Alte probleme.
Ieri am fost la Moinesti ( Bacau ). Cu serviciul. Probleme normal ca au fost . Din cauza drumurilor noastre Europene / Internationale.
Am plecat la 06:15. Dupa Urziceni pana

DUBLA - Dreapta.
Ceata

. Fiind curba dreapta eu pe culoarul interior, eram depasit de o masina pe culoarul din stanga care m-a bagat spre interior din cauza masinilor care veneau din sens opus ( spre ca se intelege

). Am depasit carosabilul si cu rotile dreapta si am intrat pe aratura. Restabilind directia la urcare pe carosabil ( inaltime de ~ 5 cm ) pana pe rotile dreapta. Anvelopele fiind schimbate in Noiembrie ( iarna ) NOI. Normal ca nu aveam doua roti la mine de rezerva, nici macar compresor sau pompa pentru a vedea daca mai este ceva intreg. Se intampla in jurul orei 07:00. Sun colegii care venea cu duba cu Plotter-ul A0 dupa mine. Erau deja pe la Europa. Au sunat un alt coleg de al meu care avea tot Polo. Noroc ca sta prin cartier. Adica Electronica Industriala. Au intors si au plecat sa ia roata lui. Dupa multeeeeeeeee minute de aspteptare ajung si ei la locul faptei. Primesc roata iar ei trec la treaba. Erau foare suparati. Nu aveau lichid spalator parbriz ( ceata si mazga pe jos ca la balamuc ), far stanga nu functiona ( au cumparat bec ). Pentru a schimba becul trebuie dat jos farul. Dupa aprox. 1/2h la drum. Eu merg regulamentar

. Am inercat sa tin pasul cu ei dar nici o sansa. Gandul meu este la persoana mea, la persoana ( copilot ) care dormea in dreapta - un coleg de 23 ani la carnetul si la masina. Nemaifiind in aceasta zona am setat GPS-ul catre Moinesti. Nenorocitul de GPS a calculat drumul prin Onesti ca este mai scurt. Si am luat-o in directia aceea. Drumul este un calvar. Gropi din plin. Schiez cat de cat dar cu masina sa faci slalom printre gropi este un pic mai greu. Nu mai aveam nici o a treia roata de rezerva

.
Am ajuns pana la urma in jurul orei 11:50. Am descarcat aparatul cu colegii mei ( noroc ca era la parter instalarea lui ). Am montat masa si cu ajutorul lor am pus plotter-ul la locul stabilt. Ceilalti doi cu duba au plecat la Bacau ( aveau de ridicat mai multe echipamente pentru a le aduce la Buc ). Pe colegul meu l-am dus la o locatie in Moinesti la ~ 4km pentru o alta sesizare si am inceput lucrul. Adica instalarea echipamentului. Nu a durat mult dar au aparut probleme cu instalarea pe calculatoare. Era vorba la inceput de 5 beneficiari dar in final s-a ajuns la 17 instalari pe calculatoare. Instalarea se face de pe fiecare comp. in parte. Este retea dar imprimanta nu este instalata pe serverul lor. Trebuie pusa pe fiecare. Am venit si cu stick-ul meu cu softul respectiv dar la al treilea calculator a cedat. Din cauza virusilor existenti pe acel calculator. Am prins un " atorun.inf " si adio cu el. Am continuat cu CD-ul Epson-ului. Daca sunteti interesati este vorbar despre Epson 11880. Normal ca a durat mult pentru ca beneficiarii ( unii ) nu erau la birou, aveau calculatorul deschis dar colegii nu stiau parola de logare. Ce sa mai zic de beneficiarii care mai avea spatiu liber pe HDD de ~ 300MB. In jurul orei 16:00 am reusit sa instalez la toti care au dorit, am facut cu cativa operatorie si eu treaba mea am terminat-o. Dupa semnarea actelor am plecat spre colegul meu care se chinuia cu o imprimanta HP-4730 . Doar culoarea galben decalata. A schimbat laserul, normal consumabilele ca pana la urma spre ora 17:30 sa se rupa din greseala o panglica ( folie plastic cu elemente conductoare ). Am lasat-o asa pana saptamana urmatoare. Am plecat in jurul orei 18:30. Normal spre Bucuresti. Era mai convenabil ( ca distanta ) tot prin Onesti dar nu stiam ce ne asteapta. In zona respectiva se circula bara la bara la viteza de ~ 25km/h din cauza cetii. Controlul pe care-l aveam conducand era doar dunga continua ( daca se vedea ) de la jumatatea drumului. Distanta parcursa in acest stil a fost de ~ 80km. Pauza am luat doar in Buzau la Mac unde am reusit sa papam masa de pranz. In Moinesti nu am gasit nimc. Pe la 23:30 am ajuns in Bucuresti. L-am lasat acasa iar eu am ajuns la 24:00.
Azi la vulcanizare. Ambele anvelope de aruncat, o geanta ( aliaj ) din cele doua - indoita a fost indreptata ( la centru ), roata de rezerva a mea pe care am pus-o dreapta fata a trebuit sa primeasca si ea cateva ciocane ( era intreaga - noua ).
Intrebare
Cand vom putea circula in Romanica noastra sa o vizitam fara sa intampinam aceste probleme
Din aceasta cauza prefer sa fac drumul spre Arad ( bun ) si sa-mi petrec concediul afara. Este corect ce zic ?
Pentru cei din zona Salaj - Zalau unde am fost acum doua saptamani. Peisaje frumoase dar drumul la fel, lasa de dorit.
PS. Vad ca am trecut de 500 de mesaje si am ajuns la ploaie. Nu-mi place. Vreau soare