forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Sâm Iun 13, 2026 4:49 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Cu cine veti vota in 6 decembre ?
Chestionarul s-a închis pe data de Sâm Dec 05, 2009 11:42 pm
Traian Basescu 20%  20%  [ 3 ]
Mircea Geoana 53%  53%  [ 8 ]
Nu stiu / Nu raspund 7%  7%  [ 1 ]
Nu particip la vot 20%  20%  [ 3 ]
Voturi totale : 15
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Alegeri prezidentiale 2009
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 1:38 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu consider ca in 2010 ne vom intoarce la starea economica a perioadei 1991-1994. Din pacate orice guvern va face marinarul semidoct, o sa fie o porcarie, asta in cazul in care e suficient de inteligent sa faca un guvern pana la urma. Cu maimutele retardate care sunt in jurul lui acum, nu are cum sa-i iasa un guvern capabil. Mie sincer a inceput sa mi se faca frica de tiran. Faptul ca a fost reales, cu o mana de ajutor care si-a dat-o singur prin fraudarea alegerilor, ii confera acum o mare incredere in sine, incepe sa se simta foarte puternic si e posibil sa faca prostii foarte mari. Dar asta este, doar l-am votat nu? :wink:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 4:24 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

NU...nu l-am votat...nici in 2004..nici la referendum...si nici acum..e un dictator...daca eram pe vremea unui partid comunist...era intruchiparea perfecta a dictatorului comunist..care nu tine cont de nimic..si face orice nebunie i trece prin cap...era mai rau ca ceausescu....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 4:55 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

CaTaLyN scrie:
Am citit undeva pe internet ca ar fi fost olimpic la matematica in liceu 8O . Deci nu e prost ..... nici pe departe .
Cautand pe wikipedia am mai aflat ca si-a demonstrat calitatile acrobatice in direct :lol: . Neaceasca imi poti da niste detalii :mrgreen: ?

Este vorba de celebrul sau SPAGAT pe 2 scaune. :P

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 5:02 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Basu, olimpic? Asta suna a Elena Ceausescu, care era autoproclamata "savanta de renume mondial", desi era analfabeta. Nu m-ar mira sa-si fi confiectionat si Basu un trecut eroic, complet ireal. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 5:04 pm 
Neconectat
Admin
Admin

gogulica scrie:
Basu, olimpic? Asta suna a Elena Ceausescu, care era autoproclamata "savanta de renume mondial", desi era analfabeta. Nu m-ar mira sa-si fi confiectionat si Basu un trecut eroic, complet ireal. :mrgreen:

Badea olimpic . Basu corigent la matematica :mrgreen: . Imi amintesti de doamna codoi :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 5:07 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Era vorba de emsiunea "Dimineata Devreme" de la Antena 1 de prin 1998-2000. In aia a facut Badoiul Spagatul pe 2 scaune. Eu nu l-am vazut si nu exista film pe YouTzeava cu asa ceva. Romanii nu prea au avut PC-uri inainte de anul 2000. Si de Tzeava au aflat cei mai multi in 2007. :mrgreen:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 5:19 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Noi vorbeam de Badea ca a fost olimpic la matescartza, iar gogulica (CFR :mrgreen: ) a inteles ca Baselu. :lol: Never, ever, poate doar corigent. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 5:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

De ce sa nu fie basu olimpic? Trebuie sa aiba ceva inteligent si cult in el ca sa fie ales de doua ori reprezentant al tarii. :wink:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 6:59 pm 
PSD-ul se dă de ceasu morţii să demonstreze mega fraudele electorale, ei sunt îngeraşi iar ăialalţi draci în toată regula şi cum românii pun botu la orice vrăjeală gen antene şi realităţi să vă ţineţi bine. Dacă nu iese marinaru preşedinte validat cei ce l-am votat trebuie să ne ducem după concetăţenii noştri în Spania, că pe meleagurile astea nu-i rost decât pentru pesedei... restu... pe mare sau la gară...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 08, 2009 7:02 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Base iese presedinte indiferent de ce contestatii va face PSD-ul. Garantat 100%. :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 7:41 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Probabil Felix se gandeste acum "unde am gresit?" :!:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 7:46 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

A prins bine politica si tema alegerilor pe forum. Deja sunt 9 pagini. :D

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 8:10 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

pai ar fi cam asa :lol:

andrei87 - 30
neaceasca - 29
catalyn - 16
eugen - 13
mike - 9

am cu o oaie mai mult :lol:
si se poate remarca o chestie foarte, foarte interesanta: cei 2 pasionati de statii mai au o pasiune comuna: politica :lol:

PS: ca tot ma uitam pe eurosport, cred ca sportul preferat al lui Mircea Badea e curling :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 8:21 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Chiar nu am in acest moment certitudinea ca judecatorii CCR vor respinge ca nefondata cererea PDS ! Daca aruncam o privire atenta asupra identitatii acestora , vom constata ca 6 dintre cei 9 judecatori au fost numiti de Ion Iliescu intre 2001 si 2004 si au un mandat de 9 ani fiecare . Acestia sunt fosti membrii PSD , care au demisionat din partid doar datorita incompatibilitatii cu functia respectiva . Insa tot simpatizanti PSD raman ..... Fiindca deciziile in CCR se iau cu majoritate simpla , pentru respingerea contenstatiei cu 4-5 de exemplu , este nevoie ca minimum 2 dintre ei sa puna interesul national deasupra celui de partid . Astept cu interes si ingrijorare hotararea Curtii !

Din punct de vedere personal , chiar daca inghit in sec si injur de unul singur ca a castigat Basescu ( aceasta reactie fiindu-mi provocata de atitudinea sa de golan imputit din ultimele 2 zile , zile in care ura fata de Basescu mi-a crescut exponential ) , totusi as prefera validarea alegerilor . Oricum eu sunt din ce in ce mai hotarat sa parasesc tara in urmatorii 2-3 ani , asa ca pur si simplu nu ma intereseaza viitorul Romaniei . Insa nu doresc sa ma ia dracul in acesti ani cat mai raman aici ! O decizie in favoarea miliardarilor de carton PSD , care pot exercita influenta asupra CCR , chiar ar arunca Romania intr-o criza politica si institutionala profunda cu repercusiuni grave asupra economiei si imaginii Romaniei in cadrul UE . Chiar m-am plictisit de lupta aceasta de interese intre grupurile mafiote din PSD si PDL . Ambele tabere fac parte din randul fostilor comunisti in egala masura . Faptul ca Basescu se preface marele luptator impotriva comunismului este doar un cliseu de manipulare la care eu nu pot "pune botul" .

PS : As fi tare multumit daca marinarul ar instala un premier liberal , care apoi sa ii intoarca spatele ultetior , asa cu a facut-o Tariceanu . Ce m-as distra atunci :twisted: !

Sus

MesajScris: Mar Dec 08, 2009 8:30 pm 
Neconectat
Ploicica
Ploicica

pana la urma este cum a zis basescu.geoana este un om slab,care nici cu alianta cu pc+pnl+udmr,n-a fost in stare sa castige alegerile.iliescu a zis bine:mircea geoana s-a comportat ca un prostanac. :mrgreen:
daca geona ar fi ascultat de iliescu ar fi castigat probabil alegerile.
in alta ordine de idei guvernul nu mai are bani pentru ca toate fabricile si combinatele sunt pe butuci

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 149 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]