Ma mir ca Andrei nu a zis nimic de Mihai Campineanu (Michi- varianta de barbat

si nu Miki cum si-a zis Mihaela Marinache de la K-Pital in 2000) de la Suie Paparude.
42 de ani, nu era cardiac, nu stiu daca fuma, insa stress din plin, lipsa de somn, cand s-a dat jos de pe scena la Timisoara a apucat sa le spuna colegilor ca are dureri in piept pe urma poc, a picat ca secerat cum se zice mereu la infarcturi, a intrat in fibrilatie (Doctor G ii zicea heart starts quivering, ce aiurea ca constiinta sa depinda de o pompa ce impinge un lichid, cum se opreste te stingi treptat ca ledul unei surse, fiind gras si emotiv mi-e frica ca de inima voi muri

e prea pe neasteptate moartea cardiovasculara, sa nu apuci sa te pregatesti, eventual sa te spovedesti, clar vreau preot la patul de moarte

) si e internat in coma indusa, s-ar putea sa revina cu sechele, tocmai cand se pregateau sa lanseze un clip nou, dupa atata popcorn manelistic.

Ma consolez insa ca nu fumez, insa consider ca lipsa de somn combinata cu cafea multa si tare duce la infarct, muuulti fumatori combina cafeaua cu tigara, pe vremea cand citeam despre boli si efectele viciilor m-am ingrozit in ce hal e biciuita inima unui fumator cafegiu.
Tigara face inima sa bata mai tare, sa ceara mai mult oxigen, dar in acelasi timp scade capacitatea de transport de oxigen a sangelui avand si monoxid de carbon in ea, o mai ia la trap si de la cafea, iese urat.