In Antalya n-am avut ce altceva sa fac decat sa incerc sa combat basismul lui tata, dar nu poti, e la fel cum nu a putut fi combatut iceage pe aici.

Dar si eu cred ca adevarul e undeva la mijloc si nu trebuie sa avem sperante ca altii vor da o situatie mai buna decat Basinescu asta, unii protestatari din iarna aveau scris PDL=USL=aceeasi mizerie, daca e un sambure de adevar si in asta? Badea zice ca Basescu e mult mai rau decat era Nastase in ceea ce priveste trasaturile dictatoriale, dar premisa manipulativa ma face sa nu cred 100%.
Ura tatalui meu pentru Voiculescu de care nu pot nega ca e un mare rechin il face sa tina cu Basescu, USL inseamna PSD si atentie, PNL-PC, adica Antonescu-Voiculescu. Si tot tata se bucura cand Basescu le face zile fripte pesedistilor cam cum ne bucuram noi la furtuni.
Mi-a zis sus si tare ca sa nu traiesc cu impresia ca el e fan Basescu, ca l-a dracuit de cate ori a fost necesar, dar pur si simplu nu agreeaza aceasta metoda de venire a USL-istilor la putere, "Castigati domne alegeri si sunt de acord, dar nu prin puciuri din astea".
Se zice ca Oltul este judetul liber de basism, dar cum se explica faptul ca Valcov a pierdut 10-20% din voturi prin mutarea sa la PSD? In 2008 a luat Primaria in al doilea mandat cu 80% sau peste, acum era cu numai 60-70% deci Slatina mai are destui basisti.
Americanii lui peste il sustin pe Basinescu, e la fel cum l-au sustinut pe Mubarak la Egipt pana au iesit multi in strada, asa trebuie facut si la noi, dar la concertul Lady Caca au fost mult mai multi decat la orice protest, romanul e prea lenes si comod.