forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Lun Mai 25, 2026 7:36 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 265 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Muzica de ... sezon
MesajScris: Mie Ian 23, 2013 11:57 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nu se mai scoate, asa e. Dar Suie inca fac show prin concerte.
De la ei cel mai mult imi place "Soundcheck", apoi "Pentru Inimi", astea rup in cluburi, dar si celelalte sunt tari.

daca e de sezon...se pune si la viscole, nu?
http://www.youtube.com/watch?v=bqSIg_eaYpM

Sus

MesajScris: Vin Ian 25, 2013 11:42 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

foarte fain slagarul asta :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Ian 25, 2013 7:27 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Din septembrie 2002.

Sus

MesajScris: Joi Iun 06, 2013 3:23 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

nimic de adaugat

Sus

MesajScris: Sâm Iun 08, 2013 5:46 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Super! Cu furtuna in fundal este cu adevarat relaxanta.

Sus

MesajScris: Dum Iun 23, 2013 11:39 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Sus

MesajScris: Dum Iun 23, 2013 4:26 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Se califica. :)

Sus

MesajScris: Mar Oct 01, 2013 11:21 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Oct 21, 2013 3:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ma mir ca Andrei nu a zis nimic de Mihai Campineanu (Michi- varianta de barbat :lol: si nu Miki cum si-a zis Mihaela Marinache de la K-Pital in 2000) de la Suie Paparude. :roll:

42 de ani, nu era cardiac, nu stiu daca fuma, insa stress din plin, lipsa de somn, cand s-a dat jos de pe scena la Timisoara a apucat sa le spuna colegilor ca are dureri in piept pe urma poc, a picat ca secerat cum se zice mereu la infarcturi, a intrat in fibrilatie (Doctor G ii zicea heart starts quivering, ce aiurea ca constiinta sa depinda de o pompa ce impinge un lichid, cum se opreste te stingi treptat ca ledul unei surse, fiind gras si emotiv mi-e frica ca de inima voi muri :lol: e prea pe neasteptate moartea cardiovasculara, sa nu apuci sa te pregatesti, eventual sa te spovedesti, clar vreau preot la patul de moarte :lol: ) si e internat in coma indusa, s-ar putea sa revina cu sechele, tocmai cand se pregateau sa lanseze un clip nou, dupa atata popcorn manelistic. :cry:

Ma consolez insa ca nu fumez, insa consider ca lipsa de somn combinata cu cafea multa si tare duce la infarct, muuulti fumatori combina cafeaua cu tigara, pe vremea cand citeam despre boli si efectele viciilor m-am ingrozit in ce hal e biciuita inima unui fumator cafegiu.

Tigara face inima sa bata mai tare, sa ceara mai mult oxigen, dar in acelasi timp scade capacitatea de transport de oxigen a sangelui avand si monoxid de carbon in ea, o mai ia la trap si de la cafea, iese urat.

Sus

MesajScris: Lun Oct 21, 2013 10:23 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Mah, acum am auzit de la tine! Nu am deschis TV-ul in ultimele 2 zile...
Foarte naspa ce s-a intamplat! Eu sper sa isi revina, si fara sechele. Chiar e un artist adevarat tipul, am fost la cateva concerte si Suie stiu muzica, plus de asta, stiu sa faca show.
Foarte aiurea. :((

Eu fumez si beau cafea, dar fac si sport, asa ca efectele la mine sunt diminuate. Oricum sunt in curs de lasare de ambele vicii...

P.S. dupa ce ti se opreste inima, inca esti constient pana la 10 secunde pe baza oxigenului ramas in sangele din creier, dar nu mai poti coordona nimic. E de rahat sa stii ce ti s-a intamplat si sa stii ca in cateva secunde o sa fie intuneric forever. Mai "avantajos" din punctul asta de vedere e "stroke-ul", atacul cerebral, atunci se scurtcircuiteaza creierul si nu stii cand te-ai dus.

Sus

MesajScris: Lun Oct 21, 2013 4:54 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Pacat de el. Sper ca Suie Paparude sa mearga mai departe.
Cu stresul e suficient sa patesti asa ceva, daca mai si fumezi sau bei ai cam pus-o.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Oct 22, 2013 2:48 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tot in 10 secunde sau mai mult se stinge ledul de la o sursa gen laptop daca este in gol, in sarcina dupa 1 secunda. Eu gandesc ca va urma maybe hell forever, ideea e ca te ia ca din oala, nu apuci sa inchei totul cum se cuvine pe aici. Exista documentare de genul near death experience. O ipoteza e ca dupa ce mori vezi o lumina sau treci printr-un tunel luminos. Pe aia cu ingerul care te ia si iti arata pe unde ai fost si ce ai facut bine sau rau nu o cred. :lol:

Cineva resuscitat spunea ca lumina (vederea) i-a revenit treptat. Stroke-ul se poate lasa cu handicapuri, adica limitari si mai multe. Eu zic ca mai bine mort decat paralizat sau fara vaz ori auz. Dincolo scapi de limitarile trupului, insa ceilalti nu te mai pot vedea/auzi, pana nu ajung si ei in acea dimensiune.

Slabe sanse sa-si revina fara sechele, doar ne uitam la Huidu care doar a dat cu capul de pom.

Sus

MesajScris: Joi Oct 24, 2013 4:23 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Andrei87 scrie:
Mah, acum am auzit de la tine! Nu am deschis TV-ul in ultimele 2 zile...
Foarte naspa ce s-a intamplat! Eu sper sa isi revina, si fara sechele. Chiar e un artist adevarat tipul, am fost la cateva concerte si Suie stiu muzica, plus de asta, stiu sa faca show.
Foarte aiurea. :((

Eu fumez si beau cafea, dar fac si sport, asa ca efectele la mine sunt diminuate. Oricum sunt in curs de lasare de ambele vicii...

P.S. dupa ce ti se opreste inima, inca esti constient pana la 10 secunde pe baza oxigenului ramas in sangele din creier, dar nu mai poti coordona nimic. E de rahat sa stii ce ti s-a intamplat si sa stii ca in cateva secunde o sa fie intuneric forever. Mai "avantajos" din punctul asta de vedere e "stroke-ul", atacul cerebral, atunci se scurtcircuiteaza creierul si nu stii cand te-ai dus.

Din cat am inteles nu va avea daune cerebrale, insa au trebuit sa-l reintroduca in coma deoarece nu putea respira de unul singur. Sper sa-si revina cat mai rapid.

Ca fapt divers, Suie Paparude m-a inspirat inca de cand eram mic; tin minte ca imi placea la nebunie piesa "Atac la persoane" si o ascultam cu orice ocazie, chiar daca pe vremea aia nu intelegeam mare lucru din ea.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Oct 24, 2013 5:43 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Aia e din primavara 2003, eu i-am remarcat in 1999 cu Iarba Verde de Acasa, pe urma mai vechea Ajutor, una din emblemele sonore ale Atomic TV.

De fapt din 2003 l-au cooptat pe Cezar Stanciulescu aka Junkyard, Atac la Persoane a fost prima piesa cu el. Pentru Inimi in decembrie 2005-premonitie oarecum. Armada Verbala fix in august 2006, imi aduce aminte de stiti voi ce. :lol: A fost Odata-cam ultima reprezentativa pentru colaborarea Junkyard-Suie. Pana la Junkyard Dobre mai canta cate ceva in materie de versuri.

In 2010 Junkyard i-a parasit si a dat-o pe ROUA, cu Ne Place, Sonata in La Minor, apoi Electronic Sympathique si D'Aia.

Sus

MesajScris: Mar Oct 29, 2013 1:08 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

ROUA, un rahatel comercial cu aspiratii de muzica mai "altfel". Nu e.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 265 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 18  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]