forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Apr 29, 2026 1:57 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 190  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 27, 2010 5:29 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Scenicul era camion- de aici deduc ca lui Mike60 nu-i plac masinile mari. Si pana acum nici lui Mircea Badea nu-i placeau, el gandea asa: "Masina nici mica, pentru ca inseamna pericol, nici sufragerie sau siloz pe roti; :lol: limuzina, asta este ideala" Culmea este ca acum a innebunit/s-a sucit, si a decis sa-si ia o masina maaaaare, cea mai mare de pe piata, cica nici Hummer nu-l satisface, mai mare. 8O Mike60 spune ca e mai usor cu locul de parcare daca ai o masina mica, Badea nebunu din ce a spus saptamana trecuta, crede ca va combate problema locului de parcare cu o masina mare. :lol: 8O Vrea sa se impuna in fata tuturor cu o masina monstruoasa, sa se razbune pentru problemele din trafic si din parcari. 8O Sa nu mai poata sa i-o ridice dobitocii aia de la Primarie, doar ca sa faca banul gros. :mrgreen: Totul pe sistemul "Ia-o p'asta frate!" :lol:

S-a comportat exact ca un copil ce se joaca cu masinute in emisiunea in care s-a exprimat aceasta ultima dorinta. Momentan are Renault Laguna, sunt curios pe care o va gasi mai mare decat Hummer 8O si si-o va achizitiona.

Sus

Subiectul mesajului: Re: problema...
MesajScris: Sâm Feb 27, 2010 10:46 pm 
Neconectat
Furtuna
Furtuna

Scenic-ul este pentru mine numai masina de concedii. Stai comod, vezi tot ( parbriz imens ), schimbatorul este ca la camioane :), volanul are alta pozitie fata de masinile mici. Cu toate astea masina nu este foarte lunga sau grea. Nu are demaraj precum Polo :twisted:
Scenic - Greutate 1340 kg, lungime 4.259 m, inaltime 1.620 m, :!: latime 2.087 m :!: , 101 CP
Polo - 1163 kg, 3.916 m, 1.467 m, 1.650 m, 75 CP
Inainte de Polo am avut un Passat Break 1984 cm benzina din 1992. Motor 2E injectie multipunct care a fost montat pe VW pana in anul 1996. L-am achizitionat in 97 cu 125kkm si l-am dat in 2007 cu 199kkm.
Passat - 1320 kg, 4.575 m :!: , 1.430 m :!: ( mai scund decat Polo ), 1.705 m, 115 CP
Am fost foarte multumit de el in concedii. La lungimea lui era ca o barca pe sosea. Rar simteai o groapa. Pe autostrazi consumul era de ~ 6 l la media de 125 km/h. In Bucuresti in schimb consumul iarna ajungea la 15 / 16 l, iar vara 11 / 12 l.
Sotia mea a trecut de la Matiz la Scenic :D . Invers fata de mine.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 12:41 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Doodoo s-a lasat de fumat, probabil ca de aia este ceva mai acid in ultima vreme. :mrgreen: E o mare PROBLEMA lasatul de fumat pentru majoritatea fumatorilor. :twisted: Eu de mic am fost impotriva fumatului/alcoolului/drogurilor de orice fel, legale sau ilegale, chiar si a cafelei, de care nu beau chiar daca sunt somnoros de fel, mai ales dimineata. :lol: Parintii/fratele/cumnata nu fumeaza si nici vecinii. :lol: M-a luat rasul cand Andrei i-a zis lui doodoo ca acuma o sa ii creasca testosteronul. :lol: Si se spune ca fumatorii sunt ceva mai putin potenti deoarece fumatul reduce circulatia sangelui. :mrgreen:

De pe acest forum mai stiu de CrazyFrog ca fumeaza, spunea o data cum fumul de la tigara se ducea in sus cand scadea presiunea atmosferica. Parca si Mike60 a zis ceva de tigari zilele trecute. :)

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 4:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

imi place ca nea nicu e tare atent cu amanuntele...de orice fel...chiar de apreciat...dar fumatul si aciditatea nu au legatura :mrgreen: la restul nu ma pronunt, nu vreau sa se zica cum ca as fi laudaros :P :P :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 5:17 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Orice fumator cand se lasa de acest obicei are o perioada de sevraj in care le vede pe toate cu fundul in sus, e nervos si e in stare sa te stranga de gat. :) Dureaza ceva pana ii trece, cam 1-2 luni sau mai mult. Nici nu erai laudaros pentru ca este un stereotip deja ca orice mascul sa se laude cu putilintza sa. :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 6:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

aia cu sevrajul e o mare poveste pt copii mici...parerea mea...dependenta de nicotina se simte in primele 24 de ore maxim...mai greu este cu lipsa ticului nervos care este de fapt activitatea de a fuma...dar nu e nimic de speriat...cel putin eu nu am avut nervi, crize, suferinte, etc. din cauza lipsei tutunului...din alte cauze au mai fost nervi dar nu e nimic anormal...din pacate am luat vreo 1.5-2 kile la bord :cry: (sper ca doar temporar)
asa ca m-am lasat de fumat deja de 2 luni 8O neasteptat de usor...dupa vreo 17-18 ani cred... :oops:
PS1-ca ajutor am cumparat o carte excelenta pe tema asta de la humanitas, dar din care nu am citit decat 2 capitole, restul fiindu-mi povestite... :mrgreen:
PS2-la chestia cu autolaudatul la capitolul potenta, se stie prea bine ca treaba sta taman pe dos fata de cum se da din gura, asa ca... :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 6:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

E normal sa iei putin in greutate dupa ce te lasi de fumat, in primul rand ca substantele toxice din tigara actioneaza negativ asupra absorbtiei de catre organism a nutrientilor si micronutrientilor din alimente, plus ca nicotina accelereaza metabolismul...ar mai fi si cazul in care in loc sa bagi tigara in gura bagi o prajitura in gura...pentru a compensa oarecum gestul

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 6:49 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Multi fumatori inlocuiesc ticul nervos de ducere a tigarii la gura cu cel de a rontai cate ceva, cea mai mare greseala, si uite asa se ingrasa en gros si se reapuca de fumat ca sa slabeasca la loc. :D

La sevraj cred ca depinde de om, sunt unii care chiar te omoara si trebuie sa stai departe de ei. :lol: Sotul unei vanzatoare de la magazinul nostru s-a lasat acum 3 ani, cica nimeni nu s-a apropiat de el in primele 3 luni de dupa abandonarea tigarilor. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 7:09 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Totusi doodoo nu e in cautare de vicii noi. :)

Imi place ca si-a semnatura abia dupa 2 luni dupa ce s-a lasat, unii sunt super mandri ca s-au lasat de o saptamana, dar se vor apuca din nou fara probleme saptamana viitoare. El a avut rabdare sa vada daca nu cumva tentatiile il vor dovedi, nu s-a intamplat asta pana acum si a decis sa se auto-motiveze in continuare punandu-si semnatura aia. Ceea ce e foarte bine. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 7:14 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

vimp era fost fumator in cautare de vicii noi, pe forumul vechi. :)

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Mar 04, 2010 7:34 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Multi fumatori inlocuiesc ticul nervos de ducere a tigarii la gura cu cel de a rontai cate ceva, cea mai mare greseala, si uite asa se ingrasa en gros si se reapuca de fumat ca sa slabeasca la loc. :D

De asta nu ma las inca de tigari....is in plin proces de slabire..am avut 95-100 kg la 173 cm inaltime.acum am 80 kg , astept sa ajung la 65-70 kg apoi o sa ma las de fumat.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 7:54 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ca sa scapi de urmatoarele 15 kg o sa trebuiasca sa astepti de 10x mai mult decat ai facut-o pentru primele 15. :)

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 8:29 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Fumatul in sine slabeste, sau doar scade pofta de mancare?

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 9:02 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si una si alta, a doua mai mult psihic.

Sus

MesajScris: Joi Mar 04, 2010 9:08 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Primele 15 kg le-am dat jos in 2 saptamani jumate...prin dieta si mers pe jos/alergat. Nu cred ca va dura asa mult sa dau jos celelalte 15 kg.

http://wrf.rometex.org, e-mail : liviu.oana88@gmail.com

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 2837 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 190  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]