Eu stau in partea de sus a orasului, 80% din el e sus pe deal si deasupra malurilor Oltului, nu are treaba cu viscolele acel mal ci doar amplasarea fata de curgerea pericarpatica ce rar ia directia Slatinei, cand ciclonul mediteranean are o traiectorie mai nordica. Daca nu ar fi muntii ar fi la fel de multe viscole si aici ca in zonele consacrate.
Micii imi plac dar nu ma dau in vant dupa ei, neaparat cu mustar, iar berea, hmm, nu ma supar daca e inlocuita cu apa, de fapt la orice masa am nevoie de apa plata rece in primul rand, apoi alte bazaconii, insa combinatia de mici cu bere pare sa fie una reusita, si cu usturoi verde in loc de mustar merge.
Dar si in loc de mici sunt alte variante mult mai bune pentru mine, snitzel de pui de exemplu, am boala cu pieptul de pui, la snitzel si la shaorma, si tata a zis odata "Da-i bai pieptul, ca daca de fetitza nu are macar de pui sa aibe".

Am mancat sambata trecuta la Ikea Baneasa niste chiftele bestiale.
Toate ca toate, dar mai presus sunt sanatatea si libertatea. Becali a intrat la puscarie azi, 3 ani din care va face 2.
Lunea viitoare pe 27 mai 2013 intra si Boaba, un vechi prieten din clasele 1-4 al fratelui, a prins gustul banului nemuncit si a falsificat cu photoshop semnaturi si stampile in cadrul unei retele de fals intelectual, el avand "complicitate la inselaciune cu consecinte deosebit de grave", de vreo 3-4 ori repetata, si a incasat 5 ani, a stat in arest intre ianuarie si octombrie 2012 iar pe 27 mai se judeca ultimul recurs, luni seara in incaltza. A slabit 28 de kile in arest, fiind si un tip pretentios la mancare.