Chiar nu am in acest moment certitudinea ca judecatorii CCR vor respinge ca nefondata cererea PDS ! Daca aruncam o privire atenta asupra identitatii acestora , vom constata ca 6 dintre cei 9 judecatori au fost numiti de Ion Iliescu intre 2001 si 2004 si au un mandat de 9 ani fiecare . Acestia sunt fosti membrii PSD , care au demisionat din partid doar datorita incompatibilitatii cu functia respectiva . Insa tot simpatizanti PSD raman ..... Fiindca deciziile in CCR se iau cu majoritate simpla , pentru respingerea contenstatiei cu 4-5 de exemplu , este nevoie ca minimum 2 dintre ei sa puna interesul national deasupra celui de partid . Astept cu interes si ingrijorare hotararea Curtii !
Din punct de vedere personal , chiar daca inghit in sec si injur de unul singur ca a castigat Basescu ( aceasta reactie fiindu-mi provocata de atitudinea sa de golan imputit din ultimele 2 zile , zile in care ura fata de Basescu mi-a crescut exponential ) , totusi as prefera validarea alegerilor . Oricum eu sunt din ce in ce mai hotarat sa parasesc tara in urmatorii 2-3 ani , asa ca pur si simplu nu ma intereseaza viitorul Romaniei . Insa nu doresc sa ma ia dracul in acesti ani cat mai raman aici ! O decizie in favoarea miliardarilor de carton PSD , care pot exercita influenta asupra CCR , chiar ar arunca Romania intr-o criza politica si institutionala profunda cu repercusiuni grave asupra economiei si imaginii Romaniei in cadrul UE . Chiar m-am plictisit de lupta aceasta de interese intre grupurile mafiote din PSD si PDL . Ambele tabere fac parte din randul fostilor comunisti in egala masura . Faptul ca Basescu se preface marele luptator impotriva comunismului este doar un cliseu de manipulare la care eu nu pot "pune botul" .
PS : As fi tare multumit daca marinarul ar instala un premier liberal , care apoi sa ii intoarca spatele ultetior , asa cu a facut-o Tariceanu . Ce m-as distra atunci

!