forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 1:48 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 27, 2013 6:32 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sunt la Caciulata, in hotelul cu acelasi nume, la etajul 4, televiziunea o au prin satelit FTA-uri plus DTH de Reziliecom (pentru ca AKTA a fost preluata de RTC).

Internet au cate un router la fiecare etaj, denumit Wi FI Cozia-Oltul-Caciulata (in functie de hotel, neparolate) si etaj de la 1 la 12, routerele spre suprinderea mea sunt alimentate cu internet de la RCS & RDS (iar am scapat de Reziliecom :twisted: ) dar problema este ca in camera in care stau eu semnalul este foarte slab, abia am reusit sa incarc speed test pentru a vedea ISP-ul, acum am trecut pe Digi Rama care merge la ora asta cu 1-2 mbps dar are semnal full.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Mai 27, 2013 10:26 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Caciulata? Am vesti proaste pentru tine, joi si vineri e posibil sa ratezi niste furtuni prea smechere. :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mai 27, 2013 10:55 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

ido.ro arata furtuna joi, iar intr-un magazin de aici l-am prins pe Busu care zicea ca miercuri noapte intra prin vest un nou val de ploi.

Joi (sau vineri) vine si tata aici, acum sunt doar eu si maica-mea iar saptamana viitoare in mare parte va fi doar maica-mea singura. Duminica cred ca ajung la Slatina, nu vad ce furtuni ar fi pe racoarea asta, dar nu se stie. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Lun Mai 27, 2013 11:36 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sunt furtuni puternice la Caciulata daca e circulatie buna, depinde daca Neaceasca se simte norocos :lol:

Sus

MesajScris: Mar Mai 28, 2013 12:08 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Poate sa fie tornada F5 la Caciulata, el prefera un vant de 90 la ora in Slatina.

Sus

MesajScris: Mar Mai 28, 2013 11:21 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

:lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 28, 2013 2:50 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Da, nimic nu se compara cu o furtuna de acasa, ma simt norocos daca prind ceva aici si nu ratez nimic semnificativ acasa. Asa a fost in august 2007, pe 31 parca. Trebuia sa fi prins furtuna cu bolovani de gheata din 1 iulie.

Eu aici la Caciula Lata nu am semnal de la routerul Wi-Fi pentru ca este ultima camera din fundul holului iar routerele marca TP-LINK, un model fara LAN, sunt amplasate la fiecare etaj deasupra lifturilor, ori eu sunt cel mai departe de lifturi, si uite asa stau in cei 5 GB ai Digi Rama si laptopul e in concediu mai mult stins si nu aprins 14 ore din 24 ca acasa pe streaming.

Cand mi se epuizeaza ratia mobila cred ca ies cu el pe hol ca e o masa acolo, insa lumea care intra si iese din lifturi ar fi un factor enervant.

Daca prindeam o camera vis-a-vis sau aproape de lifturi era ca acasa pe GPON, limitat la 20 mbps de B/G 54 M.

Sus

MesajScris: Mar Mai 28, 2013 3:09 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

esti obseda(n)t cu chestiile astea omule !!! pe bune :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mai 28, 2013 3:57 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

E bine ca obsesiile mi s-au mutat pe partea de internet mai ales ca RDS mi-a desfiintat receptiile de pe satelit acasa. Dar e interesant ce ghinion tampit pot sa am.

Sus

MesajScris: Mar Mai 28, 2013 4:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Trec mereu pe langa o chestie cum ai la avatar, si nu am inspiratia sa-i trag odata o poza.
E semi-prabusita intre blocuri, cu firele inca legate, cred ca e inca functionala.

Nu stiu...daca am semnal la tv si net, nu ma mai intereseaza how it's made...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Iun 09, 2013 4:47 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Imagine

In fata lifturilor si a routerului, hotel Caciulata, limitat de wireless B/G al laptopului:

Nu mai am semnal deloc pe balcon ci numai aici, cum portia de pe Digi Rama este mancata, sunt nevoit sa ma car cu laptopul, mouse-ul si prelungitorul pe hol.

Stresante becurile cu senzor de miscare. Un mos a crezut ca e femeia de serviciu de la prelungitorul meu lung, ca nu am mai carat bateria laptopului dupa mine, pe baterie performante scazute, hate it, si asa urasc UPS-urile. :twisted:

2 hoteluri de 12 etaje si unul de 6 intre ele, lampile cu EXIT care se aprind cand se ia curentul sunt plasate ironic deasupra lifturilor, intre ele este routerul TP-LINK. Cand s-au aprins acele 2 luminite inseamna ca sunt oameni blocati in lift. :lol:

Stiu ca in 2001 s-a luat curentul imediat dupa ce am iesit din lift si am vazut lampile alea aprinse. :twisted: Numai 2 pene de curent am prins la Caciulata, una in 1998 de 30 de minute si una in 2001 de 3 minute.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Iun 11, 2013 11:54 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Sa-mi bag picioarele in emisiunea lui Gadea lungita acum cu nesimtire si cu muzica populareasca, damn, Badea imbracat in costum din ala penibil, ce tampenie. :evil:

Patronii de la Caciulata sunt 2, unul de 40 si altul de 75 de ani, modesti si care locuiesc permanent aici, unul intr-o vila-pensiune si altul la etajul 3 in hotel Caciulata, un etaj sub mine intr-un apartament, poate ca de aia se vede TV-ul perfect la mine, in restaurant e mai cu pureci desi acolo sunt 2 LCD-uri Finlux. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Iun 12, 2013 8:01 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
Trec mereu pe langa o chestie cum ai la avatar, si nu am inspiratia sa-i trag odata o poza.
E semi-prabusita intre blocuri, cu firele inca legate, cred ca e inca functionala.

Nu stiu...daca am semnal la tv si net, nu ma mai intereseaza how it's made...

Am pozat-o!
E in camera, cand voi descarca o voi posta.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Iun 12, 2013 7:35 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Cred ca iti pot spune daca este un encloser de RDS sau nu, aici cu binoclul admir cel mai des antenele de satelit de pe hotel Cozia, :lol: pe acoperisul bazei de tratament m-am trezit si cu un encloser de fibra, dar nu e de la RDS.

Sus

MesajScris: Joi Iun 13, 2013 8:45 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Am dat aparatul "la developat" si voi avea imaginile deseara sau maine cel mai tarziu.
M-am decis, voi avea forumul meu, doar al meu.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]