt pozitivi. Alora care nu cred in virus le recomand sa mearga sa stea nevaccinati prin fata unui spital ori vreunui centru de testare.
- Bilant demn de tara lui Superman!! Romanii pot decide ce pot sa faca cu tara lor in continuare... dar, se pare ca nu stiu ce sa faca, nici cu tara, nici cu cei care-o conduc !! Pana se dumiresc cetatenii, statul esuat a fost acaparat de sosoci, popi pogorati din Evul Mediu, medici (doftori) care n-au auzit de Hipocrate, dascali nestiutori de carte...dar, mai ales, politicieni ticalosi!
- NU VOR!
1. Fiecare este responsabil pentru sanatatea lui. Guvernul a cumparat vaccinuri si a facut centre de vaccinare. Si acum poti sa te duci sa te vaccinezi fara sa stai la coada.
2. Am vorbit cu multi dintre cei care au ales sa nu se vaccineze si nu o fac nici acum. Nu vor sa se vaccineze! Ca sa il citez pe un vecin: "Eu nu ma vaccinez si gata!"
- În valul patru al pandemiei COVID, ies la iveală dialoguri șocante între sceptici și cadre medicale. Este cazul unei femei, în vârstă de 80 de ani, care și-a argumentat alegerea deciziei de a nu se vaccina, pentru că îi este teamă că va deveni sterilă. Cazul extrem poate fi o explicaţie a nivelului de înţelegere a unei părţi a societăţîi în ceea ce priveşte pandemia de COVID-19
"

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Oct 20, 2021 1:39 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ca aia absolut geniala cu sterilitate pe 3 generatii. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Oct 20, 2021 9:07 am 
Atentionare preventiva pentru urmatoarele luni, cresterea cazurilor in UK :
https://uk.news.yahoo.com/covid-19-warn ... 00132.html

Sus

MesajScris: Mie Oct 20, 2021 12:42 pm 
223 de decese COVID-19 în Marea Britanie, cel mai mare număr din ultimele 7 luni. În Regat a fost vaccinată complet aproape 70% din populație
https://www.b1tv.ro/externe/223-de-dece ... 073336.htm
Se crede că răspândirea infecției la tineri este cea care a stimulat numărului de cazuri printre persoanele cu vârste de cel puțin 50 de ani, un trend care la rândul său a dus la creșterea bilanțului de internări și decese.l

Sus

Subiectul mesajului: Pentru non vaccinati
MesajScris: Mie Oct 20, 2021 12:48 pm 
Pe măsură ce infecțiile Covid-19 cresc, oamenii raportează din ce în ce mai mult că s-au infectat cu Sars-CoV-2 pentru a doua sau chiar a treia oară, chiar dacă s-au vaccinat
https://evz.ro/panica-la-nivel-mondial- ... accin.html

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 698 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 47  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]