forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 8:03 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 15, 2012 12:32 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Vecinul meu de la etajul 4 din bloc (fost DJ la Pro FM Slatina la dedicatii) a intrat la puscarie, a avut doi ani de libertate dupa accident. Va face 2 ani de penitenciar. Cine stie cati trebuia sa faca si pentru D.U.I., ca a fost si asta pe langa uciderea din pulpa, era beat mort la volan in octombrie 2010 cand l-a spulberat pe contrasens pe jandarmul ala. Alcoolemia si-a scos-o cu ajutorul pilelor din Politie, tot cu pile cred ca luase 4 ani cu suspendare, dar cu Curtea de Apel de la Craiova nu te pui, acolo la recurs s-a dat cu executare.
Era divortat si avea o gagica belea pana la accident, din aia de-ti cadea fatza cand o vedeai. :lol: Dupa accident era cu una urata, acum ramane si fara asta dupa 2 ani de zile.

http://www.gazetanoua.ro/index.php?mod= ... utare.html

Gabi Diaconu si cu Ramiro Vasile, amandoi bagati la cantonamentul din Craiova simultan. Mai e si Bercea Mondial acolo din 2011. Sa vedem cat de hot vor fi verile 2013 si 2014, veri in care Ramiro nu mai are AC, el era singurul din oras care il folosea la fel de mult ca mine. Iar in octombrie la 14 grade era tot in tricou pe strada cu cainele lui alb.

Sus

Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Sâm Dec 15, 2012 1:46 am 
Vezi ca te pui rau cu atati vecini buni...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Dec 15, 2012 7:21 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Am uitat sa caut cu telefonul sa vad daca mai apare wireless-ul denumit Ramiro, o voi face asta seara.

Diaconu nu e vecin cu mine, Ramiro este din 2008, imi zicea fostul paznic al santierului caselor de aici ca mi-a adus un DJ in blocul de garsoniere de langa noi. A spart peretele despartitor al celor 2 geamuri ale garsonierei si a facut o fereastra mare 16:9, in tavan sunt spoturi luminoase, iar aragazul este in balcon.

Centrala nu are, s-o incalzi cu ceva radiator. Eu nu concep o casa fara centrala pentru apa calda, sa fie nelimitata ca eu consum foarte multa la dus/baie, vechea mea centrala dintre 2000 si 2008 nu facea fata, se racea si trebuia sa atept 15 minute, cu asta din 2008 cu boiler de 200 l nu mai sunt limite.

Sus

MesajScris: Lun Dec 24, 2012 10:28 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Nu imi dau seama cum asa o porcarie de melodie ca Gangnam a depasit 1 mld. de vizualizari.

Sus

MesajScris: Lun Dec 24, 2012 10:39 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Pai daca s-au uitat chinezii :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 12:32 am 
steaua scrie:
Nu imi dau seama cum asa o porcarie de melodie ca Gangnam a depasit 1 mld. de vizualizari.

Pai tocmai de aia atrage prostimea ca e porcarie, deci ne putem mandri cu 1 miliard de prosti, si cati or mai fi, noroc ca nu le da tuturor prin cap sa se uite pe youtube.
Nu e chiar asa de naspa dar nici stralucita nu e, n-are omu gang acasa, nu am gang, daca n-are, n-are, a cerut si 1 miliard de prosti au sarit repede sa-i dea satisfactie.

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 1:19 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Este din Coreea de Sud.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2012 4:13 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Melodia nu e rea dar nu-mi place clipul ca nu-mi plac chinezii. 1 Music Channel a facut un mic clip cu Mos Craciun dansand pe melodia asta inclusiv pe WC. :lol:

Coreea de Sud, antonimul perfect al Coreii de Nord, cu cele mai mari viteze la net din lume. Dar cand zice "Hey sexy lady" eu zic ca n-are cum, doar pentru ei, chinezoaicele nu-s sexy, decat in corcitura cu europeni, metishurile. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 7:22 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Nu or fi chiar in top, dar sunt sexy si chinezoaicele. Coreencele nu prea.

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 12:29 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
steaua scrie:

Pai tocmai de aia atrage prostimea ca e porcarie, deci ne putem mandri cu 1 miliard de prosti, si cati or mai fi, noroc ca nu le da tuturor prin cap sa se uite pe youtube.
Nu e chiar asa de naspa dar nici stralucita nu e, n-are omu gang acasa, nu am gang, daca n-are, n-are, a cerut si 1 miliard de prosti au sarit repede sa-i dea satisfactie.

Totusi trebuie sa recunoastem ca e mai simpatic decat Justin Beaver. :P

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 3:47 pm 
Neconectat
Supercelula
Supercelula

Era un mister si pentru mine cum avea Baby de la Bieber atatea vizionari. Inteleg ca e multa pustime pubertina si retardoida, si se mai uita lumea si din curiozitate, dar totusi...Oricum, gangam o fi comerciala dar e chiar acceptabila, nu ma deranjeaza atat.
Am vazut pe sosea o faza din categoria "al' de sus nu doarme" :P . Venea ambulanta foarte grabita, cu zurgalaii la maxim, si unul n-o lasa nici de-al naibii sa treaca. Reuseste pana la urma salvarea sa treaca, si nici nu trece bine de ala ca si derapeaza unul de pe contrasens si intra frontal in el.
As fi zis ca poate asculta muzica omu' si n-a auzit-o venind, dar cand vezi ca toate masinile din fata ta, pe ambele sensuri, trag pe dreapta, trebuie sa fii normal si sa nu presupui ca fac asta pentru ca te-au vazut pe tine venind si ca au alte motive sa faca asta :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2012 8:36 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Justin Beaver, l-ai facut castor. :lol: Mda, deci coreencele sunt cele mai ne-sexy, groaznic mai e in Coreea de Nord deci, chiar sub toate aspectele. :lol: Serialul ala cretin care ruleaza pe TVR 1 de 3 ani de zile este coreean, deci de aia nu ma inspira deloc personajele feminine. :lol:

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 8:43 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Hai ma ca tipa aia din videoclip e bunoaca :D

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 8:46 pm 
Totusi stii de serial, eu nu stiu...
Dar nici pe mine nu ma inspira femeile.
Ba imi inspira ceva...teama ca nu sunt ca ele...
Si asta e cu semnul minus in fata la mine...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Dec 25, 2012 8:53 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pai stiu ca se uita mama la bucatarie si matusa de la Dragasani, vorbesc amandoua la telefon (Prosmote) de serial. Si nenea Dan fostul admin de la liceu, "ma uit la serial acum nu pot sa vorbesc cu tine". Ala se mai uita si la Izbiri Secrete de pe Prima TV Luni Miercuri ora 20, nevasta-sa l-a invatat.

Activitatea mea pe acest forum a fost intrerupta intre orele 17 si 19 de ambele verisoare care au venit aici in camera PC-ului, au venit ambele matusi si Slatina si Dragasaniul. Plus cumnata care e cu fratele si nepotii aici de la ora 12, acum pleaca toti. Nu prea imi place genul asta de adunari generale galagioase, mai e si magazinul inchis si n-am unde sa ma duc dupa plimbare. :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]