forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Joi Mai 28, 2026 2:51 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Aug 07, 2012 2:04 pm 
Si avem in gand un singur scop, acapararea puterii, restul, popor, tara, probleme, sa astepte !
Ce sa te astepti de la niste oameni care nu au nimic in cap, doar vorbe si povesti, cand va veni vorba de fapte vom gasi scuze si motivatii.
Of, of, mai, mai...
Vai de viata noastra...

Sus

MesajScris: Mie Aug 08, 2012 1:19 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Hai mai ca mie imi place Dan Sova. Baiat destept, unul dintre foarte putinii politicieni coerenti.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 15, 2012 1:36 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

La Softpedia a venit Ceausescu, fac upgrade software, zice pe o banda rosie sus ca este Read-Only, nu se pot adauga mesaje noi dar acum da cu The Connection was reset, de 30 de minute l-au bagat in Read Only dar de 3 minute este down de tot.

Gabbes1981 a disparut, plecase in concediu, zicea la semnatura ca e plecat pana in august si la intoarcere spera (degeaba) sa nu-l mai gaseasca pe Basinescu presedinte dar puff, nema, aparand sporadic un singuratic83 care mi-a parut a fi tot Gabbes.

Sus

MesajScris: Joi Aug 16, 2012 9:54 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

N-ati mers la gaga la concert? :lol:
Ce-i cu isteria asta pt un personaj josnic in ultimul hal posibil, prin muzica, caracter, versuri. Personaj mai abject inca n-am vazut pe glob. Pe Eurosport mai lipsea un Breaking News si le aveam pe toate.

Sus

MesajScris: Joi Aug 16, 2012 10:41 pm 
Este o copie moderna, hidoasa, a Madonnei, o banala, chiar uratica, fara calitati deosebite, s-a ajuns printr-o explozie de etalari care mai de care mai scandaloase.
Unele piese, ca linie muzicala, sunt ascultabile, nu au devenit hituri degeaba, in schimb tot displayul asta mediatic e ieftin, gen cancan de Ferentari.
Din punctul meu de vedere, in ciuda premiilor Grammy obtinute, o consider o vedeta din categoria cheap, fara substanta.
Probabil ca fanii ei se vor scandaliza daca citesc forumul notru insa asta e parerea mea.

Sus

MesajScris: Joi Aug 16, 2012 10:42 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Da...si doamne fereste sa zici ceva rau de Lady Gogu, ca te catalogheaza astia imediat drept inchis la minte, conservator, introvertit sau mai stiu eu ce. Cu dedicatie speciala pentru acestia...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 17, 2012 2:32 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Lady Caca Satanista. Primele 3-4 piese au fost OK, dar din 2011 incoace, de dupa Alejandro, sunt numai horror.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Aug 17, 2012 3:51 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Lady Caca a devenit Lady Puke caci a vomat pe scena la noi, i-a umplut de respect pe fanii inflocati. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Aug 17, 2012 5:39 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ce-a facut? Cred ca era fumata...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 5:01 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pentru cei care uploadeaza pe You Tube o regula de aur este sa nu se auda nici un fel de muzica in clipuri, aceasta trebuie postata doar de catre corporatisti, a trecut demult vremea cand userii obisnuiti postau si music videos, acum toate sunt de la VeVo iar romanestile de la Cat Music si altii, cu alte cuvinte now it is not You Tube anymore, it is just Their Tube.

Cine baga inregistrari radio tv risca dupa 5 ani de amintiri uploadate sa ii fie sters tot, asa a patit acum Zvartoshu. Si ema-ema avea probleme cu muzica ce se auzea din parcul de distractii, isi incasa infringementuri de la Sony Music. :mrgreen:

Citind pe acolo am vazut ca un cont sters dintr-un motiv sau altul se poate recupera, nu insa si videourile, normal, doar trebuie sa-si elibereze si ei niste GB de spatiu. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 5:52 pm 
Pai daca legea aia cu drepturile de autor nu face multi purici se gasesc si alte metode sa se ingradeasca posibilitatile utilizatorilor.
In curand daca apare in vreun clip video vreo marca poate trebuie sa le platesti alora drepturi de autor.
Daca i se va vedea casa unuia de pe strada poate iti cere si ala drepturi de autor, chiar daca esti pe spatiul public.
Asa incet, incet nu mai posteaza nimeni nimic, cu exceptia celor ce isi fac reclama unul altuia cu respectarea stricta a drepturilor de autor. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 6:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=BTae1GklYsM

Degeaba a picat ACTA. Fuck Copyright.

Sus

MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 11:36 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ce bine ca nu pun muzica pe youtube decat rar, si aia care o pun nu se mai gaseste. Am primit si eu odata un avertisment de la Toolroom Records, uploadasem un remix pe care l-am facut fara acordul autorului, remix care mi s-a sters. Bine, ca am intrat apoi pe contul lor si le-am umplut frigiderul de carne, asta-i alta poveste...
Probabil pe viitor o sa fac si eu ca altii, o sa-mi produc singur muzica pentru timelapse-uri. Evident asta se va intampla cand o sa-mi cumpar un PC nou...

Sus

MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 11:44 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ar fi fain asa,propria muzica daca te pricepi,nu ai mai avea treaba apoi.Ce soft preferi pentru asa ceva?

Sus

MesajScris: Sâm Aug 18, 2012 11:50 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ableton Live.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]