forum meteorologie, starea vremii, climatologie

Partners

Portal meteorologie   Galerie meteo   Meteo chat   Model WRF-RoMetEx   RSS  
Acum este Mie Mai 27, 2026 7:31 am

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 304  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Barfe, smenuri, susanele
MesajScris: Joi Apr 11, 2013 12:20 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
5400 mesaje, damn, postez mai mult ca tine, deci nu mai esti in forma :lol:

Ba sunt mai in forma ca oricand, media e de 12,5 mesaje pe zi, anul trecut era de 11 mesaje pe zi, la tine e problema, esti prea bun, nu am cum sa te fac. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Apr 11, 2013 12:22 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

supercell scrie:
Mai ales ca e vorba de o pasiune care cel mai probabil va fi considerata bizara :lol:

Eh, tin sa te contrazic aici, am intalnit fete, complet pe dinafara cu domeniul, care au gasit cel putin interesanta pasiunea asta. Ce-i drept, ca inteligenta, tipele sunt binisor peste medie. Deci totul se reduce la inteligenta, don't worry.

Sus

MesajScris: Joi Apr 11, 2013 12:34 am 
Probabil te asculta ca te simpatizeaza dar ai sa gasesti foarte greu o fata draguta, cu tot ce trebuie, sa te ia in seama cu povesti de taiat frunza, cum e vremea, cum a fost si cum va fi.
Si daca o dai si cu mecanismul complex al povestii o pierzi pe drum, inspre Iulius Mall sau Pollus. :lol:

Sus

MesajScris: Joi Apr 11, 2013 2:17 am 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

eugenraduoradea scrie:
Probabil te asculta ca te simpatizeaza dar ai sa gasesti foarte greu o fata draguta, cu tot ce trebuie, sa te ia in seama cu povesti de taiat frunza, cum e vremea, cum a fost si cum va fi.
Si daca o dai si cu mecanismul complex al povestii o pierzi pe drum, inspre Iulius Mall sau Pollus. :lol:

Din nou te contrazic. :) Chiar fete dragute. Dar da, normal ca nu ma apuc sa explic mecanismul de formare al unui cumulonimbus. Si pe mine m-ar plictisi daca as fi in locul lor. Long story short.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 11, 2013 3:28 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Dar mie chiar nu-mi place sa despic in 4 fenomenele sau alte lucruri care imi plac, trebuie sa aibe o aura de mister. :)

Eu chiar m-am intrebat de ce nu a postat supercell de la 10 dimineata pana la 20. Mi se pare imposibil sa ai net si sa stai 2 zile fara sa postezi. :roll:

De mine nu veti scapa niciodata, chiar daca voi face spanzuratoarea aia de insuratoare pauza se va reduce doar la ziua nuntii sau poate nici atunci. Peste tot pe unde plec este net asa ca pana cand nu voi mai putea tasta voi scrie pe aici tampenii sau nu. :twisted:

Da, se reduce la inteligenta, oamenii inteligenti in general sunt mai interesati de pasiunile inedite, si chiar ei au astfel de tacaneli, cu cat esti mai destept cu atat esti mai "nebun", de la geniu la nebunie e doar un pas. :lol:

Prostii si proastele au doar asa zisele pasiuni comune si te iau de tampit daca ai pasiuni mai putin raspandite sau de care nu au auzit, care sunt prea fine pentru ei.

Andrei nu va avea probleme, tipele cu sanii mici intotdeauna sunt mai inteligente (si cumnata-mea e un exemplu, stie IT mai bine ca unii baieti) eu si supercell suntem in trouble ca vrem ceva ce micsoreaza creierul posesoarei atunci cand exista. :twisted:

Sus

MesajScris: Joi Apr 11, 2013 4:00 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Imagine

Ce ma impresioneaza totusi e scrisul frumos. Probabil a scris una cu sanii mai marisori.
In alta ordine de idei "frumusetea e trecatoare"
Mai mult se pastreaza cele cu sanii mici. Cand dupa o varsta incep sa atarne...Mai bine nu...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Apr 11, 2013 4:12 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Ca si aia cu nu mai gasesc cheile ca s-au dus in fund de tot. :lol: In fundul posetei. Sau femeia de serviciu in liceu ca lasa si ea maturile alea colo-n fund. :lol:

Sunt convins ca in afara de cele care isi pun silicoane dintr-un complex evident al lipsei sanilor, majoritatea "dotatelor" si-ar fi dorit sa nu aibe pentru ca este oarecum incomod. :twisted:

Pe noi barbatii altceva ne incomodeaza si trebuie sa avem grija cum ne asezam pe ele sau in ce pozitie sunt. :lol: La urma urmei, exceptand chinurile ciclului menstrual, prezente la orice femeie, cel mai comod este sa fii femeie si fara sani, nu ai nimic dureros pe care sa te asezi. Ah, mai e parul, daca este lung.

Sus

MesajScris: Joi Apr 11, 2013 4:25 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Parul e o obsesie pentru femei...Ba nu e culoarea, ba l-ai taia, ba asa, ba asa...
Am o problema cu apa, in alta parte se aseza, cu acelasi sampon...la mine nu...(tratez apa la limpezire)
Silicoane doar din necesitate (daca extirpezi vreun nodul...doar asa...bat in lemn)
Oricum, momentan nici nu vreau sa arat bine. (vezi poza naspa de pe forum, cu unghiile jupuite si parul ca fanul in furca)

Sus

Subiectul mesajului: Re:
MesajScris: Joi Apr 11, 2013 5:26 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Neaceasca85 scrie:
Ca si aia cu nu mai gasesc cheile ca s-au dus in fund de tot. :lol: In fundul posetei. Sau femeia de serviciu in liceu ca lasa si ea maturile alea colo-n fund. :lol:

Sunt convins ca in afara de cele care isi pun silicoane dintr-un complex evident al lipsei sanilor, majoritatea "dotatelor" si-ar fi dorit sa nu aibe pentru ca este oarecum incomod. :twisted:

Pe noi barbatii altceva ne incomodeaza si trebuie sa avem grija cum ne asezam pe ele sau in ce pozitie sunt. :lol: La urma urmei, exceptand chinurile ciclului menstrual, prezente la orice femeie, cel mai comod este sa fii femeie si fara sani, nu ai nimic dureros pe care sa te asezi. Ah, mai e parul, daca este lung.

Daca vrei una corpolenta si pasionata de vreme, cauta la facultatea de gospodarire a apelor inmh...
Iei rucsacul uzat al lui supercell si nu trebuie sa o duci in duba(i)
Pe aproape pe aici... :idea:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 12, 2013 2:18 am 
Neconectat
EF-5
EF-5

Pe langa facultatea la zi cum e ultima porecla a puscariei, acum ar merge si "te baga Politia in duba(i)"

"Gore n-avea nici o buba; dar a mai venit o duba; pa mi l-a dus la facultate; i-a dat 5 ani jumatate". Am mai auzit si sa se zica metri in loc de ani, 5 metri i-au dat? Atata a primit un prieten de-al fratelui de la Bucuresti, in loc sa munceasca (aici il inteleg :lol: ) a photoshopat stampile si semnaturi ajutand o retea de infractori (nu credeam niciodata ca va risca parnaia, omul e facut si pentru a soca).

Sus

MesajScris: Vin Apr 12, 2013 4:37 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Sa stii ca asa de mult ma gandesc si eu, la 6 ani de facultate....E o decizie foarte grea, abia m-am tarat sa inchei 12 clase. Nu ca nu as sti la scoala, imi place sa invat cu adevarat carte. Dar relatiile foarte incordate cu colegii...Nu cred ca in facultate ar fi diferit, poate chiar mai rau...cata destrabalare este...
As putea scrie mult aici... Dar mi-ar place efectiv sa invat carte. Nu stiu daca lucrurile ar sta mai bine la matematica-fizica...vreau undeva sa fie cat mai putina destrabalare, sa fie seriozitate.
Baietii nu ma mai intereseaza, sunt altfel; m-am convins de asta.
Chiar si acum, evit anturajele si stau in casa, oricum am tratament de luat si nu trebuie sa ma tulbure nimeni si nimic.
Si va fi foarte important care va fi finalul cu aparatul, imi va da raspunsul la intrebarea ce voi face in viitor, astept cu inima stransa finalul.
Va trebui sa-mi iau inima in dinti si sa termin, sa ies din suspans.
Trebuie sa fiu foarte linistita, mai am putin. Imi e teama doar de mine insami.

Sus

MesajScris: Vin Apr 12, 2013 4:47 pm 
Neconectat
Weather Guru
Weather Guru

Roberta 93 scrie:
(vezi poza naspa de pe forum, cu unghiile jupuite si parul ca fanul in furca)

Chiar am fost terifiat de cum aratau ungihiile alea. :lol:

Sus

MesajScris: Vin Apr 12, 2013 5:31 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Dar sunt ascutite, daca se ia vreunul de mine i le infig in ochi!

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Vin Apr 12, 2013 6:03 pm 
Neconectat
EF-5
EF-5

Exact, eu nu inteleg ce placere este sa ai unghii mari, eu nu suport sa am deloc si nu m-ar deranja daca o eventuala partenera nu ar purta unghii mari, sunt doar periculoase. :mrgreen:

In facultate e o mare diferenta, nu se mai ia nimeni de tine, te imprietenesti cu cativa care stau in fata si vin la cursuri, restul vor lipsi. Cel putin la URA prezenta era o obligatie nesanctionata. :)
Citat:
Baietii nu ma mai intereseaza, sunt altfel; m-am convins de asta.

Hahaha, la fel cum eu m-am convins in clasa a 11-a ca nu ma mai intereseaza sa am o relatie. Dar tu nu ai parinti care sa te streseze de la 24 de ani in sus. :twisted:

Sus

MesajScris: Vin Apr 12, 2013 6:44 pm 
Neconectat
Tornada
Tornada

Asa se poarta unghiile. Le tin insa si ca eventuala arma! O arma la indemana mereu!
O femeie ori te loveste sub centura ori iti sfasie fata, ori ambele. Apoi va plati, cu varf si indesat...
Dar de disperare, asta face. Sper sa nu fie cazul....

Cat despre restul...nu mai comentez.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4557 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 304  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]