forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 9:02 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Lun Apr 08, 2013 10:28 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Ii doresc sa se duca, dar nu se duce. Il curat desi nu ar trebui.

Sus

MesajScris: Lun Apr 08, 2013 10:38 pm 
Eu sper sa ma mai tina, ca la situatia mea actuala nu-mi permit investitii in domeniu.
Candva, daca va fi soare, daca, si pe strada mea, vom vedea.

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 12:03 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Daca il cureti de praf, cu atentie, te mai tine, mai ales ventilatoarele si radiatoarele, plus ce e in sursa de alimentare.
Eu am schimbat niste condensatori, pe placa de baza, langa procesor, si chiar m-am uitat sa vad cum arata dupa 2 ani si jumatate de functionare nonstop, mirare, arata bine.
Depinde cat mai tine vraja cu windows xp, la mine cel putin.

La mine cand l-am curatat prima data era un strat dens de praf si scame in ventilator de 2 cm...m-am ingrozit...

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 12:51 am 
Daca verifici temperatura la procesor, dupa o curatare temeinica, vezi schimbari semnificative, nu se mai incalzeste atat de tare. Daca nu are pasta intre procesor si radiator si ii pui e si mai bine.
Intr-o zi ma pun si desfac si sursa de alimentare si daca vad ceva pe acolo ce nu imi place o schimb, ca am una noua, gata pregatita.
Plus sa nu uiti de clean desktop, dowloads si temp in windows, plus cate-o defragmentare la o luna, doua.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Apr 09, 2013 2:52 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Functionarea non-stop aduce mai multa uzura si mai mult praf, eu am avantajul ca le sting. Defragmentare nu am facut niciodata, windows was unable to determine when. :lol:

Fiberlink 2 Andrei, ala de 100, dar nu exclud ca PC-ul tau sa nu duca mai sus de 50-Fiberlink 1, cum laptopul Asus al fratelui se opreste la 30.

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 6:34 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Am avut si 55-56 la unele testari, deci nu cred ca e de la mine...

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 3:14 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

eugenraduoradea scrie:
Daca verifici temperatura la procesor, dupa o curatare temeinica, vezi schimbari semnificative, nu se mai incalzeste atat de tare. Daca nu are pasta intre procesor si radiator si ii pui e si mai bine.
Intr-o zi ma pun si desfac si sursa de alimentare si daca vad ceva pe acolo ce nu imi place o schimb, ca am una noua, gata pregatita.
Plus sa nu uiti de clean desktop, dowloads si temp in windows, plus cate-o defragmentare la o luna, doua.

Asta cu defragmentarea imi place, cred ca la o saptamana ma joc cu asta.
Plus ca partitia C (asa e la mine partitia cu programele) o verific si ce se mai instaleaza pe acolo dezinstalez. Si nu-l fortez, desi cred ca o sa pun toti magnetii pe hard-disc odata sa-l nimiceasca din mers, sa crape odata.
Asa am inteles ca magnetii ii pot veni de hac. De curatat il curat ca sa poata curata in continuare atmosfera de praf (e bun ca si colector de praf) pacat ca nu si ionizeaza si nu parfumeaza, desi as putea sa-i pun o chestie acolo cu parfum, cutia e destul de goala...ii maresc utilitatea asadar...cate poate face un harb de calculator...

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 5:32 pm 
Prea multe nu stie cutia daca cel de la taste e habarnist, poti sa ai o cutie avion daca nu stii ce si cum.
Lasa ca nu e rau, mai gasesti sa schimbi cate-o vorba cu unu, altu, cat de cat apropiat de ce te intereseaza pe tine.

Sus

MesajScris: Mar Apr 09, 2013 5:46 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Da...hmmmm vorbesc... si ceilalti tot ce le trece prin cap fac. Si cate fac, ma ia groaza...
Asa sunt cei (cele) de varsta mea, pleaca de acasa, si ajung...poate ca si eu plecam dar noroc ca nu mai am de la cine pleca (!!)
De aceea, doar sa plece computerul...
Bine ca a plecat fratele, de el as fi fugit. Acum totul e ok, de n-as mai sti nimic de nimeni.
Baietii se descurca altfel cand pleaca de acasa si isi iau lumea in cap, dar fetele o dau in bara complet.
Dar nu sunt eu ''mama ranitilor".

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 10:13 pm 
OARE CE S-O FI INTAMPLAT CU 3 MEMBRI IMPORTANTI, DOODOO, STEAUA SI SORIFIN, DE CATEVA ZILE BUNE NICIUN SEMN DE VIATA ?!
HM... INTERESANT...

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 10:50 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

doodoo nu a mai postat de ieri, steaua de alaltaieri, iar sorifin de 5 zile, dar stim ca el este ocupat cu insuratoarea. ;)
Ce-i asa interesant, pana si eu am avut pauze de 2 zile in postari chiar si cand aveam acces la net. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 10:51 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Ar trebui sa te ingrijorezi daca nu a mai postat supercell de 12 ore. :lol:

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 11:21 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Eu as fi in stare sa postez si in timp ce as fi in pat cu nevasta pe care nu o am :lol: Lasand gluma la o parte, daca trece o zi si eu nu am postat e clar ca sunt pe undeva unde nu am acces la net, altfel nu scapati de mine :twisted:

5400 mesaje, damn, postez mai mult ca tine, deci nu mai esti in forma :lol:

Ultima oară modificat de supercell pe Mie Apr 10, 2013 11:27 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 11:26 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Eu as fi in stare sa postez si in timp ce as fi in pat cu nevasta pe care nu o am :lol:

"Lasa forumul ala tampit si treci la treaba, altfel ma despart de tine". Ce faci? Ce faci?!? :mrgreen:

Sus

MesajScris: Mie Apr 10, 2013 11:29 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Mai ales ca e vorba de o pasiune care cel mai probabil va fi considerata bizara :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]