forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 9:22 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Noi 12, 2012 4:13 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca, iar te-ai dedublat? Sau cine mai e invizibil la ora asta?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 12, 2012 4:29 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

ema-ema e vizibila cand intra ca doar am vazut data ultimei vizite. Nu mai stiu pe nimeni in afara de noi 2 (si ale tale buze moi, cum era in octombrie 2004 prima piesa de la Alb Negru :lol: ), pe Roberta parca o vedeam scrisa jos, oricum ea nu e pasare de noapte, o fi nascuta dimineata. :lol:

Sus

MesajScris: Lun Noi 12, 2012 7:46 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

noaptea e facuta sa dormi !!!

Sus

MesajScris: Lun Noi 12, 2012 11:02 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

sa traiti tovarase :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Noi 12, 2012 1:54 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

http://www.youtube.com/watch?v=1OUKJFeM1ug la ora 22 la culcare :lol:

Sus

MesajScris: Lun Noi 12, 2012 4:57 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

:lol:

Sus

MesajScris: Mar Noi 13, 2012 3:03 pm 
Eu nu umblu pe ascuns. Poate uneori noaptea sa ma trezesc de ganduri si sa mai bantui pe aici, dar nu pe ascuns.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 13, 2012 8:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sleep walking on the forum. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Noi 15, 2012 12:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... solut.html

Golul asta rescrie manualul de fotbal, incredibil !!!!!!!! Unul dintre cele mai tari care le-am vazut in viata mea.Avusai sansa sa il vad LIVE.

Sus

MesajScris: Joi Noi 15, 2012 1:26 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ibrahimovic e unul dintre campionii executiilor imposibile. Golul a fost minunat nu numai prin executia in sine - care sa recunoastem, a fost norocoasa prin faptul ca a nimerit cadrul portii - ci mai ales prin inteligenta jucatorului, nu stiu cati s-ar fi gandit sa faca foarfeca de acolo chiar si cu poarta goala, fie si intr-un meci amical. Poate doar Ronaldinho era mai bun la creativitate si element-surpriza.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... oOP25c1As#!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 15, 2012 3:13 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Manualul de fotbal? Daca asta era materie de studiu toti baietii din clasa aveau 10, eu si fetele aveam note mai mici. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Noi 15, 2012 11:32 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Nici mie nu-mi placeau discutiile baietilor despre masini, mi se pareau penibile, dar la fotbal eram recunoscut ca un formator de opinie. :mrgreen:

Neaceasca, eu cred ca tu ai mai mult estrogeni decat testosteron, parintii ti-au gresit sexul. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 15, 2012 1:33 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am testosteron destul, numai ca sunt cam imun la partea agresiva a lui. Imi descarc nervii dand cu pumnii in pereti, mi-e prea mila sa dau in cineva vreodata, cand luam bataie cautam ca efectele sa fie cat mai putin vizibile. Am in comun cu baietii doar pasiunea pentru tehnica, cand vorbesc de calculatoare sau net in magazin vanzatoarele imi zic "dar mai vorbiti si romaneste". :lol:

Adevarul e ca pe mine m-au pastrat (si nu m-a facut marinar ca pe alti 10 :lol: ) deoarece credeau ca sunt fata, cand colo tzeapa. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Noi 15, 2012 4:11 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Si eu am incercat sa ma feresc de batai pe cat posibil, dar nu pentru ca mi-era frica ca iau bataie, ci pentru ca, atunci cand ma enervez nu mai gandesc limpede absolut deloc si risc sa omor pe cineva. Frica de puscarie m-a bantuit toata tineretea si am stat cuminte. Asta e, de mic am gandit inainte sa actionez, m-am nascut cu ghinionul asta.
M-a enervat o data unul in liceu, si am aruncat cu un scaun dupa el, dar cu forta nu cu precizie, ca prostul, s-a ferit si am spart tabla. :lol: M-au acoperit colegii asa ca nu mi s-a scazut nota la purtare. Daca il nimerea scaunul ala in cap probabil intra in coma, dupa aia m-am gandit si eu mai bine ce am facut. :lol:
In clasa a 12-a i-am dat un pumn in fata unui coleg, dar din joaca, si a cazut la pamant cu ochiul umflat. :lol: Ce sa-i mai cer scuze, a crezut ca am facut-o intentionat. :lol: M-a parat la toti profesorii, dar, spre oftica lui ii ziceau "eee pe dracu, Andrei e baiat cuminte, n-ar face asa ceva" :lol:
In rest, in general am reusit sa ma feresc de belele in liceu, desi liceul era intr-o zona rau famata a Constantei. Am luat-o o data pe coaja, dar era o gasca intreaga si n-aveam ce face. Aici in Cluj nu sunt zone rau famate, mai iese scandal in zonele cu blocuri de garsoniere confort 3 :lol: din Groapa sau din Manastur, dar in general liniste si pace.

Amintiri din copilarie. :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Noi 15, 2012 7:34 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tabla aia de sticla groasa vopsita in negru pe spate. La scoala generala unde am facut clasele 1-4 era de lemn vopsit in negru.

La noi tabla se spargea cu mingea aruncata prin clasa. In timpul orelor mai zbura mingea de pe teren si ne spargea geamul, aia sperietura mai ales pentru cei din spate de la geam. Eu nu deranjam orele dar imi placea cand le deranjau altii si si-o incasau de la profi, eu mereu am stat in fatza ca si colegul de facultate (amandoi am stat in fatza la faculta), pentru a nu fi bagat in aceeasi oala cu baietii din spate care deranjau si nu spuneau cine ce a facut, astfel isi luau toti absentza.

In liceu am fost in fatza intre fete apoi au separat bancile si am stat cu una grasana, barbatoasa, cu capul mare si o mai chema si Capatzana, :lol: era din Priseaca si faceau baietii misto de ea, la sport ziceau ca daca te loveste cu o tzatza din aia zici ca a trecut Boeing. :lol:

Am vazut-o recent cu copilul de mana, deci s-a marlitat. Imediat mai la stanga era si fata popii din Spineni, aia s-a maritat imediat dupa facultate, ne-am mai vazut la tzara de Paste cand era deja casatorita, nu ma asteptam, culmea ca o colega de hetnie rroma nu era maritata nici in 2010.

Singurele 2 colege mai dotate la "suflet" au luat drumul Bucurestiului, aveau in plan sa ramana acolo, am mai avut una intr-a 7-a si a 8-a care a si ramas in Slatina dar era prea naravasha. :lol:

Citat:
atunci cand ma enervez nu mai gandesc limpede absolut deloc si risc sa omor pe cineva

Aici te iei de mana cu Mircea Badea, si el a zis ca se gandeste in fiecare zi sa nu intre la parnaie si sa aibe grija cu intratul in roshu al psihicului, asa denumeste starea de nervi in care nu mai gandesti si regreti apoi ce ai facut.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]