forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 8:02 pm

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Mar Dec 25, 2012 9:22 pm 
Are si Dragasaniul ala o strada mare si lata "Tudor Vladimirescu"
Si cate case sunt pe ea, dar nimeni nu s-a dus la Primarie "fa-ne mai primre si noua un trotuar, macar pe o parte a strazii"
Eu pe cuvant, daca eram cetatean al municipiului Dragasani, luam semnaturi de la toti, si ii chemam intr-o zi in parcul din centru, in fata primariei sa ma sustina si inmanam cerere catre primar pentru trotuar.
Mai, nu s-a gasit unul sa faca asta!
Si are vreo 4 kilometri strada aia...cam 750 de numere la case...
Numai doi locuitori per casa si sunt 1500 de oameni...Numai 200 daca vin la primarie intr-o zi, sa te sustina, umpli full parcul din centru, din fata Primariei...O data la trei luni cate un mic protest si tot e ceva...Dar acolo...nimic, nimic!!
Cu prima ocazie cand vin acolo o sa conving pe cineva sa depuna o cerere la primar, ca eu nu am buletin acolo...
Am o prietena buna acolo.
Chiar ma gandesc sa o aduc in Bucuresti sa o ajut sa-si gaseasca serviciu, ar sta in garsoniera mea.(laboratorul)
Si, amandoua fiind, as putea lucra la aparatul meu.
M-ar sustine moral, nu as mai plange cand ma apuca dorul de parinti.
Asa voi face si imi va fi bine si mie, si ei!
Cum de nu m-am gandit pana acum, fraiera de mine?

Ultima oară modificat de Roberta pe Mie Dec 26, 2012 1:13 am, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 11:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

"laboratorul".......atat de mult mister, hmmmmmmm....asta imi aduce aminte de perioada "Cutezatorii" sau filme gen "Racheta alba" etc...:)
ce pui oare la cale ? reteta pt iesirea din criza ? solutie de par pt DD ??? :) :) :)

Sus

MesajScris: Mar Dec 25, 2012 11:35 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca, cati ani au verisoarele tale ? :twisted:

Roberta zici ca are un fel de Dexter's lab :P

Sus

MesajScris: Mie Dec 26, 2012 12:04 am 
E laboratorul tatalui meu.
Voi dovedi ce pot!
Va fi pentru cine va avea incredere in mine.
Reteta pentru intrarea mea in politica, pentru iesirea din criza, pentru...pentru...
Pentru oricine, numai USL NU !!
Cu cine sa negociez din USL ??
Un conglomerat...azi e, maine nu mai e...
Ca un banc de peste...cand se imprastie toti...ramai singur(a)

...solutie de par pentru DD...
Pai cu DD poti discuta !!!
Imi iau si eu insa masuri de precautie...nu te duci nici chiar asa...bau!
Pierzi din start.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Dec 26, 2012 3:50 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

@supercell, 25 cea de la Dragasani (Bucuresti) si 18 cea de la Slatina, dar ambelor nu le dai deloc atata, au trasaturi de copile si nimic care sa te trimeata cu gandul la prostii. Nu au corpuri sexy, sunt micute si slabute.

Ti-am mai zis intr-un PM ca nu sunt deloc dotate dar nici nu trebuie ca doar nu pot face incest. :twisted: :lol: Am mai zis ca doar ele 2 imi seamana in sensul ca n-au prea multe ganduri de casatorie, adica sunt cuminti ca mine, nu le arde de asa ceva. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Dec 26, 2012 7:52 am 
Nu au corpuri sexy, sunt micute si slabute.
...ca mine asa...

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Dec 27, 2012 2:21 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Neaceasca85 scrie:
Justin Beaver, l-ai facut castor. :lol:

Da. :lol:

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 27, 2012 3:23 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Roberta scrie:
...ca mine asa...

Tu ai ceva sex appeal pe langa ele, pe partea de posterior si "bulane" stai destul de bine, ca sunt eu mofturos e altceva. :twisted: Cel putin in pozele postate, daca acum ai slabit si situatia s-a cam denaturat (Suie Paparude-A fost odata) asta este. :lol:

Andrei, moaca lui de acum din clip seamana mai a castor decat aia de pustiulache. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Dec 27, 2012 10:15 am 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Decat Beaver e clar mai tare melodia coreeana. :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Dec 27, 2012 8:29 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

La 1 Music danseaza Mosh Cracila Gangnam Style si la sigla si intr-un promo. Pe Tube exista o parodie Kim Jong Style. :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Vin Dec 28, 2012 12:36 am 
Neaceasca85 scrie:
Roberta scrie:
...ca mine asa...

Tu ai ceva sex appeal pe langa ele, pe partea de posterior si "bulane" stai destul de bine, ca sunt eu mofturos e altceva. :twisted: Cel putin in pozele postate, daca acum ai slabit si situatia s-a cam denaturat (Suie Paparude-A fost odata) asta este. :lol:

Andrei, moaca lui de acum din clip seamana mai a castor decat aia de pustiulache. :lol:

Acum am slabit, dar inca ma mai "mentin"...am dat din burtica jos...sunt supla, dar nu am mai danst in ultimele zile, si s-a vazut chiar si pe forum prin "iesiri"...
Pielea sta bine pe mine.
S-au subtiat si picioarele, cam tremur, nu prea ma tin bine pe picioare...
Poate ma voi reface dupa Anul Nou.
In perioada imediat urmatoare abia daca voi puta opri cantarul sa nu mai scada.
Totusi emotional ele sunt "beton" fata de mine, si asta conteaza mult.
La acest capitol le sunt net inferioara.
Mai mici ca mine la 1,68m ai mei si 45,900 kg?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Dec 28, 2012 6:51 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Tovarase supercell, vezi ca de la 3 ianuarie vei mai avea doar PRO TV pe Next Gen, celelalte zboara, de pe DTH Reziliecom Dulce zboara si PRO TV. :D

Toti iau acum exemplul RDS, ceri prea mult pentru niste programe slabe afara din grila noastra cu tine. Discovery Romania ajunsese o epava, 80% reclame si 20% documentare expirate preponderent reality-show-uri cu grasi parosi care construiesc motociclete. :x Science cred ca merita sa ramana chiar daca nu prea il urmaream. Din 2010 de la Bear Grylls am uitat de Discovery.

Acum cu PRO TV de la Romtelepom chiar as vrea sa se intample, am o ura fara de margini pe astia si vreau sa aibe cat mai multe rezilieri. :twisted:

Next Gen - Urmatorul gen de reziliere a contractelor :twisted:

Sus

MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:07 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ma doare in caciula de PRO TV in eventualitatea ca ar disparea si el, desi e must carry, ca si asa baga nenumarate reclame si lungi ca naiba :lol:
Oricum nu ma prea omor cu uitatul la tv, mai mult ai mei se uita.Prind PRO TV international pe farfurii cu receiverul :) De Acasa, MTV Pro Cinema si care o mai fi chiar mi se falfaie de-a binelea :lol:

Incepi sa comentezi si tu de Discovery, normal, RDS-ist convins pe princpiul basistilor convinsi, acelasi mod de gandire la faza asta :lol: :twisted:

Ultima oară modificat de supercell pe Vin Dec 28, 2012 7:19 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:18 pm 
Neconectat
-40 °C
-40 °C

Abia astept sa se intample asta, dar nu numai la Dolce, ci la toti.Eu mi-as scrie pe-un pantof voyo.ro si asa in suturi i-as scoate cu toate programele lor tampite.Au avut un rol foarte mare in prostirea prostimii, care si asa in primii ani dupa Revolutie nu stia incotro s-a apuce.Eu sunt foarte ofticat pe ei de cand au cantat imnul ca o manea.A fost rusinea suprema pe care puteau s-o faca.

Sus

MesajScris: Vin Dec 28, 2012 7:25 pm 
Neconectat
Mr. Green
Mr. Green

Pe Discovery ma uitam destul de rar la "Cum se fabrica", emisiunea lui Bear Grylls imi parea cea mai slaba.
Imi pare rau pt Discovery Science, ID si World care au emisiuni interesante, mai putine pauze sau reluari.

Ar fi o usurare sa scapam de trustul manelizat Pro de peste tot.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]