forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mar Mai 26, 2026 1:37 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Sep 26, 2013 7:20 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Ca sa vedem cata ipocrizie exista, ieri cand curtea constitutionala a anuntat ca legea e ok, singurul loc de unde se pot adopta caini in Bucuresti a fost vizitat de 25 de persoane.Cati o fi adoptat din ei? Cati manifestau ieri si numai ca nu mureau pe strazi.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Sep 26, 2013 7:23 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Multi dintre aia plangeau mai degraba pentru bani decat pentru Javrolette de pe strada.

Sus

MesajScris: Joi Sep 26, 2013 8:49 pm 
Totuşi legea e aiurită, unde scrie în lege că e pasibil să fie sancţionat penal ăl de-şi abandonează animalul pe stradă, şi de ce nu se face cipare, cu asumare de responsabilitate şi să vedem câţi se bagă la treaba asta.
Şi nu numai în Bucureşti, valabil peste tot.
Oricum chestia cu eutanasierea în masă, cu zecile de mii nu este OK deloc, orice argumente aduceţi şi oricât aţi behăi pe aici că debitez aiureli.
Vă obosiţi degeaba, voi veniţi doar cu argumentul că nu mai vreţi câini pe străzi şi restul, Dumnezeu cu mila, ce se întâmplă cu aceşti câini vă doare în cot, inclusiv că sunt omorâţi cu miile.
Şi vă mai şi bucuraţi, unii, cum e neaceaşcă.
Ce să mai comentez ?! Că nu am cu cine.

Sus

MesajScris: Joi Sep 26, 2013 9:08 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Cand ma voi duce la tara fac o poza unei ratuste dupa ce o bag in iaz sa faca o baie, o pup la cioc si ii fac poza.
Apoi ii fac poza si decapitata.
Ma crezi ca nu as putea suporta sa fac asta?
Mai bine mi-ar da cineva un pumn si mi-ar fi mai bine decat sa fac asta.

Nici nu indraznesc sa caut statistica ratelor sacrificate zilnic.

Nu imi pasa de caini, din moment ce acceptam ca firesc macelul (ratelor) fiind date de exemplu mai sus.
Nu mai intervin in subiect ca ma da peste cap, si imi fac singura rau.

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 1:01 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
urşii care atacă nu ştiu pe unde şi maidanezii fioroşi din capitală.

Nu baga in aceeasi oala ursii cu cainii. Ursul este in elementul sau, in salbaticie, ori maidanezul populeaza spatiul urban si pericliteaza in mod serios siguranta oamenilor, e o mare problema a actualitatii care trebuie rezolvata urgent si rapid, s-a taraganat prea mult deja. A, ca mai vine cate un urs la ghena prin Brasov sau Rasnov sau nu stiu pe unde, e alta treaba. Si spre deosebire de caine, un urs rareori ataca fara sa fie provocat/amenintat. Dimpotriva, sunt fricosi, spre deosebire de javrele maidaneze care se iau de oricine. Tocmai faptul ca tie ti se pare aceeasi situatie demonstreaza superficialitatea ta, din pacate...
Probabil nu sunt intepati de albine cati sunt muscati de caini, prin Bucuresti cel putin. Nu e caterinca. Spune-mi si mie, de ce cand te plimbi noaptea pe strada esti atacat de o haita? Chiar si cand, sa zicem, te-ai indepartat de teritoriul lor (care nu e al lor), tot se tin dupa tine? Tu nu le-ai facut nimic, da? Iti vezi de treaba ta, da? Bun, si atunci cand sar la tine in conditiile astea, BAM, o bata in cap, da? Evident. Si ca sa nu se mai repete, stiind ca sunt toti la fel, animale de prada cu acelasi instinct de born to kill si fara discernamant, trebuie eliminati, si apoi putem trai din nou ca oamenii, in armonie, nu cu frica. Frumos, nu? Da, asa ziceam si eu. Or fi buni ca animale de companie, pana la urma sunt care au serpi sau tot felul de lighioane ca animale de companie, no problem. Dar nu pe strada, si nu liberi.
Sincer, Eugene, esti o dezamagire a milioane de ani de evolutie cu gandirea ta. Crezi ca javrele nu sunt rele, razbunatoare, sau ca te sfasie doar ca sa se distreze? Oho... hai sa lasam pudibonderia si aerele de mironosita la o parte.

Totusi... chiar sunt curios, daca se va face un recensamant al maidanezilor, cati vor mai fi peste un an, doi, trei, acum ca s-a dat legea asta. Se va schimba ceva? Sa vedem, e bine sa ne pastram optimismul, desi gandul meu e usor retoric. :wink: Dar aici intram in alta discutie.

Eu zic ca dupa mesajul lui Sorin nu ar mai fi trebuit scris nimic, dar m-am mai bagat si eu, ca n-am putut.

Ultima oară modificat de Andrei87 pe Vin Sep 27, 2013 1:47 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 1:16 am 
Am făcut o referire la presă, doar la presă, când nu sunt câinii sunt urşii, probabil nu ai sesizat nuanţa.
Orice rahat de mic incident e prezentat ca mare isterie naţională, presă de scormonit gunoaie şi de prezentat rahat, pe care toţi românii îl degustă cu cea mai mare plăcere, la orice oră.
Ţară iubitoare doar de ştiri de gunoi, de emisiuni şi dezbateri sterile şi inutile, nu degeaba suntem coada Europei, cea mai prăpădită naţiune.
Trash-can-ul Europei, numai cu perle prin străinătate, civilizaţi cu bâta, parul şi eutanasierea.
Ar trebui să ne numim eutaromi.

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 1:45 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Man, eu fara presa pot sa afirm relaxat ce cred, nu m-a influentat deloc. Doar experientele de pe strada, atat. Ce treaba are presa aici? O fi ea de rahat, dar ce treaba are? Te legi practic de nimic. Eu chiar nu cred ca-i mai poate influenta pe oameni acum. Uite, fara presa si fara mediatizare (musamalizare chiar, ar fi mai potrivit), subiectul Rosia Montana a facut zeci de mii de oameni sa iasa in strada. Oamenii cand simt ceva actioneaza, nu au nevoie de televizor. Tu esti ca Basescu care in campanie se lua de bietul Iliescu, wtf, ce treaba are sula cu prefectura. Ar fi bine sa fii un pic mai rational...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Sep 27, 2013 3:33 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Subscriu 100% la ce spune Andrei. Cainii ucid pentru a se distra, am vazut cum un maidanez omora o pisica, o tinea in gura strans si scutura non-stop, nu a fost gustoasa, nu a mancat deloc din ea, doar trebuia ucisa pentru ca ceva e setat born for the kill in codul genetic al cainelui. Nici teritoriul nu era al lui. In locul acelei pisici a fost un copil de 4 ani, din pacate, pai sa nu iti vina sa scapi de toti cainii de pe strazi? Suntem in oras sau in jungla ca Bear Grylls, sa trebuiasca sa inveti de la el tehnici de a supravietui haitelor. :?

Se cheama sacrificiu Eugene, e un rau necesar masacrarea (eu doresc fara dureri, nu prin loviri sau taieri, injectie cu care sa nu-si dea seama ca mor, si la porci as vrea asomare, carnea ar fi mai putin toxica) miilor de caini. Daca nu e in lege raspunderea penala pentru abandonarea animalelor, vreau sa fie.

Si nu, nu vreau deloc sa fiu martor la omorarea lor, poate doar la unul pe care il stiu urat si agresiv din fire, la unii blanzi sau frumusei nu.

Doar fratele sau vecinii taiau gainile la tara, eu nu am incercat(doar insectele ce intra in casa le omor fara mila, ma distreaza cum face musca dupa ce ii dai cu insecticid :lol: ), la taierea pasarilor si a porcului ma pasiona sa asist mai mult dpdv fizic/anatomic, sa vad ce se intampla, am avut o pasiune pentru biologie in copilarie de credeau parintii ca ma fac doctor. :lol: Interesant a fost cand un porc mai misca chiar si la 5 minute dupa injunghiere.

Cand cainele lup ne-a omorat motanul in 2001 (rasa asta nu o poti impaca cu pisicile orice i-ai face, paradoxal cu fricosenia ei, cainele comun de la tara considera pisica casei ca pe o sora) l-am "batut" doar dand cu bata in cusca, iar intr-o pisica nu as putea sa dau vreodata(nici intr-un om), insa lui tata ii place sa dea in ele cu piciorul si rade malefic, ma enerveaza.

Asa ca Eugene, nu stiu unde ma vezi tu pe mine hain, sunt o fire chiar (putin) prea slaba pentru un barbat (sau duritatea majoritatii e doar o masca :roll: ), egoist poate, dar nu hain/fara suflet.

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 6:59 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu i-as ucide pentru a ma proteja, asa cum as ucide si rata pentru a supravietui.
Ucid cainii sa supravietuiesc.
E bun raspunsul? Sunt egoista, desigur...

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 10:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
Fu vara rege, geaba ai linie verge!

Perfectul simplu se foloseste doar in cazul in care spui despre ceva ce s-a intamplat in trecutul foarte apropiat(in aceeasi zi), in rest perfectul compus, asta daca tot vrei sa vorbesti corect olteneste.Pricepusi ? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 10:37 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Niciodata nu am putut intelege, multumesc pentru efortul de a te osteni.
Teorii cu "foarte aproape", mai putin aproape, abia intamplat...mi s-au spus multe dar cred ca-s grea de cap la capitolul asta.
Imi fu greu a pricepe, intalesasi?
Asta imi place mult, intelasasi asta!
Intelasasi?
Intelasai!

Nu ma pot pune cu Oltenii la Perfectul Simplu, ar fi ca si cum ai da lectii Italienilor cum sa faca Pizza sau Macaroane...

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 10:56 pm 
Aţi observat cât de ca porcu merge favoritul meu tembel, google chrome ?
Îşi aniversează dracu ştie ce 15 ani şi au băgat în lista aia cu icoane şi cele mai vizionate site-uri o porcărie animată, şi aştepţi frate să se încarce câte-un site până la pensie, minim 30 de secunde.
Cred că îi bag în mă-sa şi mă mut pe opera şi nici nu ai unde să le scrii, la contact nu au adresă de site www. tralala. google prost.

Sus

MesajScris: Vin Sep 27, 2013 11:23 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Roberta 93 scrie:
Niciodata nu am putut intelege, multumesc pentru efortul de a te osteni.
Teorii cu "foarte aproape", mai putin aproape, abia intamplat...mi s-au spus multe dar cred ca-s grea de cap la capitolul asta.
Imi fu greu a pricepe, intalesasi?
Asta imi place mult, intelasasi asta!
Intelasasi?
Intelasai!

Nu ma pot pune cu Oltenii la Perfectul Simplu, ar fi ca si cum ai da lectii Italienilor cum sa faca Pizza sau Macaroane...

Intelesasi, nu intelasasi :)) E un timp dificil de conjugat, desi tot romanul l-a facut la scoala.Cu toate astea, una e sa fie folosit in mod obisnuit cum e in Oltenia si alta e sa fii din alta regiune unde nu se foloseste deloc, deci e de inteles :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Sep 28, 2013 3:43 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Eu urasc perfectul simplu, suna ca porcul, prea de la tara asa. Insa Badea il foloseste din ce in ce mai des si un tip din Oradea numai asa imi scrie in SMS-uri. :lol:

Raman la Mozilla, nu ma misc, Chrome il tot vad pe laptopul fratelui si nu-mi place, cu el probez daca merge netul, pentru laptopurile noastre la birou am pus Speed Touch pe post de switch ca sa impart la ele 1 singur port din routerul DIR-615, 4 porturi si 5 device-uri conectate. Vechiul D-Link DI-604 failed sa faca asta, dupa 2 luni, pica in draci, Speed Touch, desi restartabil la variatii de tensiune si picangiu pe ADSL la fulgere, e foarte stabil ca switch.

Cu Mozilla ma dau pe net, Explorerul sta mereu deschis cu streamul, din 2011 incoace, pana atunci il foloseam doar ca sa downloadez Firefox dupa reinstalarea Windows-ului. :lol:

Sus

MesajScris: Sâm Sep 28, 2013 11:32 am 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pe intelasasi eram chiar 100% sigura, cred ca e folosit si in forma asta, intentionat!
Sunteti experti in asa ceva, ce sa mai.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]